My week in pictures 171

Hoi allemaal! Hebben jullie een fijn weekend gehad? Er staat weer een nieuw weekoverzicht online! Klik verder om te zien wat ik afgelopen week allemaal heb gedaan!

Maandag had ik les tot laat in de middag, en was ik vergeten lunch mee te nemen. Gelukkig hebben ze op school grote kantines met heel veel eten, dus ik haalde een tosti!

’s Avonds was het tijd voor een avondje gordijnen dicht, kaarsjes aan en met een serie op de bank. Ik had de afgelopen tijd heel wat kaarsen in geslagen, dus voorlopig zit ik nog wel even goed, haha. Ik heb nu de appel-kaneel kaarsen (links boven) als eerste open gemaakt.

Dinsdag had ik heel kort les en dus had ik de dag aardig leeg om dingen te doen die ik moest doen. Zo ook boodschappen, want dat was ik maandags vergeten, haha. Het was méga lekker weer dus ik ging lopend naar de supermarkt.

En ik kwam terug met alleen maar gezonde dingen (huh?). Het sapje op links is een standaard, die blijft lekker, en ik probeer sinds vorige week iedere ochtend een glas water met citroen te drinken. Dat schijnt dus goed te zijn? Ik moet zeggen dat ik het soms nog wel eens vergeet, maar dat het best goed gaat. Dit ga ik komende week weer proberen.

Dinsdagavond at ik gezellig bij Dannick en Shanna lasagne, mega lekker. Na het eten ging ik weer naar huis en heb ik ’s avonds nog een paar uurtjes achter de laptop gewerkt.

Woensdag had ik weer een lesje psychologie! Ze blijven interessant, maar de zenuwen voor de eerste tentamens komen nu toch echt wel op.

Woensdag na school had ik met Esther afgesproken samen de stad in te gaan, maar het kwam met bakken uit de lucht. Buienradar wist te vertellen dat het de komende uren niet zou stoppen en, sterker nog, alleen maar erger zou worden. Net toen ik besloten had met de bus naar de stad te gaan, kwam ik er achter dat mijn OV nog thuis lag. Top! Dus toch maar op de fiets gestapt… In de stad gelukkig wel meteen aan de warme chocolademelk gegaan om op te warmen, haha.

Donderdag had ik weer de hele dag les (niet interessant) en ging ik met mijn projectgroepje langs een middelbare school in Leeuwarden voor een onderzoek voor ons project. Het ging best goed, het onderzoek, dus dat was fijn!

Donderdagavond pakte ik mijn koffer weer voor een weekendje terug naar huis! En de volgende ochtend stond Esther al vroeg in Dronten om gezellig een dagje mee te kijken bij het spannende project wat er aan komt en om even koffie te drinken. Heel gezellig, zo’n dagje, ondanks dat het regende!

Zaterdagochtend was ik druk in de weer, en ’s middags pakte ik de trein richting Rotterdam! In de trein kwam ik erachter dat mijn nagels er niet meer uit zagen, haha. Oh oh oh.

Ilse woont sinds dit schooljaar in Rotterdam omdat ze hier studeert en omdat we iets leuks in Rotterdam op de planning hadden staan plakten we er meteen een dagje Roffa bij aan. 😉 Ik kwam twee jaar terug geregeld in Rotterdam voor mijn stage bij Hashtag Workmode destijds, maar ik was er al eventjes niet meer geweest. Love Roffa. <3

Nadat ik Ilse haar kamer even had gezien doken we meteen de stad in om boodschappen te doen en wat te eten.

Maar voordat we gaan eten moeten er natuurlijk eerst nog foto’s worden gemaakt. En waar kan dat nou beter dan voor de markthal. 😉 Lekker toeristisch kiekje.

We aten pasta bij Happy Italy (mega lekker) waar ik nog nooit was geweest.

Na het eten maakten we ons bij Ilse thuis klaar en hebben we even een drankje gedaan, waarna we met het Openbaar Vervoer richting de Maassilo gingen. We gingen namelijk naar de show van Bizzey, waar niet alleen hij maar ook nog wat andere artiesten waren. De hele nacht sprongen we heen en weer en nu zit alles onder de gouden confetti (wat je volgende week nog steeds in je bed terugvindt) maar hebben we wel een leuke nacht gehad. 🙂

Gisterochtend, zondag, pakten we wat uurtjes slaap mee en toen we eenmaal wakker waren was het tijd om terug te gaan!

Ik ging niet meteen terug naar huis, maar maakte een tussenstop op Utrecht Centraal om nog even langs te gaan bij familie! Heel chill, want daardoor kon ik later op de dag met de auto mee naar huis en dat scheelde een hele hoop reiskosten, haha.

Vandaag begint voor mij school weer en er staat weer een enorm drukke week voor de boeg! Fijne maandag! Liefs.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.