My week in pictures 170

Het is weer zondag! En dat betekent dat ik jullie vertel en laat zien wat ik de afgelopen week allemaal heb uitgespookt, zowel in Leeuwarden (waar ik studeer), als thuis. En afgelopen week was weer een bewogen en heel leuk weekje! Kijk verder om meer te zien van mijn week!

Afgelopen maandag ben ik pas ’s ochtends richting Leeuwarden gegaan, en omdat ik meteen door moest naar school kwam ik later die dag thuis in een kamer met een lege koelkast. Ik had totaal geen boodschappen (op wat pepernoten en slasaus na) en dus ging ik meteen door naar de Ap om de hoek om even wat in te slaan.

Ik was pas om kwart voor vijf uit, dus nadat ik eindelijk thuis was na het boodschappen doen was het al vrij laat en was ik bekaf. Ik besloot dus heel makkelijk wat soep op te warmen met een stokbroodje. Heerlijk student-vriendelijk. Love it.

Bij de Action had ik vorige week deze pan en dit ideale vergiet gekocht (links). Deze kun je in- en uitklappen waardoor ‘ie heel dun wordt om op te bergen. Terwijl ik de soep opwarmde, las ik de JAN.

Op maandagavond wordt Chateau Meiland altijd uitgezonden op tv, maar aangezien ik geen tv heb kan ik het nooit live kijken. Soms kijk ik het dan ’s nachts nog, zodra de aflevering online staat, maar meestal de volgende ochtend in bed. Dit keer werd het pas ’s avonds (dinsdagavond), en wat hou ik van deze familie. Guilty pleasure. <3

Woensdag had ik weer vroeg school en natuurlijk…. stond de brug weer open! Hoera!

Kan iemand die bekend is in Leeuwarden mij vertellen waarom ik overal door deze hele stad random letters zie? Naast deze brug (SL), onder de brug (IEP), maar ook op allerlei gebouwen in de stad. Ik ben zó in de war door al deze letters. Iemand?

Ik had een lesje psychologie & sociologie en dat vind ik elke week weer zo rete-interessant! Ik kom er ook echt mijn bed voor uit, iets wat je mij niet vaak zult horen zeggen.

Kijkers van het Instagram-account @kokenmetlarissa konden een gat in de lucht springen, want woensdagavond was het feest voor iedereen die van leedvermaak houdt: ik moest koken. En hoé. AGV’tje. En dat was best spannend. Je kunt alles nog terug zien in m’n stories, klik hier voor mijn account en bekijk alles! Spoiler: het was lekker. 😉

Donderdag na school besloot ik toch m’n koffer weer te pakken en een dag eerder naar huis te komen dan gepland. Het was gelukkig eindelijk wat lekkerder weer waardoor ik niet natgeregend thuis aankwam, en dit keer paste alles in een koffer en een rugzakje waardoor ik mega zen kon reizen met de trein (net na de spits). Gelukkiger in de trein krijg je mij niet dan met die combinatie, hoor. 😉

Vrijdagavond heb ik weer gewerkt bij mijn bijbaantje (waar ik nooit foto’s van maak, not interesting) en gisteren (rechterfoto) konden we eindelijk in ons mini-winkeltje! Oké, dit is een ontzettend onsamenhangend verhaal en ik beloof jullie hier komende week meer over te vertellen, maar kort gezegd: met onze webwinkel gaan wij vanaf begin november ook offline verkopen in een unit bij ons in de buurt. Súper leuk!

Goed, daar mochten we dus sinds gisteren in en we gingen meteen aan het klussen. Links zie je de before foto, de after komt in november pas. 😉 Ondertussen even lunchen met een broodje van de HEMA!

De hele dag zijn we bezig geweest met het dichtmaken van groeven en hebben we de muur in de grondverf gezet met twee lagen. De komende weken moeten we heel veel stappen zetten, want begin november gaan we al openen. Spannend!

Ik zit he-le-maal onder de verfspetters na vandaag (wat ik helemaal niet erg vind) en terwijl ik dit typ – zaterdagavond – moet ik nog steeds onder de douche springen. Dat ga ik zo gelijk doen. 😉

Vandaag kunnen we helaas het pand niet in, dus ik ga vandaag heel veel werk verrichten met het drukwerk voor de opening. Daarnaast heb ik nog wat voor school te doen en nog wat taken met mijn eigen bedrijf (en blog ;-)). Vanmiddag hebben we nog een verjaardag, en daarna ga ik weer inpakken voor een weekje Leeuwarden! Fijne zondag! <3 Liefs.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.