My week in pictures 177

Benieuwd naar wat ik afgelopen week allemaal heb gedaan? Lees dan snel verder!

Afgelopen maandag stond ik weer op het station in Leeuwarden voor een weekje in het Noorden! Ik moest eerst even mijn koffer thuisbrengen (bus heen, bus terug) en daarna weer met de bus naar school. Het was onwijs koud en ik had geen zin om te fietsen, haha.

Maandagmiddag kwam Gino gezellig langs in Leeuwarden en liet ik hem de school en Leeuwarden zelf zien. Hij was hier nog nooit geweest dus ik had een hoop te vertellen.

We dronken warme chocolademelk bij Lazy Lemon (waar ze hele lekkere hebben!) en liepen vervolgens naar mijn huis, dwars door Leeuwarden heen.

Ik vroeg Gino nog wat foto’s te maken onderweg naar huis in de hoop dat de locatie Instagram-worthy zouden worden, haha. Nope, deze outfit en locatie komt niet door de keuring heen. Wel goede foto’s gemaakt door Gino, haha. <3

Dinsdag maakten we moodboards in de les. Ik word altijd blij van vrolijke kleurtjes die goed bij elkaar passen dus deze gezellige foto’s gemaakt met de Huji-cam wilde ik even met jullie delen, haha.

Woahhh, wat was het mistig afgelopen week, hè? Woensdag was het echt extreem: de hele dag zag je bijna niks en aan het einde van de middag trok het helemaal dicht. Ik moest naar de andere kant van de stad fietsen, maar was blij dat ik kon zien wat er een paar meter voor me reed.

Woensdagavond verzamelden we met een aantal klasgenoten bij Anne thuis om wat te drinken, waarna we de stad in gingen voor een etentje met de hele klas! We blijven tegen elkaar zeggen hoe blij we zijn met de samenstelling van onze klas en dat we het allemaal zo goed met elkaar kunnen vinden. Het is zo gezellig altijd!

We aten wat bij de Lachende Koe. Als voorgerecht had ik het broodplankje en als hoofdgerecht de kipsaté!

Na het eten splitsten we op in twee groepen. De ene groep ging stappen in Groningen en wij bleven in Leeuwarden. We dronken wat bij Mango, waar ik nog nooit was geweest maar wat zeker een aanrader is! Echt een onwijs gezellige avond gehad met iedereen!

Donderdag had ik een dagje vrij en heb ik voor het eerst in tijden écht bijna niks gedaan, en ook vrijdag heb ik niet veel bijzonders gedaan. ’s Avonds heb ik nog een paar uur gewerkt en een filmpje gekeken. Bovenstaande foto’s zijn van gisteren, zaterdag! We gingen op inkoop voor onze winkel, want we hadden weer goed verkocht!

We gingen weer naar TICA, waar we een paar weken geleden ook al waren. Hier kun je goed inkopen bij allerlei verschillende winkels onder één dak. Ik kijk altijd weer m’n ogen uit als ik er ben. Wat een spullen!

Dit Avocado-boek wat ik tegenkwam lijkt mij nou echt leuk, haha. Ik vind avocado onwijs lekker en eet het de laatste tijd steeds vaker omdat ik door begin te krijgen wat je er allemaal mee kunt en hoe je ermee om moet gaan. On the wishlist. Ons karretje was weer goed gevuld voor de winkel en een evenement wat we binnenkort draaien!

Tussendoor moest er natuurlijk ook even geluncht worden, wat hier ook gewoon kan. Ze hebben elke week een ander Broodje van de week en deze week was dat er een met carpaccio en truffelmayonaise! Oh-my. Ik had hier al wel zin in, maar ik wist niet dat het ZO lekker was. Nu ik dit lees wil ik nog wel zo’n broodje, haha.

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar als er iets is op het gebied van kunst waar mijn hart sneller van gaat kloppen dan is het wel dit soort kunst. Dan heb ik het dus over de tekeningen op de linkerfoto en bijvoorbeeld de bladeren op de rechterfoto. Maar vooral die op links: w-a-u-w! Echt mega verliefd op al deze tekeningen.

Vandaag is het tijd om een heleboel af te krijgen waar ik de laatste tijd te weinig tijd voor had. Een hele drukke, strakke planning dus! Wat gaan jullie vandaag doen? Fijne zondag! X

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.