My week in pictures 172

Hey allemaal! Afgelopen week was weer een ontzettend leuke week waarin ik allemaal leuke dingen mocht doen, naast school. Lees je mee?

Maandag had ik een dagje school, maar dinsdag was ik vrij. Ik besloot daarom om maandag heen en weer te reizen van en naar huis, en pas dinsdagavond met koffer en al weer naar Leeuwarden te gaan. Omdat ik dus maandag weer terug zou komen op het station, was ik even met de auto daar naartoe gegaan. Heel chill!

Ik nam dus ook voor het eerst de bus in Leeuwarden van school naar het station, haha. Normaal fiets ik altijd, zo gek om nu ook met de bus te gaan!

Dinsdag was ik een dagje vrij en heb ik even een rondje gewandeld in het bos. 🙂

Dinsdagavond pakte ik mijn spullen weer in en trok ik het laatste van het wasrek af, om vervolgens weer naar Leeuwarden te reizen. Ik was ’s avonds helemaal alleen op het station! Er was letterlijk niemand. Dat heb ik echt nog nooit mee gemaakt, haha.

Woensdag moest ik al vroeg op pad, omdat ik vergeten was ontbijt mee te nemen en ik niks op m’n kamer had, oeps. Toch nog even wennen, dat op jezelf wonen, haha. Gelukkig is het super mooi nu, buiten, met de herfst in aantocht. Kijk nou!

Nadat ik ontbijt had gehaald, fietste ik meteen door naar school voor de laatste psychologie les van dit semester. We hebben nu alle hoofdstukken behandeld, en vanaf nu is het dus alleen maar herhaling en leren!

En natuurlijk… op de terugweg stond de brug weer open, haha. Love Friesland.

Omdat ik maar één lesje had en dus ook weer vroeg thuis was, besloot ik uitgebreid te lunchen. Ik warmde tomatensoep op en maakte afbakbroodjes met avocado en zout en peper. Dat laatste is echt mijn favoriete lunch, by far. Aanrader!

En ik had wederom, net als vorige week, perfecte avocado’s! Aaah, wat word ik daar blij van!

Ik was – ahum – weer vergeten op tijd boodschappen te doen en dus liep ik ’s avonds nog even snel naar de Ap om de hoek om wat boodschappen te halen. Helaas begon het uit het niets enorm te regenen, dus ik kwam helemaal doorweekt weer thuis aan. Chill.

Donderdag hadden we bij Publiekscommunicatie een tussenpresentatie met ruimte voor feedback, voordat we het voor ’t echt moeten doen over een paar weken. De presentatie ging heel goed dus wij zijn tevreden!

Bij de koffiebar bij ons op school liggen af en toe zulk soort ‘snacks’. Ohmy. Ik heb ze nog nooit gehad maar mán, wat een luxe!

Ook tijdens de les: een Kahoot uitproberen die een docent voor andere leerlingen heeft gemaakt. ‘Of ‘ie wel goed was’, en ‘of we feedback hadden’. Haha.

Na school fietste ik meteen naar de stad, in plaats van naar huis, en kwam ik dit prachtige plekje tegen.

Ik sprak af met Esther bij het Douwe Egberts café, want ze kwam gezellig naar Leeuwarden toe! Ik was hier nog nooit geweest maar het is op zich prima te doen! Wel jammer dat je overal bestel-zuilen hebt, want daardoor lijkt het net een soort McDonald’s, haha. Maar de chocolademelk was wel enorm lekker (uiteraard)!

’s Avonds bleef Esther eten en maakten we tagliatelle. Hij werd ontzettend lekker en ik ga deze zeker vaker maken, want het was heel makkelijk!

Na het eten liepen we richting de stad, deden we daar nog een rondje waarna Esther weer richting het station ging. Ik liep mee, en was vergeten mijn OV-kaart mee te nemen om zelf weer met de bus terug naar huis te kunnen, haha. En dus tikte ik spontaan de 7 kilometer aan, woah! Dat is best veel voor een doorsnee avond, haha.

De volgende dag had ik nog een paar uur les, waarna ik meteen doorging naar het station omdat ik thuis een afspraak had bij de huisarts. Bepakt en bezakt, want: het is herfstvakantie! Heel veel handdoeken, washanden en overige was nam ik mee waardoor ik behoorlijk veel mee moest slepen, haha. Daarnaast kwam het spontaan met bakken uit de lucht, waardoor ik mijn bus miste en een trein later moest pakken. En als kers op de taart… kwam ik binnen bij de huisarts en bleek dat deze niet doorging. Wat een pech, haha. Is het vrijdag de dertiende, toevallig? ’s Avonds heb ik nog een avondje gewerkt!

Na werk, rond 21:30 uur, kwam ik thuis en zette ik meteen de livestream van Tomorrowland – Our Story aan. Dat was op dat moment bezig en ik baalde dat ik te laat was voor de tickets, dus ik volgde het vanaf huis. Ontzettend gaaf, maar ik dacht dat het veel langer zou duren. Achteraf vind ik het niet zo heel erg dat ik niet naar deze ben geweest, maar dat ik een paar andere feestjes van ADE heb gemist vind ik wel echt enorm jammer. Volgend jaar weer een kans!

Ik checkte mijn Wunderlist to-do list en zag dat ik 999 (!) voltooide taken had. Satisfying.

Zaterdag overdag heb ik heel veel werk weggetikt, en ’s avonds reed ik richting Harderwijk waar Gino zijn verjaardag vierde. Hij was begin deze maand 21 geworden! We aten pizza, kletsten bij met iedereen die we ontzettend lang niet gezien hadden en…

… we gaven cadeau’s! Karlijn, Lotte en ik hadden een Versace parfum cadeau gegeven. Het FEBO-shirt wat Gino aan heeft heeft hij vorig jaar gekregen op zijn verjaardag, haha.

Gisteren zaten we al redelijk vroeg in de auto richting Aalsmeer, want er stond een inkoop-dag op de planning! Een paar weken terug had ik deze paarse rok in de sale bij LOAVIES gescoord, maar ik had nog geen tijd gehad ‘m aan te trekken en er outfits mee te maken. Tot vandaag! Ik vind het echt leuk zulke rokken te dragen, want je kunt gewoon bukken als je lang bent (haha) en het staat net even anders. Ik wil ze vanaf nu vaker gaan dragen! Alleen deze is wel mooier met een wit t-shirt, wat denken jullie?

We deden inkoop bij TICA in Aalsmeer, waar je echt wel een hele dag zoet bent. Er is zo veel om te zien, dus je ziet lang niet alles. En nu met kerst ziet het er helemaal magisch uit.

We waren er rond twaalf uur, en gingen om kwart voor zes weer richting huis. Dit is het uitzicht als je boven staat van nog niet eens een kwart van hoe groot het is.

Deze spullen! Love love love them all. We hebben ze overigens niet meegenomen, haha. Maar er is zo veel leuks, dat je echt niet alles mee kan nemen wat je tegen komt. Pfff.

Na een hele dag rondlopen, zijn we goed geslaagd! We hebben zeker nog niet alles, maar we zitten wel goed voor de opening van onze winkel aanstaande november. Wel gaan we snel nog een keer, om de laatste ‘missende’ producten te halen.

Deze week heb ik herfstvakantie! Wat gaan jullie allemaal doen deze week? Liefs!

Share:

3 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.