My week in pictures #34

Zaterdag (2) LOS 2

De From last Monday is terug! Alleen wél in een ander jasje. De afgelopen week heb ik weer volop foto’s gemaakt. Lees snel verder om te kijken wat ik allemaal heb meegemaakt!

01

Maandag kon ik uitslapen, want na de examens had ik heerlijk vakantie. ’s Avonds hoefde ik pas te werken, en don’t worry: deze foto is gemaakt toen we al klaar waren met werken. Ik zit dus niet op m’n mobiel onder het werk ;).

02

Het is inmiddels een soort van traditie aan het worden dat ik elke ochtend of vlak voor m’n werk een selfie in de spiegel maak. Dit was vlak voor het werk, ik mocht namelijk dinsdagavond ook weer werken! Rechts zie je de #fromwhereistand, waar ik er óók te veel van maak. Ik denk er over na hier zelfs een speciale blogpost aan te wijden. Dit was overigens woensdagochtend.

03

Woensdagmiddag bij oma kleedde ik me om, want mijn overgrootoma was die dag 91 geworden! Wat een leeftijd hè?! Ik trok een jurkje aan met immens hoge hakken.

04

Donderdagochtend ontbeet ik met appels met kaneel. Béste combo EVER. Als je dit nog nooit geprobeerd hebt: als er ooit een appel binnen je handbereik ligt dan móet je het proberen. Rechts uiteraard weer een spiegelselfie. Ik had hiervoor een volumespray in m’n haar gedaan, waardoor mijn haren na het föhnen behoorlijk wild waren, haha.

05

Die dag gingen we naar de camping. ’s Avonds besloot ik na het eten even een uurtje te wandelen, dus ik nam m’n oortjes mee en liep zo’n 50 minuten een groot rondje om de camping heen. Gelijk weer wat nieuwe plekjes gezien en wat foto’s geschoten. Vind ik altijd wel leuk om te doen.

Vrijdag LOS

Bizar veel meeuwen op een hoopje. Jammer dat het wat lastig wordt om een timelapse te delen (want die maakte ik ook), maar een foto is ook al tof. Het enige wat je voor een zwerm meeuwen nodig hebt is brood, en je hebt er zo een paar vrienden bij.

06

Doordat ik nu weer alle tijd heb vond ik dat ik maar weer eens aan het lezen mocht. Ik vind lezen an sich niet verkeerd, alleen deed het niet zo heel vaak. Nu ik vakantie heb heb ik alle tijd om interessante boeken te lezen, waaronder deze van Bram van Montfoort. Een jaar offline. Héél interessant, vooral voor de social media freaks onder ons. Aanrader, ook als je níet van plan bent om wat minder online te gaan. Ik vermaakte me wel wat uurtjes in de zon.

07

Vrijdag kwam ook het lang verwachtte liedje van Martin Garrix uit. Wie mij een beetje kent weet dat ik diehard fan ben van Martijn, en dit liedje was dan ook al lang verwacht en veel gedraaid op z’n sets. Eindelijk kunnen we hem non-stop luisteren. Fun fact: momenteel staat ‘ie ook op, terwijl ik dit typ.

Zaterdag kwam Lizzy en vermaakten we ons een dagje met zwemmen, zonnen en uiteraard: fotograferen. Lizzy, je bent m’n held (‘fotoslaaf’ – aldus Lizzy).

Zaterdag (4) LOS 3

Meet Lizzy.

08

Inmiddels staat de teller op 3, maar zaterdag stond ‘ie nog op 4. Aankomende woensdag ga ik samen met Sophie op vakantie (en uiteraard horen jullie daar meer over!), maar het aftellen is al begonnen. Ik heb er zin an <3.

Zaterdag LOS

Uiteraard konden we het weer niet laten om Lizzy haar toffe zonnebril te passen en hier een toepasselijke selfie bij te maken. Twijfel over deze ronde zonnebril bij mijn gezichtje, maar vind de foto alsnog niet verkeerd.

09

Man, man, man, alwéér een #fromwhereistand. Gelukkig is deze lekker ’s zomers, haha.

Vandaag had ik vergadering voor de Meerpaaldagen, een festival bij ons in het dorp. Hierdoor heb ik geen foto’s gemaakt. ’s Avonds gingen we weer naar huis toe, waarna we mijn konijn bij oma ophaalden. Hij logeerde een paar nachtjes bij haar. En uiteraard, wanneer Larissa een spiegel in de gang ziet hangen, moet óók daar een foto gemaakt worden. Al is het puur voor de outfit of the day.

Hoe was jullie week? 

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.