My week in pictures 178

Benieuwd naar wat ik afgelopen week allemaal heb gedaan? Kijk dan snel verder!

Maandagochtend was ik onderweg naar Leeuwarden met koffer en al, maar bleken er onderweg flink wat storingen te zijn. Chill – not. Daardoor was ik zo laat pas in Leeuwarden dat de les eigenlijk geen zin meer had en ik niet meer naar school ben gegaan. Wel schoot ik dit mega mooie plaatje in de stad. Zo mooi!

De linkerfoto maakte ik dinsdagochtend vroeg, in de mist, en de rechter diezelfde avond. Ook weer zo mooi. Vooral met de mist zo om het gebouw heen.

Dinsdag na school hadden we een hele hoop te doen. Ik besloot samen met Esther om bij het Douwe Egberts café aan het werk te gaan om even een inhaalslag te maken. Natuurlijk ging dat met een kleine omweg door de Costes ;-). Deze jas vind ik zo mooi! Ik heb ‘m nog niet gekocht, maar hij blijft in m’n hoofd zitten.

Tot vijf uur hebben Esther en ik gewerkt en daarna besloten we dat het gezellig was om in de stad samen wat te eten. We gingen naar Pompeii, een heel leuk pasta-/pizzarestaurant in Leeuwarden! Het eten was superlekker dus dat is echt een aanrader!

De hele week was het druilerig weer… Daarom besloot ik niet op de fiets naar school te gaan maar elke ochtend de bus te pakken. Dat is wel flink om en duurt heel lang, maar liever dat dan dat ik helemaal natgeregend aankom op school, haha. Na school gingen we met bijna de hele klas richting de McDonald’s omdat we even tussenuur hadden.

We gingen namelijk voor een schoolproject naar het Media Art Festival in Leeuwarden!

Donderdags pakte ik na het avondeten de trein richting Groningen om gezellig langs te gaan bij Cassedey! Zo leuk dat we nu wat dichter bij elkaar wonen en het goed te doen is om naar Groningen te reizen. We liepen door de stad (die nu onwijs gezellig is!) en dronken wat bij de Drie Gezusters. Zo gezellig!

Na de Drie Gezusters aten we nog nacho’s bij Time Out en kletsten we heel wat bij. Vaker doen!

Vrijdag was ik vrij en ging ik weer naar huis, heb ik ’s avonds een paar uur gewerkt en heel wat Black Friday aankopen gedaan. Zaterdags, gisteren, had ik een hele hoop te doen. We hadden onder andere een hele leuke afspraak voor een kerstmarkt binnenkort, waar we met onze producten zullen staan. Zo leuk ! Enorm veel zin in.

Vandaag is het 1 december en dat betekent dat we massaal aan onze adventskalenders mogen beginnen, yes! Ik begin aan deze van de Douglas en mijn adventskalender met chocola er in staat in Leeuwarden, die is dus morgen aan de beurt. 😉 Ook kreeg ik deze té leuke foto doorgestuurd van Dionne. Vorig jaar had ik foto’s gemaakt van haar en Geoffrey en die hebben ze nu laten afdrukken in groot formaat voor hun nieuwe huis, zo tof! Ook leuk om dat nu terug te zien. 😉

Fijne zondag, allemaal! Liefs. X

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.