My week in pictures #35

Los soof

Dat was me ’t weekje wel. De afgelopen week ben ik op ‘vakantie’ geweest met Sophie. Doordat ik gisteravond terug kwam, krijgen jullie vandaag het weekoverzicht van mij! Lees je mee? :).

01

Maandag was het eerst tijd om eens wat films in te halen. Te beginnen met The Other Woman, gevolgd door We’re the Millers. Goodmorning! Die middag moest ik ook werken, dus uiteraard: een spiegelselfie.

02

De afgelopen weken had ik beetje bij beetje gewerkt aan deze tekening, die ik dinsdag helemaal af maakte. Niet slecht, best leuk. En een goeie bezigheidstherapie, dat ook. Woensdag ging ik met Soof op vakantie, maar voordat we weg gingen moest er nog een hoop gebeuren. Eerst maar even mee naar m’n moeder haar werk.

03

Ohja, soort van spiegelselfie en OOTD in één. Hm. Die ochtend aten Soof en ik bij de Hema.  Traditie.

20160602_142048

Jaaa, op de camping. De enthousiasme spat er vanaf, hahaha.

20160601_174015

We stonden een weekje bij het Veluwemeer. Je kunt het een vakantie noemen, of gewoon gezellig een paar daagjes weg. Wij vonden het in elk geval súper tof en keken er heel erg naar uit.

Los soof

De zon scheen echt super lekker en de eerste dag hebben we vooral veel gerust en in de zon gelegen.

04

Die nacht/ochtend stonden we vroeg op, in de hoop de zonsopgang te kunnen fotograferen en filmen. Helaas, Nederland vond dit niet nodig en stopte er wat wolken voor. Ondanks dat was het wel een mega impulsieve actie en was het toch wel grappig, haha. We doken nog even ons bed in daarna, en ontbeten die middag met lekkere broodjes.

Vrijdag los

The sky was prettyyyyyyy.

05

Ik kom er nu pas achter dat dit niet helemaal in chronologische volgorde staat. De linker foto maakten we die ochtend op het strand, bij de ‘zonsopgang’. Vrijdags kwamen Joëlle en Myrthe een dagje op de camping. Gezelligheid.

06

We gingen midgetgolfen, wat niet overal even soepeltjes ging. Soms deed ik over een baan 11 keer. Dan maar 7 opschrijven, haha. Uiteindelijk won Sophie en werd ik tweede. Myrthe werd derde en Joëlle verloor. Sorry Joëlle, love u.

07

Zaterdag gingen Sophie en ik naar Harderwijk om daar even te ‘shoppen’ (lees: 3 winkeltjes in), te lunchen op een terrasje en om even van de zon te genieten.

08

We gingen ook nog naar de boulevard van Harderwijk. Het was weliswaar niet heel groot, maar het zag er wel enorm schattig en leuk uit. We gingen even bij het water zitten en na een tijdje vertrokken we weer terug.

20160606_102737

Zondag gingen Sophie, Luc en ik even naar het strand toe, want het was echt niet uit te houden zo warm als dat het was. Echt héél fijn, dus bedankt Nederlands klimaat. Even later kwam Almar er ook nog gezellig bij, en hebben we de hele dag gezellig in de zon gelegen, gepraat, gezwommen en lichtelijk bruin gebakken.

Dat was ‘m tot en met zondag! Enjoy your day!

Love

Share:

8 Reacties

 1. 8 juni 2016 / 15:38

  Genieten hoor zo op een camping! Perfect weer heb je gehad 🙂

  • Larissa
   Auteur
   13 juni 2016 / 14:18

   Daar hebben we zeker geluk mee gehad!

  • Larissa
   Auteur
   13 juni 2016 / 14:19

   Klopt, we hadden het niet beter kunnen treffen met dat heerlijke zomerzonnetje! 🙂

 2. 9 juni 2016 / 20:13

  Lekker zeg! Volgens mij was dat een fijne week 🙂

  • Larissa
   Auteur
   13 juni 2016 / 14:19

   Dat was zeker een fijne week! 🙂

 3. 10 juni 2016 / 20:42

  Super gezellig weekje! En wat een geluk hebben jullie met het weer gehad!

  • Larissa
   Auteur
   13 juni 2016 / 14:19

   Ja, heerlijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.