My week in pictures 169

Hoi allemaal! Zoals elke zondag, heb ik ook deze week weer een weekoverzicht voor jullie in elkaar geknutseld. Deze week deed ik, ondanks dat ik naar school moest, een aantal hele leuke dingen en zat het weekend weer lekker vol met leuke afspraken. Kijk en lees je mee?

Maandagmiddag na school had ik totaal geen boodschappen in huis, en dus haalde ik voor de hele week weer eten en drinken. De Albert Heijn is gelukkig maar een minuutje lopen vanaf mijn huis, dus ik doe alles altijd lopend.

’s Avonds at ik dit mega lekkere broodje (afbak), met zalm, kaas, kruienkaas en rucola. Love love love dit recept. Normaal eet ik het als lunch, maar aan twee van zulke broodjes heb je als avondeten ook genoeg aan.

Dinsdag na school ging ik met Esther en Melanie de stad in om even te shoppen, en scoorde ik het blouseje wat ik op rechts aan heb. Ik ben VERLIEFD op dit blouseje. Hij zit zó fijn en ik vind ‘m ontzettend mooi. Hij was prijzig, maar deze kon ik echt niet laten liggen.

‘Bij de Sissy Boy hebben ze al kerst!’ – en dus, hop, naar de Sissy Boy. Dat doet deze winkel ieder jaar heel goed: het ziet er heel mooi en chique uit, echt heel tof.

Daarna dronken we nog wat bij de Stadswaag voordat we naar mijn huis gingen.

Eenmaal thuis deden we boodschappen en maakten we dit pastagerecht met spinazie, gehakt en crème fraiche. Ik had het nog nooit gehad, maar het was echt heel erg lekker! Esther leerde me meteen hoe je dit moest maken, zodat ik het zelf ook eens kan proberen.

Donderdag hadden we op school een vrij belangrijke presentatie, en eigenlijk moesten we om tien uur beginnen. Sta je dan, met je goede gedrag, om kwart over negen. Ik wilde op tijd zijn en nog wat voorbereiden, dus dat de brug open stond was helemaal geen probleem. Even wakker worden, haha. Ik kreeg een reactie van een lezeres (thanks nog!) die ook in Leeuwarden heeft gewoond, en zij vertelde mij dat deze brug mij nog een keer flink tegen gaat staan, haha. Ik ben benieuwd.

Donderdag na school fietste ik door naar Dannick haar huis, want mijn moeder en haar tante kwamen bij onze huisjes kijken. We wonen maar een paar straten bij elkaar vandaan en mijn moeder en haar tante zijn vriendinnen, dus zij maakten er een dagje Leeuwarden van. Tussendoor fietste ik alvast naar mijn huis, want de laptop die ik afgelopen half jaar tijdens mijn stageperiode heb gebruikt werd opgehaald. Die had ik de afgelopen week helemaal leeg gehaald, schoongemaakt en opgeladen zodat hij weer terug kon naar mijn oude stage adres. 😉

Ik had vrijdag vrij van school, dus ik kon mee terug naar huis rijden! Super fijn, met al die spullen en het wasgoed. En meteen thuis maar weer even een selfie in de spiegel, want dat kan in Leeuwarden nog steeds niet, haha.

De afgelopen week zijn er weer wat bestellingen van onze webwinkel de deur uit gegaan, en dit pakketje was onderweg naar Rotterdam! Zo leuk om te zien dat we door het hele land heen klanten hebben.

Zaterdagochtend had ik eerst een werkbespreking in Dronten, en reed ik daarna door naar het centrum omdat ik nog het een en ander nodig had. Er bleek een evenement te zijn en dus kon je bijna met geen mogelijkheid met je auto in de buurt van het centrum komen. Ook op het centrum zelf was het onwijs druk. Ik haalde snel een broodje (die mega lekker bleek te zijn!) bij de HEMA en at die maar even op in de auto, haha.

Ik moest nog terug, want ik wilde bij THUIS een middagje gaan werken, toen het opeens KEI-hard begon te regenen. En dus: deur dicht en wachten tot het wat rustiger is, haha.

Eenmaal bij THUIS., zat ik net chill te werken, toen er allemaal grote groepen wielrenners vól adrenaline naar binnen kwamen om wat te drinken of te lunchen. Nooooo! Zit je dan, met je koffie, te werken. Omdat ik er toch al zat en een hele hoop af moest maken (en hoopte dat de wielrenners na één drankje weer weg gingen, haha) deed ik m’n oortjes in en probeerde ik door te werken. En dat lukte, gelukkig, aardig goed!

Aan het eind van de middag reed ik naar huis, at ik thuis, en ging ik meteen door naar… THUIS. Lekker verwarrend, allemaal, haha. THUIS met hoofdletters is een koffietentje, thuis met kleine letters is gewoon thuis. Ik had met Maud afgesproken gezellig wat te drinken en omdat ik jarig was geweest had ze een cadeau mee genomen: méga lief en echt heel leuk. Alles gebaseerd op Koken met Larissa, het Instagram-account wat ik bijhoud nu ik in Leeuwarden zelf moet koken. Met zelfs een weekly meal planner! Zo zo zo leuk, dit! Echt mega bedankt, Maud! <3

Vandaag is het zondag en heb ik echt even een zen-dagje. Ik ben super moe, helemaal kapot en wil even niks ‘moeten’. Ik heb wel een lijstje naast m’n laptop met dingen die ‘eigenlijk toch nog moeten gebeuren’, maar ik zie wel waar ik aan toe kom. In elk geval is het een mega regenachtige dag en ga ik zo de lekkerste warme chocolademelk ooit maken. Fijne zondag!

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.