My week in pictures 176

Benieuwd naar wat ik afgelopen week allemaal heb gedaan buiten school om? Lees dan snel verder!

Deze twee foto’s zijn nog van afgelopen zondag: ik was namelijk een dagje naar THUISHAVEN geweest! Ik reed samen met Dannick naar Amsterdam toe, sprak daar af met Ilse en de rest en we zagen elkaar tussendoor her en der. Het terrein is niet gigantisch groot dus de kans dat je elkaar tegen het lijf loopt is aanwezig. Heel gezellig!

We zijn momenteel op school bezig met een nieuw project, en omdat we het als klas allemaal best pittig vinden dit keer en we er niet helemaal lekker doorheen komen kwam iemand met het geweldige idee om pizza’s te bestellen voor tijdens het werken op school. Love it. Ik deelde een pizza salami met Esther.

Van mijn oma kreeg ik de cadeaukaart van €12,50 van de Albert Heijn en daarvoor kocht ik een aantal biologische en/of vegetarische producten die ik nog niet eerder had gehad, zoals deze twee soepen. De linker, courgettesoep, leek mij al heel lang onwijs lekker dus die kon ik zeker niet laten liggen. Van pompoensoep weet ik dat ik het ooit een keer gegeten had en lekker vond, dus ik wilde het nog eens proberen. Inmiddels heb ik de courgettesoep al uitgetest en die was erg lekker! En ook handig om op te warmen als student: ongezond is het niet en je bent binnen een paar minuten klaar.

Donderdag had ik een dagje vrij en had ik bedacht heel veel werk te gaan verrichten, maar mijn tante en nicht appten dat ze bij Batavia Stad waren en dus pakte ik snel de trein om ook gezellig mee te gaan. Mijn moeder en oma waren inmiddels ook al gearriveerd en zo stonden we spontaan een middagje te shoppen! In de trein heb ik wel wat werk verricht voor een samenwerking omdat ik dat écht die dag even af moest maken.

Het was mega koud maar gelukkig niet druk in Batavia Stad, waardoor we lekker door konden lopen. Het blouseje op rechts vond ik zo leuk dat ik ‘m mee heb genomen! Helaas kwam ik er thuis achter dat er een knoopje van af is dus ik moet er even mee terug om hem om te ruilen. 🙂

Ondanks dat ik ontzettend dicht bij Batavia Stad woon kom ik er veel te weinig. Rondom de kerstperiode is het altijd heel gezellig en is alles versierd. Daar kon ik natuurlijk niet zomaar voorbij lopen zonder foto’s te maken, dat snappen jullie wel… 😉

Ahhh deze kan zo op een kerstkaart. Zo leuk. <3

Omdat ik wat later aankwam dan de rest ploften we nog even neer in een restaurantje voor een late lunch. Ik heb geen flauw idee meer hoe het hier heet, maar de tosti was erg lekker!

Ja, dit gebeurt dus altijd. Dan wil je niks kopen, maar loop je toch weer naar buiten met allerlei tassen, haha. Maar ik ben dus wel goed geslaagd!

Vrijdags had ik nog een paar uur school, reisde ik weer naar huis met de trein en heb ik ’s avonds nog een paar uur gewerkt bij mijn bijbaantje. Zaterdagochtend werd er al vroeg aangebeld want er kwam een nieuwe lading voorraad binnen voor onze winkel! Dat was ook wel nodig, want de items vliegen de deur uit! Zo leuk om dat te zien.

’s Middags sprak ik af met Maike bij THUIS omdat we het een en ander te bespreken hadden voor een leuk idee wat ze heeft, en hebben we weer gezellig bijgekletst. Altijd heel leuk om even met Maike koffie te drinken. <3

Tot slot reed ik aan het eind van de middag nog snel naar de winkel om de nieuwe items, die mijn moeder die middag in de winkel had gezet, op de foto te zetten voor de social media! Hoe leuk zijn deze twee gouden items? Zo verliefd op alles wat goud is.

Om vijf uur was ik dan eindelijk klaar en hebben we nog snel boodschappen gedaan.

Gisteravond heb ik mijn kamer volledig opgeruimd – want dat is wel nodig als je er alleen in de weekenden bent en nog net het pad naar je bed kunt vinden – en mijn nieuwe kastje in elkaar gezet. Het is nu allemaal een stuk rustiger op mijn kamer, haha. Vandaag heb ik even een rustig dagje omdat ik merk dat ik toch echt iets te druk ben, dus ik leg de drempel even niet zo hoog vandaag.

Wat hebben jullie afgelopen weekend allemaal gedaan? Fijne zondagavond! Liefs, Larissa.

Share:

1 Reactie

  1. 18 november 2019 / 12:24

    Klinkt als een heerlijke week. Toevallig had ik het er pas met mijn moeder over om weer eens naar Batavia te gaan! Voor ons is het een stukje verder reizen, maar het is een leuke plek om al je kerstcadeautjes te scoren. Het ziet er in ieder geval nu al sfeervol uit met de boom en de lichtjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.