My week in pictures 174

Hey allemaal! Hoe was jullie weekend? Ik heb ZO een leuke week gehad! Voornamelijk het weekend was onwijs bijzonder. Kijk en lees je mee?

Maandag had ik een dagje school en dinsdags was ik vrij, dus ik besloot op maandag om heen- en weer te reizen naar huis en pas op dinsdagavond naar Leeuwarden toe te gaan om daar te slapen. We hebben aankomende week tentamen week en deadlines, dus we waren druk bezig met het afronden van alle teksten voor ons rapport.

Ik had een lange dag maandag, want na ons reguliere rooster werden we verwacht bij Nederlands om alvast een keer in te loggen op de computers in het computerlokaal, zodat dat niet fout gaat op het tentamen zelf. Aan het einde van de dag ging ik weer naar huis toe in plaats van naar mijn kamer in Leeuwarden.

Dinsdags had ik een hele hoop geleerd en gewerkt, en ’s avonds was ik richting Leeuwarden gegaan. De volgende ochtend, woensdags, moest ik vroeg richting de supermarkt omdat ik vergeten was ontbijt mee te nemen, haha. Dat gebeurt mij heel vaak. Gelukkig is de supermarkt letterlijk om de hoek, dus ik liep even chill door dit mooie straatje heen!

Woensdag had ik maar één les en dat was psychologie. Alle stof was behandeld, en dus hadden we een herhalingsles. Onze docente nam ons mee naar buiten voor een rondje door het park terwijl we elkaar overhoorden, zo tof! Het park was ook echt onwijs mooi (kijk EVEN die foto’s!!) en we hebben toch nog best goed kunnen leren in die paar rondjes in de buitenlucht.

Love Esther die even snel een foto wilt maken terwijl we snel weer doorlopen voor nóg een rondje door het park. In m’n element. <3

In de middag sprak ik met Esther af in de stad om te werken aan een SLB opdracht die we de volgende dag in moesten leveren, dus we dronken een lekkere warme chocolademelk bij Lazy Lemon. Ik was hier nog nooit geweest en, om eerlijk te zijn, had ik wat vooroordelen over dit café, maar het is echt heel leuk! Ik ga hier zeker vaker naartoe. Aanrader!

Donderdag hadden we de hele dag de tijd om aan onze deadline te werken, dus we maakten het onszelf zo makkelijk mogelijk. Er stond ergens een snoeppot, we haalden cappuccino en installeerden onszelf in een leeg lokaal. Aan het einde van de dag keken we voor de leuk online nog even de landing van de nieuwe F-35 (straaljager) een paar kilometer verderop. Je hoorde ze boven school voorbij vliegen en vervolgens op de livestream voorbij komen, haha. Na school fietste ik naar huis en natuurlijk: de brug stond open! Hoera!

Maar wat was het weer mooi! De najaarszon scheen heel mooi en dat maakte dat de stad er onwijs mooi uit ziet.

’s Avonds moest ik eigenlijk leren, maar ik kreeg ineens de impulsieve gedachte om NU ter plekke kerstverlichting te moeten kopen, en dus fietste ik naar de action om m’n slag te slaan. Na een half uurtje was de buit binnen. Helaas was ik batterijen vergeten mee te nemen, haha. Typisch weer. Maar: de kerstlichtjes zijn binnen!

Vrijdagochtend ging ik al vroeg terug naar huis want er stond iets heel spannends op de planning… De opening van onze winkel in een conceptstore in Dronten! Op vrijdagavond was er een onofficiële opening, intern, voor alle ondernemers die hier een plekje huren. Dat was al ontzettend gezellig, maar de zaterdag…

Mán, wat een DRUKTE! We hebben onwijs veel mensen gezien, heel veel publiek gehad, positieve reacties gekregen en we zijn ontzettend blij met de omzet van de eerste dag! Ik kan nog steeds niet helemaal bevatten wat er gebeurde, zaterdag. Het is geen moment rustig geweest in de conceptstore en de rijen bij de kassa stonden de hele dag tot aan de voordeur. Wauw, wauw, wauw.

Komende week, na mijn tentamens, schrijf ik een verhelderend artikel voor jullie en vertel ik alles over dit kleine stukje van mijn moeder en mij, maar ik wilde jullie dit niet onthouden. Vanaf nu kun je dus ook offline bij ons komen winkelen!

We hebben ontzettend veel positieve reacties gehad op ons kleine winkeltje en daar worden we enorm blij van. Voornamelijk de klokken, ons voornaamste doel, werden goed ontvangen én verkocht. De marmeren klok op de rechterfoto is na één dag al helemaal uitverkocht!

Rond half vijf gingen we richting het centrum om boodschappen te doen, en toen ik net thuis was kwam Karlijn al gezellig langs! ’s Avonds organiseerde ik namelijk voor het eerst een wijnproeverij! Dat had ik nog nooit eerder gedaan, en de meeste van mijn vriendinnen ook niet. Ik had de tafel leuk gedekt en er kwam iemand van de Kasteelhoeve langs met twaalf wijnen.

Ook over de wijnproeverij maak ik komende week, na mijn tentamens, even een los artikel met onze ervaring en hoe de avond verliep. In elk geval was het ontzettend gezellig met m’n vriendinnen en weten we weer heel veel meer over wijn, haha.

Karlijn was al naar huis toen deze foto werd gemaakt, maar we waren met z’n zessen en het was onwijs gezellig! Leuk ook, om dit een keer gedaan te hebben. Echt een tip voor als je wat leuks wilt doen met vriendinnen of voor bijvoorbeeld je verjaardag!

Vannacht sliepen Cassedey en Ilse hier nog gezellig en nadat ze vanochtend terug naar huis gingen heb ik de hele dag geleerd. Komende week heb ik tentamen week en er valt nog een hoop te doen vandaag en morgen. Voor de komende week heb ik dus helaas ook even niks online staan, waar ik enorm van baal. Maar donderdag, na mijn laatste tentamen, begin ik gelijk met tikken voor jullie. 😉

Ik heb een ontzettend leuke week gehad en we zijn heel benieuwd wat onze winkel de komende weken gaat doen. <3 Fijne week! Liefs.

Share:

3 Reacties

 1. 4 november 2019 / 06:16

  Klinkt inderdaad als een heerlijke week. En wat tof dat jullie concept store al zo goed liep de eerste dag!

  • Larissa
   Auteur
   6 november 2019 / 15:26

   Dankjewel voor je reactie, Ilona! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.