My week in pictures 186

Afgelopen week was ik weer te vinden in mijn favoriete stad van ’t land: Amsterdam! ♥️ Benieuwd naar wat ik nog meer allemaal heb gedaan afgelopen week? Lees dan snel verder!

Deze twee foto’s zijn nog van vorige week zaterdag, maar was ik vergeten met jullie te delen. Op zaterdag gingen we even langs de winkel en maakte ik wat foto’s van producten, zoals deze twee groene waxinelichthouders.

Maandag had ik met Maud afgesproken om een dagje naar Amsterdam te gaan, waar ze woont! We reisden samen met de trein heen, en Maud bleef na afloop in Amsterdam dus ik ging zelf weer terug! We hebben een heel tourtje door onze hoofdstad gemaakt & bijgepraat!

We zijn een stukje door het Vondelpark gelopen, langs het Rijksmuseum geweest en door De 9 Straatjes en de PC Hooftstraat gelopen. Ik ben iedere keer weer zo gelukkig als ik in Amsterdam ben.

We dronken na die tijd gezellig wat bij het Pulitzer (waar de cappuccino’s echt mega lekker zijn)!

Op de terugweg richting het Station liepen we nog langs wat winkels en op het station zelf doken we nog even de Sissy Boy in, waar ik deze mega leuke sokken scoorde met -60% korting! Het is een set van twee, alleen de achterste sokken zie je niet op de foto, haha.

Dinsdag had ik een afspraak bij de schoonheidsspecialiste. We begonnen met een intake om te kijken in welke staat mijn huid momenteel is en wat het nodig heeft. Mega mega mega interessant. Binnenkort ga ik een aantal behandelingen doen!

Woensdags reed ik met de auto richting Leeuwarden, waar ik een nachtje bleef. Nu ik een paar weken vrij heb heb ik alle tijd om deze stad wat meer te ontdekken en dingen te doen waar ik normaal niet zo veel tijd voor heb, zoals het opruimen van mijn kamer daar, haha. Ook fietste ik nog even de stad in, ging ik nog langs wat woonwinkels en keek ik een serie. Heerlijk!

Vrijdag was ik alweer thuis en gingen we op kraamvisite bij onze lieve overbuurvrouw, die eind december bevallen is van een jongen! Zo lief en bijzonder. ♥️

Zaterdag had ik een dagje vrij en sprak ik onverwachts af met Lizzy om bij te kletsen! We spraken af bij THUIS, waar ik ’s avonds weer zat om met Esther bij te praten! Heel gezellig zo!

Zondag (vandaag, als je dit op zondagavond leest) reed ik al vroeg met mijn moeder en oma richting Leeuwarden met een volle auto. Er waren veel ‘grote spullen’ die nog richting mijn kamer moesten en er waren wat dingen die hier gedaan moesten worden die ik zelf – ahum – niet zo goed kan, zoals ramen zemen en het schoonmaken van apparatuur. Gelukkig hielpen mijn moeder en oma mij daarmee! ♥️ Super lief. Aan het einde van de middag gingen ze weer naar huis en toen mijn kamer eenmaal weer opgeruimd was heb ik een serie aangezet. Nog heel even genieten van de vakantie (die nog een week duurt, haha).

Na een paar afleveringen ben ik wat gaan oefenen met Engels, want ik heb morgen (vandaag, als je dit op maandag leest) mijn Engels mondeling! Dat is het enige wat ik deze twee weken voor school moest doen, dus ik tel het even niet mee. Binnen anderhalf uur sta ik alweer buiten en ik ben er eigenlijk niet zenuwachtig voor, maar wat oefening van tevoren was wel fijn. Ik blijf tot dinsdagavond in Leeuwarden, en dan ga ik weer naar huis! Hoe was jullie week? Fijne avond! Liefs.

Share:

4 Reacties

 1. 27 januari 2020 / 10:31

  heerlijk die middagen wanneer je een serie kan kijken, pure ontspanning! En die cappuccino ziet er zeker goed uit.

  • Larissa
   Auteur
   27 januari 2020 / 14:53

   Ja, heerlijk hè?!

 2. 28 januari 2020 / 13:53

  Jaaa Amsterdam blijft ook wel een van mijn favoriete steden. Wat heerlijk dat je moeder en oma je hebben geholpen met wat huishoudelijke klusjes (en ook herkenbaar, ik vraag ook meestal of mijn moeder de ramen wil zemen haha)

  • Larissa
   Auteur
   28 januari 2020 / 18:29

   Haha, op de een of andere manier zijn moeders daar over het algemeen erg goed in. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.