My week in pictures 185

Hey jij! Ben je benieuwd naar wat ik afgelopen week allemaal heb gedaan? Lees dan snel verder!

In de afgelopen week heb ik heel veel op de laptop getikt omdat er allemaal deadlines voor de deur stonden! Vrijdags moest álles van dit semester ingeleverd zijn dus er was werk aan de winkel. Ik werkte vooral tijdens college-uren heel veel door en haalde eten op school. Dit saucijzenbroodje op links was mijn ontbijt (haha) (oeps) omdat ik vergeten was ontbijt te maken/halen en er geen tijd meer voor had ’s ochtends. Living my best life op mezelf. 😂 Kuch.

Woensdags had ik bijna al mijn deadlines al af, dus donderdag heb ik de laatste puntjes op de ‘i’ gezet en alles afgemaakt. Tussendoor moest ik nog even snel in de stad zijn bij de juwelier voor een ring die ik een tijdje geleden had gekregen maar helaas al heel snel vervormde. Het was gelukkig super mooi weer en het viel ook best mee hoe koud het was. Heel fijn om dan even in de stad te zijn en een frisse neus te halen.

Eenmaal terug heb ik m’n kamer nog helemaal opgeruimd, mijn koffer gepakt en ben ik weer richting huis gegaan. Het licht viel supermooi en ik had nog nooit selfies gemaakt in deze spiegel (en met deze camera), dus dat testte ik meteen even uit. Ik wil graag een grote spiegel halen voor op mijn kamer, maar tot die tijd kan dit prima.

Eenmaal thuis weer lekker veel geknuffeld met deze, maar toen ik eenmaal even aan het werk wilde was ze het daar niet echt mee eens. Vol op m’n laptop, zodat ik niet meer kon typen, haha. Lekker ding.

Vanaf vrijdag had ik dus weer lekker vakantie en daar heb ik meteen gebruik van gemaakt. De komende weken staan er weer heel veel afspraken op de planning waar ik doordeweeks met school nooit tijd voor heb. De eerste: een bezoekje aan de kapper!

Na het bezoekje bij de kapper gingen we even langs oma, waar ik deze foto maakte. Ik hoopte dat je daar kon zien wat de kapper met m’n haar had gedaan, maar er kwam toch even een zwart-wit filtertje overheen dus er bleef weinig van over. Hahaha. Ander keertje dan maar, dat haar.

Vrijdagavond heb ik nog drie uurtjes gewerkt, en daarna dronk ik met Femke nog wat in de Huijskamer. Gisteren, zaterdag, gingen mijn moeder en ik langs op kraamvisite bij Maxime. In december beviel ze van een hele mooie zoon en wij wilden natuurlijk heel graag even langskomen. Heel bijzonder en leuk. 👶🏻🍼

Poging twee tot het laten zien van mijn haarkleur. Ik geef het op, hahaha. Wel kan ik jullie met deze foto’s meteen mijn tijgerprint-jurkje (deels) laten zien. Ik weet niet of ik die al eerder had laten zien, maar ik heb hem niet heel vaak aan op foto’s dus ik schat de kans heel klein. And again: deze foto’s zijn gemaakt met mijn iPhone. Hoé dan?!

Gisteravond kwamen Cassedey en Marije gezellig langs voor een avondje stappen, gewoon hier in het dorp. Niks speciaals, maar ik nam ze een keertje mee. We maakten ons samen op, dronken wat & kwamen rond vieren vannacht weer thuis aan. Cassedey sliep hier, dus ik heb haar aan het begin van de middag weer op de bus naar huis gezet. Daarna ben ik begonnen aan een serie, maar ik viel al snel in slaap op de bank, hahaha. Dat was ook niet heel gek na zo’n nacht.

Vanavond doe ik het even rustig aan, maar komende week staat er weer van alles op de planning. Morgen ga ik gezellig een dagje naar Amsterdam toe, waar ik ook heel veel zin in heb. Eindelijk weer een keertje naar m’n favo stad. ❤️ Fijne zondagavond! X

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.