My week in pictures 179 & 180 XXL

Hey jij! Vorige week kwam ik er niet aan toe om een weekoverzicht voor jullie te schrijven, dus die van deze week is dubbel zo lang! Kijk je mee?

De laatste paar weken heb ik een vrij wisselend rooster en ben ik vanwege afspraken op willekeurige dagen in Leeuwarden of thuis. Dat verschilt per week en soms reis ik een paar keer per week op en neer. Erg ideaal is dat niet, maar vanaf januari komt daar wat meer rust in gelukkig. Ik moest dit keer met een zware tas terug naar huis omdat ik meer mee terug wilde nemen dan dat er mee heen was gegaan. Ik had dus geen koffer en alleen een mega onhandige tas, haha. Lekker met die regen erbij! 😉

Omdat ik soms lang in Leeuwarden ben en soms langer thuis, maak ik van de adventskalenders vaak meerdere vakjes tegelijk open. De adventskalender met chocolade ligt in Leeuwarden, en die van Douglas thuis. December brak aan, dus ik mocht een aantal vakjes open maken!

Eenmaal thuis was het dus tijd om de Douglas kalender vakje voor vakje open te maken! Ik houd me elke keer netjes aan de dagen en maak nooit vooruit open. Onder andere deze twee zaten er in! Heel fijn: Starskin wilde ik al onwijs lang uitproberen en de Invisibobble draag ik sinds ik ‘m heb continu. Mega blij mee dus!

Op 5 december was ik thuis en bouwde ik de hele woonkamer om voor een paar foto’s die ik wilde maken voor een samenwerking! De foto’s zijn veel mooier geworden dan ik ooit had gehoopt dus daar ben ik onwijs blij mee! Je kunt ze hier allemaal bekijken!

Terwijl ik de naamkaartjes voor de samenwerking op de foto zette kwam deze knapperd er ook even bij liggen. Over timing gesproken, haha. Heerlijk kind.

Zo enthousiast als dat ik was heb ik meteen het artikel bij de foto’s geschreven, afgestemd met de opdrachtgever en gelijk ingepland. Ik vind het zo leuk dat ik zulke dingen kan doen, van mijn hobby mijn werk maken. Ik geniet daar elke keer weer van en dat mag ook wel eens gedeeld worden!

Vrijdagochtend moest ik even gauw bloedprikken!

Na het bloedprikken reed ik naar Haarlem voor een weekendje in de binnenstad! Op zaterdag 7 en zondag 8 december zou de kerstmarkt zijn dus ik had een hotel geboekt midden in de stad, tegenover de Grote Markt.

Op vrijdagavond aten we bij restaurant Brinkman: een echte aanrader! Deze zit op de Grote Markt. Ik had risotto en die was erg lekker! Na het eten nog een koffie’tje en een warme chocomel.

De volgende dag deden we een rondje door de stad, dronken we een koffie en aten we een pizza’tje! Alle hotspots & aanraders in Haarlem deel ik nog in een apart artikel met jullie, en dit pizzarestaurant is er daar zeker eentje van!

Na het avondeten deden we nog een wijntje terwijl we uitkeken op de gezellige lichtjes en de leuke sfeer buiten. Oh Haarlem, wat ben je leuk. <3

Op zondag was het direct drukker in Haarlem en het was te merken dat iedereen vrij was, haha. Voordat we naar huis gingen werkten we nog even een lunch naar binnen, ook weer midden in een gezellig straatje! Erg gezellig.

Maandags nam ik een dagje vrij van school, maar dinsdag heb ik samen met mijn projectgroepje volle bak gewerkt. Afgelopen week zaten we twee keer tot laat op school en heb ik daar één keer zelfs avond gegeten. Maar dat heeft zeker zijn vruchten afgeworpen want we lopen helemaal op schema en zelfs een beetje voor! Dat was dus zeker de moeite waard.

Deze foto’s maakte ik afgelopen week van mijn schoenen voor LOAVIES. Deze had ik daar nog niet zo lang geleden besteld maar ze zijn nu al aan het slijten, ontzettend zonde. Ik draag ze niet met uitgaan en ik doe er heel voorzichtig mee, dus het is raar dat ze nu al allerlei plekjes vertonen. Ik heb nog geen reactie van ze, dus ik ben benieuwd wat ze ermee gaan doen! 🙂

De hele week ben ik dus druk geweest met school, dus we gaan meteen door naar vrijdag. Ik pakte mijn spullen weer en ging terug naar huis!

Vrijdagavond was ik bij Flevonice waar bedrijven hun kerstpakketten konden samenstellen. Met onze winkel hadden wij ook onze eigen stand dus die draaiden we de hele avond! Ontzettend leuk om te doen! Iedereen was heel gezellig en ik heb superveel mensen ontmoet en gesproken, dus dat was een hele leuke avond!

Afgelopen zaterdag zou ik eigenlijk naar Amsterdam gaan voor een Open Dag, maar dat liep helaas toch even anders waardoor mama en ik uiteindelijk gestrand waren bij Batavia Stad! Ook leuk. We dronken koffie bij de Chocolate Company en gingen na een rondje in Batavia Stad door naar de Intratuin!

Deze foto’s maakte ik nog bij de Manfield in Batavia Stad. Oh man. Wat ben ik verliefd op deze laarsjes. Nu ik ze zie weer. Maar ik pas ze helaas niet: de wreef van mijn voet is te dun/te laag (hoe je het wilt noemen) dus ik liep er niet goed op. Zo zo zo jammer!

Goed, de Intratuin dus. Daar was ik gebleven. Rondom kerst willen we daar natuurlijk allemaal naartoe en zeg nou eerlijk: hier word je toch spontaan blij van? Ik heb niks gekocht behalve een WoodWick wax melt, want mijn oude was op.

Zaterdagavond was er bij ons in het dorp een lichtjestour, waarbij ze met allemaal versierde tractors door het dorp heen rijden. Ik ben niet zo’n fan van dorpen, maar dit kan ik dan weer zo waarderen! Ik vind het echt tof dat zulke dingen nog bestaan. Ze kwamen recht voor ons huis langs dus dat moesten we even zien. 😉

Kijken jullie ook al zo uit naar kerst? Fijne week! Liefs.

Share:

2 Reacties

 1. 19 december 2019 / 10:42

  Wat een fijne foto’s! Ik kijk ook zeker al erg uit naar kerst<3

  • Larissa
   Auteur
   19 december 2019 / 14:13

   Wat lief, dankjewel! Fijne feestdagen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.