My week in pictures 190 & 191

Heyhoi! Het is al weer een paar weken geleden dat ik een weekoverzicht met jullie deelde, maar in de tussentijd heb ik niet stil gezeten! Ik had weinig tijd om een heel overzicht te schrijven, maar ik deel alle foto’s nu graag alsnog met jullie! Kijk je mee?

We beginnen twee weken geleden! Ik had een weekje voorjaarsvakantie en plande meteen allerlei afspraken in, zoals de fysiotherapeut. Ook nam ik her en der wat mini me-time en probeerde ik dit voeten masker uit van de Action. Ik weet niet of deze echt veel resultaat levert, maar lekker is ‘ie wel! Aanrader voor een klein budget!

Eind vorige week kon je zien dat ik op de maandag van deze week (die had ik alvast met jullie gedeeld) een hele leuke shoot had gedaan met Maxime en haar pasgeboren zoontje. Super super super lief! Nadat ik mijn sd-kaart had leeggehaald (thank god!) was deze toch echt wel overleden na ruim vier jaar trouwe dienst. Pfoe! Ook ging ik nog heen en weer naar de winkel om een klok op te halen die verkocht is buiten de winkel om!

Op vrijdagavond werk ik standaard nog drie uurtjes bij de supermarkt in het dorp en na die tijd kon ik de verleiding niet weerstaan. Deze zak was leeg aan het einde van de avond, hahaha. Cravings. Voor werk maakte ik nog snel een selfie, want tegenwoordig krul ik mijn haar enkel aan de onderkant wanneer ik daar tijd voor heb. Dat vind ik mooier dan stijl haar of volledig krullen, dit staat wat nonchalanter. Wat vinden jullie?

Zaterdags reden we naar Nieuwegein waar ik per 1 maart een nieuw verkooppunt van onze producten heb geopend! As we speak is dat al gebeurd, maar dit was twee weken van tevoren. We waren een dag aanwezig om alles door te nemen en de kast in elkaar te zetten.

Dit is waar je vanaf nu ook producten van ons kunt kopen! Op City Plaza, boven de Rituals. Na het harde werken haalde ik een ijsje bij de Jamin, mega lekker zijn deze.

Zondag mocht ik bij Carina, mijn overbuurvrouw, langs om foto’s te maken van haar pasgeboren zoontje. Ik richt mij dit jaar meer op fotografie en wilde graag oefenen met allerlei verschillende soorten. Dat ik nu twee newborn shoots in één week deed, was puur toeval, maar wel ontzettend leuk. Het is heel bijzonder om een klein baby’tje op de foto te zetten en ik vind het ook echt heel tof om te doen. Zijn grote broer hielp mij tussendoor ook nog even met de foto’s. 😉

De week daarop begon school weer, en zoals afgesproken deel ik daar niks van. 😉 Deze foto maakte ik dinsdags (25 februari) toen ik stiekem met oma naar de supermarkt was gegaan om 50 rozen te kopen. Want…

… mama was woensdags jarig! En je raadt het al… ze werd 50. 😉 Ze kreeg ’s ochtends zonder iets door te hebben tien rozen van mij, en later op de dag kwamen we met de overige 40. Ik maakte een champagne ontbijt voor haar met warme, zelfgemaakte croissants. Favoriet. ❤️

Totaal onverwachts kreeg ze die dag 9 (!) bossen bloemen. Vijf van ons, en vier van anderen. Zo zo zo leuk! Ons hele huis staat nu vol met bloemen. Per toeval koos ook iédereen roze/paarse bloemen én had ik van tevoren ook nog een roze kaart besteld, dus alles klopte helemaal. Zo leuk!

’s Middags namen we haar als verassing mee naar Van der Valk voor een lunch. We gingen naar de locatie in Harderwijk, waar we nog nooit waren geweest. Heel leuk, zo dichtbij!

