My week in pictures #38

C6

Dat was weer een geslaagd weekje! Zo gingen we onder andere uit eten, ontdekte ik een wel heel fijn gezichtsmasker (ja, echt) en had ik gisteravond twee feestjes, waardoor we lekker druk waren. Lees je mee? 🙂

C1

Ik begon deze week pas op dinsdag met het maken van foto’s. Ook leuk, zo’n spiegelselfie. Kenden we nog niet, namelijk.

Omdat ik vorige week slaagde, en ik op mijn moeder haar werk had belooft dan te trakteren, moest ik dat ook wel nakomen. Met twee taarten, heel wat bordjes en geknoei verder had iedereen onder de vergadering een stukje taart. ”Maar Larissa, die traditie houden we er wel in hè, als je voortaan nog eens voor iets slaagt.” Hm, oké, haha.

C2

Dinsdagavond kreeg ik op het werk nog bloemetjes mee omdat ik – hoe raad je het – geslaagd ben. Aan een paar collega’s had ik beloofd te trakteren als ik zou slagen, dus jawel, ook hier werd na het werk taart aangesneden. Best gezellig, en leuk ook. Iedereen wordt er vrolijk van.

Vaak in tijdschriften zijn deze rubrieken niet ‘mijn stijl’, maar deze stijl is echt exact wat ik ook leuk vind. Dat wou ik even opslaan, want het kan altijd nog van pas komen.

C3

Guys, dit masker!! Eigenlijk gebruik ik nooit maskers van dr. Van der Hoog, maar ik zag deze en moest ‘m uit testen. Mocht je – net als ik – last hebben van wat verstopte poriën en onzuiverheden, gebruik ‘m dan zeker! Je huid wordt er echt zacht van en, geloof het of niet, de volgende dag was m’n huid zó rustig (lees: plekjes weg, egalere huid). Echt héél fijn.

C4

Woensdag vond ik het tijd om van het zonnetje gebruik te maken en even buiten te zitten, hoewel een korte broek nog net even te koud was. Fijn was het wel, zo’n half uurtje mobielloos in de zon liggen. Heerlijk.

Donderdag gingen m’n oma, tante, nicht, moeder en ik uit eten omdat – jawel – ik geslaagd was. Echt, ik besef me nu pas hoe veel er eigenlijk gebaseerd is op het feit dat ik slaagde. Wél heel leuk.

C5

Foto’tje die ik maakte bij het restaurant. De lucht weerkaatste super mooi op het water.

C6

#fromwhereistand op het strandje.

C7

Etennnnnn! Was echt méga lekker. Vooral het toetje, damn.

Donderdag ging ik met Luc boodschappen doen voor het cadeau voor Sophie. Om het kort te houden: Sophie gaat emigreren en we wilden haar typisch Nederlandse dingen geven op het afscheidsfeest.

C8

Foutje in de volgorde: deze foto maakte ik bij het restaurant waar we aten. Oeps! Sorry, haha.

Nog een cadeau, die ik had gemaakt voor Soof. Geïnspireerd op het Blackbook van RUMAG. maakte ik dit fotoboek, met de meest bizarre foto’s en selfies die ik in 3 jaar vriendschap heb weten te maken.

C9

Zaterdagochtend lakte ik eerst m’n nagels in mat zwart. Hebben jullie dat ook? Dat zwart zo classy staat. Sommigen vinden het afgrijselijk om zwarte nagels te hebben, maar ik vind het wel iets moois hebben.

Bloemetjes bij de supermarkt. Kan ik altijd zo intens van genieten, haha.

C010

Feestje nummer 1! Rian was uiteraard ook geslaagd, en daarvoor hadden haar ouders een surprise party georganiseerd. Niet de hele avond gebleven, maar toch even m’n gezicht laten zien. Was heel leuk!

Na een sprintje naar huis, omkleden en make-up bijwerken door naar huize van Asselt (Luc, we all know him), waar we het cadeau voor Sophie nog klaar maakten.

C011

Onderweg naar Sophie op de fiets was de lucht weer heel mooi (wauw, Nederland, wat doe je), dus weer een foto.

C012

Jawel, de welbekende redcups en bluecups. Oh oh. Leuke selfie met Luc, overigens. Heb de hele avond maar twee foto’s gemaakt (deze), en ben voor de rest compleet vergeten om er nog meer te maken. Rond half 3 gingen we naar huis toe, en ondanks dat heel veel mensen al weg waren was ’t nog wel even gezellig op het einde bij ’t kampvuur (oké, we stonden er 5 minuten. Vergeef het me).

C013.jpg

Dan als laatst deze foto, die ik wél maakte. Soof vroeg me of ik om 00:00 bij haar ‘speech’ wat foto’s wou maken, en ondanks dat de belichting ronduit vreselijk was en iedereen tegen me aan beukte, kwamen er toch nog enkele leuke foto’s uit. Soph, vond het een top feest en ga je echt missen! Love you <3

Wat hebben jullie dit weekend gedaan? 🙂

Share:

3 Reacties

  • Larissa
   Auteur
   27 juni 2016 / 08:28

   Inderdaad! En lekker warm ook, al helemaal om 3 uur ’s nachts, haha.

 1. 27 juni 2016 / 10:13

  Wat een gezelligheid! En nog gefeliciteerd natuurlijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.