My week in pictures 192

Hey allemaal! Hoe is het met jullie? Zijn jullie allemaal nog gezond? Om de tijd dat jullie thuiszitten een beetje in te vullen, heb ik weer een weekoverzicht voor jullie geschreven! Lees je mee?

Dit weekoverzicht is nog van de eerste week van maart!

In de eerste week van maart was er nog gewoon school en was er nog geen sprake van dat de school dicht zou gaan, dus we hadden nog gewoon colleges zoals normaal. Er moest best een hoop gebeuren, dus na schooltijd was ik nog druk bezig met het maken van opdrachten en samenvattingen.

Maarrrr natuurlijk kon Netflix ook niet achter blijven, haha. De linkerfoto maakte ik op woensdag, en de foto op rechts op donderdag toen ik in de stad aan het werk ging voor een opdrachtgever.

Die week had ik ook nog een behandeling bij Nicole voor mijn huid! De eerste van een reeks behandelingen die ik bij haar ga doen.

Vrijdags hadden we een bedrijfsbezoek bij Visit Leeuwarden waar ik lopend naartoe ging, dus ik had al vroeg een rondje door de stad gemaakt.

Na het bedrijfsbezoek hadden we twee uurtjes vrij totdat de volgende les begon dus we besloten met een aantal in de stad te gaan lunchen. Mega goed idee, want dit broodje was super lekker (hoewel hij er misschien niet zo bijzonder uit ziet, haha).

’s Avonds was ik weer terug in het dorp, werkte ik een avondje en na werk dronken we nog wat bij Femke thuis. Iets wat we inmiddels bijna wekelijks doen op vrijdagavonden, haha.

Zaterdag 7 maart vierden we mijn moeders verjaardag met veel vrienden en familie. We hadden als verrassing een hele grote Sarah opgeblazen, haha. Ja, dat krijg je dan hè.

Nog een verrassing! We hadden een fototaart besteld voor alle gasten, zo leuk! Ik moest natuurlijk mijn eigen hoofd hebben, hahaha.

Buiten maakten we door de avond heen nog wat foto’s met elkaar. Het was zo’n gezellig en leuk feestje! We waren ook enorm blij dat we het nog net even voor de corona-crisis konden doen, want een week later hadden we het moeten afblazen. Gelukkig vond iedereen die er was het net zo gezellig als wij zelf dus dat is altijd leuk om te horen!

De komende week deel ik wat meer weekoverzichten, zodat ik weer op schema lig en vanaf volgende week weer weekoverzichten die actueel zijn kan delen. Stay safe allemaal! Liefs.

Share:

2 Reacties

 1. 24 maart 2020 / 12:46

  Gefeliciteerd nog met je mama!!! Wat fijn dat jullie toch nog het feestje konden vieren, voorlopig zit dat er niet meer in helaas.

  • Larissa
   Auteur
   26 maart 2020 / 14:58

   Dankjewel, nog! Lief. We hebben het inderdaad echt net op tijd gevierd… Zonde voor alle verjaardagen die nu nog aan de beurt zijn…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.