Deze outfit had ik aan! Ik ben de laatste tijd weer wat meer van de jurkjes, ondanks dat panty’s en ik nog steeds geen dikke vrienden zijn. Maar ik wen er steeds meer aan. 😉 We gingen lunchen omdat ik ’s avonds weer naar Leeuwarden moest voor school de dag daarna, dus ’s avonds uit eten gaan was geen optie. Ik werd hierna meteen op de trein gezet voor weer een paar dagen school! Die ik uiteraard niet op de foto heb gezet… 😉

Vrijdags was ik onverwachts toch weer een dagje thuis (ik blijf heen en weer reizen, haha) dus had ik tijd om wat dingen te doen die nog moesten gebeuren.

Zoals drankjes doen met nacho’s. Hahaha. Nee, grapje, dit was niet gepland. Lizzy en ik moesten allebei wat dingen doen in het centrum en besloten meteen even een drankje te doen bij THUIS. Gezellig!

We bleven een beetje lang zitten en moesten diezelfde avond allebei om 18:00 uur werken, dus toen we terug reden besloten we dat ik mijn pizza thuis op zou halen en bij haar thuis in de oven zou schuiven. Ik was alleen thuis en zo aten we alsnog gezellig samen, hahaha.

Na werk dronk ik met Femke en Niels nog wat bij de ‘kroeg’ naast ons werk en schoof Lizzy later ook nog gezellig aan. Ik hield het bij (nog niet eens) één wijn omdat ik meteen misselijk werd. Gezellig. #not De kaasstengels waren wel gigantisch goed getimed (nu ik dit schrijf heb ik er weer zin in, hahaha).

Zaterdag hadden we een drukke dag voor de boeg! We begonnen de dag al vroeg bij TICA om inkopen te doen voor de winkel!

Het is daar zo groot, dat je soms echt even verdwaalt en lang niet alles in een paar uurtjes tijd ziet. We zochten dit keer gericht voor een aantal producten en hadden maar kort de tijd, dus we probeerden er redelijk snel doorheen te gaan. Wel even met koffie tussendoor, natuurlijk!

Na TICA reden we door naar Nieuwegein waar we de laatste hand hebben gelegd aan mijn kast die daar nu staat! Zondag 1 maart was de opening, dus we hebben nog gauw het een en ander neer gezet en verplaatst. Nu is het helemaal af! Zo leuk!

Zondag zouden we eigenlijk naar de opening gaan van de conceptstore, maar we waren ZO moe en kapot dat we besloten een dagje thuis te blijven en het rustig aan te doen. Ik ben na maanden eindelijk weer eens in een boek begonnen (en die heb ik, as we speak, al uit… WOW!) en heb ik de foto’s van de baby’s verstuurd naar Maxime & Carina. Heel leuk om hiermee bezig te zijn! Ik haal er echt energie uit en wil het zeker vaker doen komend jaar.

Het weekoverzicht van deze week komt later pas! Komend weekend vieren we mijn moeder haar 50e verjaardag en zit ik tot de nok vol gevuld met afspraken, dus ik denk dat ‘ie wat later komt dan zondag. Fijn weekend! X

Share:

6 Reacties

 1. 6 maart 2020 / 10:11

  Wat heb je je moeder verwend wat super lief zeg en wat een heerlijk overzicht.. ik kan altijd genieten van dit soort blogs! Een heel fijn weekend 🙂

  • Larissa
   Auteur
   6 maart 2020 / 12:05

   Ah wat lief, dankjewel! Fijn weekend! <3

 2. 6 maart 2020 / 14:07

  Aaaah je bent er weer, ik miste je al haha! Wat fijn dat je heerlijke weken hebt gehad en inderdaad heel druk dus begrijp volledig dat je geen tijd had. Ik blijf die paarse trui echt geweldig vinden

  • Larissa
   Auteur
   7 maart 2020 / 12:27

   Hahaha, she is back! Wat lief, dankjewel!

 3. Carina
  6 maart 2020 / 14:23

  Suuuuuper blij met de prachtige foto’s! Ondanks dat het echt niet makkelijk is met die kleine guppies (die willen slapen, eten of moeten keihard huilen haha)Je hebt er echt feeling voor.

  • Larissa
   Auteur
   7 maart 2020 / 12:27

   Zo lief! <3 Ik vond het mega leuk om te doen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.