My week in pictures #36

04 Vrijdag (1)

Man man man, weer een week verder. Het is ietwat rustig op m’n blog, maar dat komt omdat ik momenteel veel op de camping zit. Dit betekent daarentegen dan wél weer dat ik veel camping gerelateerde foto’s voor jullie klaar heb staan! Kijken jullie mee?

01

Het boek van Anna Nooshin kwam 3 juni uit, en uiteraard had ik hem ruim voor die tijd al gereserveerd bij Bol.com. Toen ik thuis kwam van de vakantie met Soof begon ik er meteen in te lezen.

Dinsdag was het weer tijd om de verloren werkuurtjes in te halen en de Albert Heijn weer op z’n kop te zetten. Niet letterlijk, natuurlijk.

02

Still reading the book.. Woensdagochtend bestond uit weer een paar hoofdstukken. Wat kan ik genieten van haar schrijfstijl en hoe inspirerend zij is. In sommige stukken herken ik me helemaal, sommige ietwat minder, maar ook deze zijn minstens zo leuk om te lezen. Inmiddels is ‘ie uit en twijfel ik over een review. Anyone interested?

#fromwhereistand. Kan er geen genoeg van krijgen.

03

We kochten deze mega schattige waterkan, waar ik natuurlijk meteen weer wat gezonde komkommer schijfjes in moest gooien. Ik maak echt supervaak water met een smaakje, dus vandaar.

Ik heb expres scherp gesteld op de nagellak, voor de mensen die een hekel hebben aan voeten. Ik wou er enkel mee zeggen dat ik m’n nagels weer in een vrolijk pastelkleurtje heb gelakt. Blijf een groot fan van de Rita Ora x Rimmel nagellakjes.

04 Vrijdag (1)

Vrijdagavond liepen mama en ik een stukje en de lucht was echt súper mooi. Come on, hier kan je toch uren naar blijven kijken.

05

#fromwhereistand nummero 2. Dit was ondertussen het open. Ik liep oprecht met een kleedje om me heen omdat ik m’n jas thuis was vergeten en het best koud was. Zo heel erg was het dan ook weer niet, want zo’n kleedje is mega comfortabel.

Zaterdag kwamen Lizzy en Dionne (m’n nicht) en gingen we naar Almere. Dionne moest iets ruilen en dus gingen wij gezellig mee. Wat rondjes door de Primark, een Jamin bezoekje en wat McDonalds voedsel verder gingen we weer terug.

06 Zaterdag (1)

Met Lizzyyyy <3

07

Bij de Primark kocht ik dit parfum. Eerlijk is eerlijk: ik ben geen fan (meer) van de Primark, en als ik er doorheen loop is dat vaak voor sokken of kledingrollers. Toch wou ik deze proberen en hij ruikt echt lekker! Oh, en het kleedje er onder kocht ik daar ook. Kleedjes, daar kan ik er ook niet genoeg van hebben.

08

Even snel een foto tussen het shoppen door. Moet kunnen toch.

Zondag was het slecht weer en dus besloot ik me te ontfermen over het boek wat het vervolg is op ‘De Eetclub’, namelijk ‘Debet’. Saskia Noort is één van mijn favoriete schrijfsters en dit boek had ik nog niet gehad.

09

Zondagavond besloten we toch maar terug naar huis te gaan vanwege het slechte weer, dus ach, een #carfie dan maar?

Wat hebben jullie afgelopen week allemaal gedaan? 🙂

Share:

4 Reacties

  • Larissa
   Auteur
   13 juni 2016 / 15:45

   Jammer hè, het weer schommelt echt enorm. Gelukkig konden we er vorige week wel optimaal van genieten!

  • Larissa
   Auteur
   13 juni 2016 / 18:10

   Dankjewel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.