My week in pictures 194

Hey you! Hierbij het (vrij korte) weekoverzicht van afgelopen week (hèhè eindelijk!) en nu ben ik weer helemaal bij! Lees verder als je wilt weten wat ik vorige week allemaal heb gedaan!

Ik haalde vorige week eerst wat medicijnen op bij de apotheek, maar toen ik even later vitamine C wilde halen bij de drogist kwam ik er achter dat heel Nederland dat (natuurlijk) al gehamsterd had… Hahaha. Jeetje, jongens. Een beetje overhouden voor de rest mag ook wel.

Woensdag reed ik samen met Björn naar de McDonald’s tijdens het leren voor zijn autotheorie. Dat maakt het leren dan net even wat leuker (en lekkerder), haha.

Vrijdag maakte ik voor de samenwerking met Protest wat foto’s voor op Instagram met dit mega leuke rokje (love it). Bij thuiskomst kleedde ik mij gauw om om te gaan werken, in de middag dit keer. De vracht moet nu elke dag zo snel de winkel in dat we ’s middags werken in plaats van ’s avonds. Dat scheelt een hoop en geeft ons de vrijdagavonden vrij. Laat op de avond sprak ik – again 😉 – nog even af met Niels en Femke, maar daar heb ik geen foto’s van gemaakt.

Ik installeer mij deze weken vaker op de bank om daar werk te doen, series te kijken of wat te lezen, dus deze hier is helemaal happy met de situatie, haha. Wat is ze lief, hè!

Vorige week heb ik een aantal dagen op kantoor gewerkt bij een opdrachtgever. Uit principe maak ik daar verder geen foto’s van (vind ik ook niet zo nodig), maar dat is dus wel waar ik vorige week voornamelijk mee bezig ben geweest en wat ik de komende weken ook nog vaker zal doen. Ik heb overdag gewoon volle werkdagen inclusief bijvoorbeeld een call voor een nieuwe opdracht (zin in!) en her en der wat online colleges tussendoor.

Aangezien alle Vitamine C supplementen overal uitverkocht zijn, hebben we citroenen in huis gehaald en drinken we nu continu citroenwater. Buiten dat het lekker is om, is het sowieso gezond en goed voor je. Ik drink nu ook meer dan dat ik voorheen deed, omdat ik er continu aan herinnert word en de kraan in de buurt is. Laten we er het beste van maken de komende tijd met z’n alle!

Stay safe & take care! 🤍

2 Reacties

 1. 26 maart 2020 / 08:22

  Bizar he.. mensen nemen zoveel mee dat er voor andere niks over blijft. Echt te egoïstisch vind ik, maar goed daar staan Nederlanders ook om bekend he 😉 maar goed we moeten er maar wat van maken, zelf hebben wij verse soepjes gemaakt en eerst eten we de vriezer leeg.

  • Larissa
   Auteur
   26 maart 2020 / 14:57

   Ja… Bizar! De vriezer leeg eten is inderdaad een goed idee! Heb je nu alle tijd en ruimte voor. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.