My week in pictures 181

Hi jij! Zo op de valreep voor kerst gooi ik nog even een weekoverzicht online! De afgelopen week stond vol in het teken van kerst en verjaardagen, heel gezellig! Kijk je mee?

Dinsdag na school pakte ik gelijk mijn spullen om van Leeuwarden richting Deventer te reizen! Daar had ik namelijk een kerstdiner met wat oude klasgenootjes van het mbo!

Karlijn had ons bij haar thuis uitgenodigd, super gezellig!

Woensdag had ik vrij van school omdat ik ’s middags naar de tandarts moest voor controle! Alles zag er weer perfect uit. Ook ben ik begonnen met deze whitening tandpasta die ik van de tandarts meekreeg, omdat ik mijn tanden toch graag iets witter zou willen hebben. Ze vonden het zelf niet zo nodig, maar als je zoiets toch wilt kun je de tandpasta hiervoor bij de tandarts aanschaffen! Die dag zelf had ik nog meer afspraken, onder andere voor een freelance klus. Gelijk alles weer op één dag plannen. 😉

Die dag daarna was ik nog een keer vrij van school, dit keer omdat dat zo ingeroosterd was. 😉 Hahaha. Ik ging naar de fysio voor mijn rug en schouders (en leerde meteen een hele hoop over mijn rug en waar mijn pijn vandaan komt), en Lizzy kwam een klok ophalen die ze bij ons had gekocht.

Ook werd donderdag onze sticker met ons logo opgeplakt in de winkel! Dat wilden we al vanaf het begin maar het was nogal een groot logo (hoe vet!) waardoor we het zelf niet aandurfden. Nu is ‘ie eindelijk opgehangen! Binnenkort werken we hem nog af in onze eigen kleur. Hoe tof!?

Vrijdag hadden we onze laatste schooldag van het jaar en dronk ik na die tijd nog wat met Esther!

Donderdags was ik bij de huisarts geweest en n.a.v. mijn bloedtest bleek dat ik – alweer – een flink vitamine D tekort heb. De komende vier weken moet ik dus eens per week een boost nemen, en daarna gaan we kijken of het weer omhoog gaat.

’s Avonds ging ik richting Grou waar Esther haar verjaardag vierde!

Zo lekker al die hapjes! Wat een feestweek, dit, haha.

Lieve meiden <3.

In de avond nam ik de trein terug naar huis, maar omdat Grou net even wat ver weg is was ik pas om 01:00 uur thuis, haha. Ah, vind ik helemaal niet erg. Gelukkig was het lekker rustig in de trein. Also: sinds wanneer heb je zoveel beenruimte in de trein? Woah.

Zaterdag in de middag ging ik naar de verjaardag van Björn die achttien werd, waar ik tot in de avond bleef. Ik kwam er achter dat we alleen maar babyfoto’s samen hebben dus ik vond dit een leuk moment om weer eens een foto samen te maken, haha.

Na de verjaardag van Björn pakte ik thuis snel de cadeau’s voor de volgende verjaardag, want daarna ging ik door naar Maud! Ook zij was jarig dit weekend! We speelden beerpong, 30 seconds en kletsten heel wat af.

Ja, ik kan niet anders zeggen dan dat dit ook weer heel gezellig was. De foto op links is flink afgesneden want we pasten niet allemaal in een vierkantje, maar het idee is leuk. 😉 Rond half drie lag ik uiteindelijk in bed na een hele gezellige avond!

Het was dan ook niet zo gek te bedenken dat ik gisteren, zondag, wat opstartproblemen had, haha. In de middag ging ik kerstinkopen doen in het centrum en deed ik met mama een drankje bij THUIS. Voor de rest deed ik het even vrij rustig aan gisteren.

Wat gaan jullie vandaag en morgen, zo vlak voor kerst, doen? Hele fijne feestdagen allemaal! Liefs.

Share:

2 Reacties

 1. 24 december 2019 / 10:34

  Jij hebt afgelopen week al een beetje kerst gevierd met alle feestjes haha! Geniet van de kerstdagen met de mensen om je heen

  • Larissa
   Auteur
   24 december 2019 / 11:09

   Haha, klopt! Fijne feestdagen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.