My week in pictures 168

Goeiemorgen, allemaal! Gisteravond was het niet meer gelukt het weekoverzicht online te zetten, maar jullie hebben ‘m vandaag alsnog van me tegoed! Kijken jullie weer mee?

Maandagochtend was het de bedoeling dat ik vroeg naar Leeuwarden zou reizen, omdat ik al vroeg les had, maar de dag begon toch net even anders. We kwamen er zondagavond achter dat ik een enorme bult had op mijn kaak/wang, en dat in combinatie met het bultje wat ik al drie weken in mijn neus had, bracht mij naar de huisarts. Toch maar even laten checken.

De huisarts deed het af met wat medicatie, maar zelf vertrouwde ik het niet. We reden daarna door naar de tandarts, die mij aanraadde diezelfde middag nog bij hem in de stoel te komen liggen omdat ik er anders van uit kon gaan dat ik diezelfde week nog last kreeg en naar het ziekenhuis mocht om het daar te laten behandelen. Geen school, dus, maar wel een afspraak bij de tandarts. Tot ieders grote verbazing vond de tandarts niks in mijn mond en op geen een röntgenfoto. Hij was volledig verbaasd, met het idee in zijn achterhoofd sowieso te stuiten op een kaakontsteking of een probleem met een kies. We besloten de week af te wachten en aan het eind van de week maar weer contact te hebben.

En dus: hup, maandagavond door naar Leeuwarden. Dinsdagochtend had ik weer vroeg les, dus ik zat al vroeg op de fiets tussen alle studenten richting school. Op school had een docent zijn bureaublad aanstaan met een afbeelding van sneeuw, haha. Dus we staken er een haardvuurtje bij aan. 😉 Lekker warm, hè, jongens?

Aaah, wat vind ik kaartjes ontvangen (en sturen) leuk! Deze ontving ik vorige week van mijn overbuurvrouw (van mijn ouderlijk huis), zo lief!

Ik had dit sapje vorige week gehaald bij de Ap, maar vond deze achteraf helemaal niet zo lekker. Maar hij ziet er wel leuk uit, zo knalroze, haha.

Vorige week zei ik het ook al: sinds ik in Leeuwarden woon probeer ik geregeld een rondje te lopen van ongeveer een uur. Op school zit je alleen maar, en als ik thuis ben ga ik ook op de bank hangen. Wandelen vind ik mega chill, en al helemaal door een nieuwe buurt of stad. Er is nog zó veel te ontdekken hier. Ik ga nu elke keer wanneer het gaat schemeren en er hele mooie luchten voorbij komen. Zo leuk!

Woensdags was ik helemaal niet lekker, dus ik had ’s avonds ook echt geen trek. Ik besloot maar rond etenstijd een rondje te gaan lopen, en even langs de Action te gaan omdat ik wilde kijken voor waxinelicht-houders en andere dingen die ik nog nodig had. Natuurlijk kwam ik weer met niks nuttigs thuis, behalve kruidnoten, schuimpjes en kerstkoekjes… Hahaha. Man man man.

Omdat ik een naaktslakken plaag heb (hopelijk had) (binnenkort vertel ik er meer over), kwamen ze donderdagochtend vroeg langs om voor de zoveelste keer naar oplossingen te zoeken. Dit keer werd mijn vloer open gehaald, en gingen ze onder mijn kamer om het daar te isoleren. Het is zondagavond als ik dit schrijf, en ik ben vandaag weer teruggekomen in Leeuwarden. Zoals het er nu uit ziet (heel hard afkloppen) lijkt het alsof ze weg zijn… Later meer!

Donderdag had ik eerst school, maar na school pakte ik mijn koffer in en ging ik weer met de trein richting huis voor een weekendje thuis!

Joehoe! Ik deel hier eigenlijk nooit wat over, maar de bestellingen van onze webwinkel Interior O’Clock worden ook gewoon nog verzonden! Dit keer een lantaarntje. Leuk!

Donderdagavond had ik met Marije afgesproken in de Rede om wat te drinken en bij te kletsen. Heel erg gezellig!

Alsof ik niks beters te doen heb… 😉 Zit ik weer, in de Rede. Vrijdag overdag heb ik veel gewerkt en nog even op bed gelegen omdat ik heel moe was, maar ’s avonds heb ik eerst twee uur gewerkt bij de supermarkt en daarna reed ik door naar de vergadering van de Meerpaaldagen. En dus weer: in de Rede. 😉

Zaterdag had ik eerst een zakelijke afspraak, en moest ik daarna een heel aantal dingen doen in het centrum, zoals sleutels bij laten maken e.d. Mama ging gezellig mee en we aten meteen een broodje zalm bij de HEMA. 🙂

Normale camera met VSCO-effect, of HUJI-cam? Wat vinden jullie leuker? Side note: deze blouse heb ik al 2,5 jaar (!!), en zondagochtend kwam ik tot de magische ontdekking dat ik deze al die tijd achterstevoren heb gedragen. GELUKKIG kon dat ook en stond het niet héél raar, maar het verklaart wel waarom het labeltje al die tijd voor hing… Hmmm. Ik en mijn onhandigheid, altijd, haha.

Zondag aan het eind van de ochtend reden we met een bomvolle auto richting Leeuwarden omdat er nog een aantal dingen moesten gebeuren in mijn kamer.

Maar eerst: Maccie! We haalden onderweg McDonald’s (uh, 7 minuten rijden vanaf mijn huis, hallo!) en aten dit op mijn kamer snel op, om daarna door te gaan met de taken die we hadden. Het bed moest gecheckt worden of deze goed in elkaar stond (het antwoord is: ja), en ook de bank moest het een en ander aan gebeuren. Nadat dat was gedaan, zette ik een ontzettend leuk computer (en eet-)tafeltje in elkaar, waar ik as we speak mijn laptop op heb staan.

Ook kocht ik eerder deze week deze drie posters met een zwarte lijst, bij de Action! Ik ben normaal nooit zo van de Action, maar de laatste tijd hebben ze echt wel een paar hele leuke, handige items. Ook de plantenbak op de rechterfoto komt bij de Action vandaan. De plant die er in staat is ook nieuw, een Aloë Vera, van de IKEA! Hier heb ik er twee van, en nog een kleine. Mega blij mee!

We hebben nog een aantal andere dingen neergezet, geïnstalleerd, opgehangen, gefixt en noem het maar op, maar dat laat ik jullie binnenkort zien!

Toen mijn moeder en oma rond zessen weer terug naar huis gingen, en ik meteen bleef omdat ik vandaag school had, had ik bedacht rond zeven uur even boodschappen te doen. Ehhh. Ja, dat hoopte je. Blijkbaar ging de winkel om zes uur dicht, in plaats van om acht uur. Shit. Het enige wat ik nog in huis had waren deze opbak-aardappeltjes. Meer niet, haha. Oeps. Nouja, vandaag weer groenten dus. 😉

Dat was ‘m weer! Fijne week! Liefs.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.