My week in pictures 189

Ben je benieuwd naar wat ik vorige week allemaal heb gedaan? Lees dan snel verder!

Dat wat ik allemaal op school doe, is niet heel interessant. Soms deel ik daarom alleen maar wat sfeerbeelden met jullie, zodat het niet lijkt alsof ik niks doe (haha). We hebben deze periode ook les in de fotostudio, en hoewel ik de basiskennis al prima weet leer ik ook steeds weer nieuwe dingen en oefen ik extra veel. Heel leuk!

Vorige week ging ik veel heen-en-weer tussen Leeuwarden en thuis. Ik had nog niet echt de behoefte om in Leeuwarden te slapen nadat ik brand had op mijn kamer, en moest daarnaast ook gewoon veel thuis zijn voor afspraken. Ik heb daarom veel in de trein gewerkt, omdat er een hoop moest gebeuren. Gelukkig kwam het zonnetje, tussen alle windhozen door, ook nog even tevoorschijn.

Donderdag ging ik even naar THUIS om koffie te drinken en later nog om even wat werk weg te tikken. Ook hier was het, ondanks de kou, echt even lekker weer dus we zaten in de zon. Heel fijn zo in de winter!

Valentijnsdag ❤️ Daar horen rozen en roze tompoucen bij. Wat hebben jullie gedaan?

Zaterdag waren we in Utrecht op ‘locatiebezoek’: voor onze winkel zijn we langs geweest bij een eventueel nieuw verkooppunt voor onze producten. Mega leuk, zo’n middagje ergens kijken en nieuwe plannen bedenken!

Zaterdagavond hadden Lizzy en ik een filmavondje op de planning staan en keken we Fifty Shades van die donderdag daarvoor terug met een kleedje onder de bank (luv). Fijne zaterdagavond. ❤️

Zondag heb ik voornamelijk op de bank gelegen met m’n laptop en mobiel binnen een straal van 1 meter en heb ik wat werk gedaan, veel te veel afleveringen van Pretty Little Liars gekeken (oeps) en veel plannen besproken voor de winkel. De foto op rechts maakte ik eigenlijk maandags, maar ik wilde hem vast met jullie delen! Ik mocht namelijk Faes fotograferen: de baby van Maxime! Ik wil in 2020 graag mijn fotografie portfolio uitbreiden en oefenen met allerlei soorten fotografie. Zo ook newborn. Heel lief dat ik Faes op de foto mocht zetten! Ik ben alvast begonnen met het uitzoeken en sorteren van de foto’s en ik ben nu al mega tevreden, zo voor een eerste keer fotograferen met een baby! Soon online!

Deze week heb ik voorjaarsvakantie, maar staat er een hele hoop op de planning (lees: het nieuwe verkooppunt!). Ik wens jullie weer een fijne week! Liefs.

Share:

3 Reacties

 1. 20 februari 2020 / 09:27

  Met Fifty Shades heb ik echt niks, maar je hebt een erg leuk overzicht weer gedeeld 🙂 en leuk dat je iets van Valentijn hebt meegekregen.

 2. 21 februari 2020 / 10:57

  Wat een lekker weekje weer! Superleuk dat je een newborn shoot mag doen, dat is echt heel moeilijk met een pasgeboren babytje. De sfeer ziet er in ieder geval goed uit.

  • Larissa
   Auteur
   7 maart 2020 / 12:28

   Jaaa, heel bijzonder is dat! Enorm van genoten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.