My week in pictures #37

20160622_164429

Het is inmiddels dan misschien wel vrijdag: dat betekent niet dat ik geen overzicht voor jullie heb. Beter laat dan nooit, toch? De afgelopen weken heb ik het enorm druk gehad, maar daarover vertel ik jullie later meer! Kijken jullie voor nu mee naar een weekoverzicht van vorige week?

01

Maandags las ik de LINDA.meiden, die ik normaal nooit lees. Vond dit, en het ziet er wel schattig uit. Stiekem maakte ik de foto omdat ik het watermeloen tasje enorm leuk vind en ‘m wil opslaan voor als ik hem ooit nog nodig ga hebben.

Eenmaal thuis vond ik dit. Nawh. Wat schattig.

02

Dinsdags werkte ik weer, jawel. Dit keer van 2 tot 10 overdag. #fromwhereistand.

Ik las het boek ‘Debet’ van Saskia Noort, en de film (en boek) ‘De Eetclub’ was hiervoor. Die had ik al wel eerder gezien, maar ik keek hem nog een keer zodat ik het boek wat beter begreep. Helemaal niet erg, want de film is ook best leuk.

03

Woensdagavond pizza avond. Jawel, weer werken, dus ik at een pizza’tje voor het werk. Heel ongezond, I know, maar ach.

Jaaa, donderdag kwam de uitslag, en zoals ik al verteld had ben ik in één keer geslaagd!

20160622_164313

Meteen door naar school, want daar moesten we onze boeken en kluissleutel inleveren, en kregen we nog een mini toespraak met alle geslaagden.

04

En dat moest uiteraard gevierd worden, haha. Na school ging ik met wat vriendinnen van HAVO en Myrthe, die nog helemaal geen examens hebben gedaan (behalve Myrthe, zij wel), naar het dorp toe om nogmaals te vieren dat we geslaagd waren. En stiekem ook omdat het zo warm was. HEMA, there you go.

05

Eenmaal thuis bleek dat m’n moeder een feestje had georganiseerd met vrienden, familie en kennissen. Súper lief en gezellig. V.l.n.r.: Lizzy, Romee en Esther. Schatjes.

20160622_164429

Jawel, daar is Lizzy weer.

06

Bij gebrek aan hout voor een kampvuur en marshmallows hielden we onze spekjes (goed alternatief) boven een buitenverwarming. Noemt men dat zo? Ik weet het niet. En er was watermeloen, wat er stukken lekkerder uit ziet met een effectje er over heen.

07

Bloemetjes thuisbezorgd gekregen van lieve tante, oom, neef en nicht. Ik kan altijd genieten van bloemen, en haal ze dan ook graag in huis.

Op de camping speelden m’n moeder, Lizzy en ik monopoly. En inderdaad: een mini versie ervan, want het officiële spel lag nog thuis.

Overmorgen staat er als het goed is weer gewoon een My week in pictures online! Wat heb jij deze week gedaan? 🙂

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.