My week in pictures 173

Afgelopen week had ik herfstvakantie en zat ik volgepland met allerlei leuke afspraken! Ook komende week wordt onwijs spannend en leuk, maar daar zijn we nog niet. 😉 Benieuwd naar wat ik de afgelopen week allemaal heb gedaan? Lees dan verder!

Goed, zoals ik al zei had ik afgelopen week herfstvakantie en had ik dus geen school. Ik was de hele week thuis in Dronten om te werken aan onze unit waar we vanaf komende zaterdag ook offline onze producten zullen gaan verkopen, heel gaaf! Op de linkerfoto zie je een deel van het pand! De conceptstore heet Polder Living & Lifestyle en wij zullen hier dus een unit hebben met onze producten! Daarvoor moesten we alleen wel heen en weer naar allerlei bouwmarkten, winkels en noem het maar op.

Ik woon achter een industrieweg, dus het is altijd druk met vrachtwagens als je richting mijn huis rijdt. Vooral heel chill dat ze, wanneer je snel door moet, midden op de weg parkeren en uitstappen, haha. Heel chill. Nog even snel een foto in de spiegel voordat ik doorga naar een aantal afspraken, waaronder eentje bij de kapper…

’s Ochtends vroeg begon ik namelijk als eerste bij een werkbespreking voor een freelance klus die ik dit najaar doe. Ik krijg daar altijd heel veel energie van, dus ik ging helemaal opgeladen door naar de volgende afspraak: de fysio! Vorige week ging mijn afspraak niet door, maar gelukkig had ik herfstvakantie dus kon ik alsnog terecht! Heel fijn om weer even van de schouderpijn af te zijn!

Na de afspraak bij de fysio reed ik direct door naar de supermarkt, haalde ik boodschappen voor de lunch en sjeesde ik weer terug naar Dronten. Bij ons in de unit werd de vloer gelegd, en ik zorgde ervoor dat er lunch klaar stond voor de mannen die de vloer aan het leggen waren! En ik at zelf ook meteen even mee.

Veel tijd was er niet, want om 15:00 uur had ik een afspraak bij de kapper! Ik wilde mijn haar weer even iets anders hebben en het moest weer geverfd worden. Na anderhalf uur stond ik weer tevreden buiten!

Ik probeerde na afloop goede foto’s te maken van het resultaat van mijn haar, maar omdat ik een donker t-shirt aan heb zie je het vrijwel niet. Voor jullie beeldvorming: mijn haar is weer donker geverfd, het is iets korter en aan de voorkant is het wat ronder geknipt. Dit laatste had ik nog nooit gedaan, maar het bevalt me erg goed! Misschien dat ik het de volgende keer nog wel iets ronder laat knippen! Jullie zien het verschil amper, maar voor mij is het verschil zó groot, haha.

Omdat de Albert Heijn bij ons in het dorp 10 jaar bestaat, en het restaurant/de kroeg ernaast 5 jaar, was er een speciaal menu voor deze ‘feestweek’. We gingen dus gezellig uit eten donderdagavond!

Vrijdag hebben we weer de hele dag geklust, geverfd, meubels verschoven en producten geprijsd, maar tussendoor kwam ik even in het centrum voor wat kleine dingen. Zo mooi, deze bomen op het plein!

Ik kwam onder andere langs de Xenos en zag deze leuke producten staan. Zo tof! Ook haalde ik gelijk bij de HEMA even een vers belegd broodje voor mama en mij, die we tijdens het werken op aten. Zo gaan de dagen heel snel voorbij. 😉

Op de terugweg was de lucht zó mooi! Ik reed zelf, maar mama maakte wat foto’s met mijn mobiel. Daar baal ik altijd zo van, dat je dan alleen in de auto rijdt en geen foto’s kan maken. Ik at snel thuis wat en ging meteen door naar werk (supermarkt ;-)). Rond half tien in de avond was ik klaar en heb ik nog eventjes achter de laptop gewerkt aan wat flyers voor onze webwinkel!

Zaterdagochtend ging de wekker weer vroeg, want een vriend van ons kwam boren, timmeren en zagen bij ons in de unit! We wilden graag het een en ander met houten planken doen en hij kwam met geweldige ideeën die wij zelf nog niet hadden bedacht, echt ZO leuk! Dat heeft hij dus zaterdags meteen uitgevoerd en we zijn er onwijs blij mee. De rest van de dag hebben we meubels in elkaar gezet, producten uitgepakt en zo veel mogelijk geprijsd. Nu komt het wel heel dichtbij…

Zaterdagavond ging ik nog uit, maar daar heb ik geen foto’s van gemaakt. Gisteren heb ik wat uitgeslapen, een hoop voor school gedaan en de btw-aangifte voor het derde kwartaal ingevoerd. Pfieuw, dat is elke keer weer een flinke bevalling. De komende week wordt onwijs druk, maar zo leuk! Er staan een aantal hele leuke dingen op de planning. Fijne week! Liefs.

Share:

2 Reacties

 1. 29 oktober 2019 / 13:14

  Wat een heerlijke drukke week. Leuk dat je bezig bent geweest met de unit, daar krijg je vast energie van. Je nieuwe kapsel staat je hartstikke goed! Ik voel me altijd herboren met een nieuwe coupe en kan de hele wereld weer aan!

  • Larissa
   Auteur
   29 oktober 2019 / 14:31

   Wat een onwijs lieve reactie, Tamara! Dankjewel! Ik krijg er inderdaad energie van. 😉 X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.