My week in pictures 175

Afgelopen week had ik tentamen week en dat betekent dat ik vooral veel in de boeken zat, maar toen ik eenmaal klaar was had ik eindelijk tijd voor leuke dingen! Kijk je mee?

Maandag was ik nog een dagje thuis om te leren, maar dinsdag had ik mijn eerste tentamen. Dit tentamen was psychologie & sociologie en hij ging redelijk goed! ’s Avonds haalde Dannick mij op omdat ik een pakketje op moest halen bij de Albert Heijn en ze zo lief was mij even met de auto te brengen omdat ik niet wist hoe groot het pakketje was…

We haalden meteen wat boodschappen want daarna ging ik meteen met haar mee naar huis om daar te eten! <3 Mega chill.

Woensdag moest ik al vroeg uit bed, want in deze tentamen week stond er een presentatie in de Raadszaal in Leeuwarden op de planning. We moesten het project waar we tien weken aan hebben gewerkt presenteren voor de Gemeente Leeuwarden en dat ging vrij goed! Heel leuk om dat op een locatie als deze te presenteren.

Na afloop maakten we nog wat foto’s buiten. Ik was wel eens eerder in een raadszaal geweest, die in Zwolle, maar nog niet in die van Leeuwarden. Tof om gezien te hebben!

Na de presentatie en het debat gingen we de stad in om te lunchen met een grote groep! We aten gezellig wat en onderweg naar huis liep ik nog snel even de Rituals in waar ik natuurlijk weer niet met lege handen uit kon lopen.

Donderdag had ik wederom een vroeg dagje, dit keer omdat er een Nederlands tentamen op de planning stond. Voor deze had ik niet geleerd en na een paar uur bleek ook dat ik hem had gehaald, gezien het percentage wat je iets later te zien krijgt. Hoera!

Donderdag heb ik rustig aan gedaan, en donderdagavond lag ik al vroeg op bed omdat ik niet zo lekker was. Vrijdagavond moest ik weer werken thuis, bij ons in het dorp, dus ik ging al vroeg met de trein terug naar huis. Ik had niet zo goed geslapen dus ik werd ’s ochtends wakker met mega veel schouderpijn, wat de reis naar huis vrij pittig maakte met al die zware spullen, haha. Maar het is gelukt!

Zaterdagochtend werd ons logo op een sticker bedrukt, wat ik zo fascinerend vind om te zien! Heel tof hoe dit gedaan wordt.

Met de sticker in handen weer terug naar huis, want we moesten binnen een half uurtje een kastje in elkaar zetten. Deze hadden we gelukkig al eens eerder in elkaar gezet dus we wisten hoe het in elkaar zat, maar juist doordat je geen tijd hebt raakt je geduld snel op, haha. Uiteindelijk is het gelukt ‘m in elkaar te zetten!

De kast namen we mee naar de winkel, ik haalde Cassedey op van het station en toen Marije uiteindelijk ook gearriveerd was reden we naar THUIS om wat te drinken. Gezellig!

’s Avonds aten we pizza, bakten we muffins, reden we terug naar de supermarkt omdat de muffins aangebrand waren, bakten we nog een keer muffins en deden we een poging tot het kijken van een film. We hebben de laatste aflevering van Riverdale gekeken, maar we zijn niet verder gekomen dan de eerste vijf minuten van Let it Snow omdat we bleven kletsen. Aan het einde van de avond ging ik terug naar huis. Gezellig avondje!

Vandaag ben ik bij Thuishaven in Amsterdam en ben ik pas laat weer thuis, maar morgen moet ik alweer vroeg naar Leeuwarden omdat ik vroeg les heb. Fijne zondag! <3

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.