My week in pictures #39

Dinsdag (1)

Benieuwd wat ik de afgelopen week allemaal heb gedaan? Lees dan snel even verder :).

Maandag

Maandag begon ik de dag mega vroeg bij Jarno thuis. Gesjellag.

Dinsdag (2)

Dinsdags ging ik weer op pad om outfitfoto’s te maken. Dus uiteraard weer een #fromwhereistand. Komen er nog meer, dus stay tuned for them.

Dinsdag

Ha, leuk. Beetje foto’tjes maken van mezelf.

Dinsdag (4)

Zpiegolzelfie. Ik deed m’n haar uit een knotje en toen krulde het flink, wat ik er best wel leuk uit vond zien, dus dat was een spiegelselfie waard.

Ohja, en m’n kat vindt het overigens heerlijk om de stenen in de tuin te knuffelen. Schatje is het ook.

Dinsdag (3)

Eigenlijk maak ik nooit selfies met een paardenstaart in, maar deze viel redelijk oké.

Woensdag (4)

Jaaa! Mijn ModeMusthaves bestelling kwam binnen. Aangezien vandaag (ja, nu je dit leest) mijn diploma uitreiking plaats vindt, dus ik moest een toffe outfit hebben. Ik bestelde één item bij ModeMusthaves, en één bij Costes, die je zo ziet.

Woensdag (3)

Aangezien ik geen verzendkosten wou betalen moest ik een bepaald bedrag volmaken, dus kocht ik er nog een mok en wereldkaart bij. Deze wereldkaart wil ik al méga lang. Het is zegmaar zo’n kaart waarbij je elk land waar je bent geweest kunt doorkrassen, en uiteindelijk krijg je dan allemaal mooie kleurtjes. Súper vet!

Woensdag (5)

Woensdag zat ik om half 12 klaar om kaartjes voor Martin Garrix te kunnen bemachtigen. Martijn geeft voor het eerst in Nederland een ALL AGES event, waar wij – minderjarigen – dus ook heen kunnen. Als ‘fan’ (eigenlijk vind ik fan een rotwoord, maar het komt er wel op neer) van Martijn moesten Jesse en ik hier natuurlijk heen, dus kochten we kaartjes. Yay!

Woensdag (2)

#fromwhereistand. Zucht.. Toch wel leuk, want deze schoenen had ik al een tijdje niet meer aan gehad. Tijd om ze maar weer eens uit de kast te trekken.

Woensdag (6)

Met mama liep ik even de DA in om lippenstiftjes te testen. Niks gekocht, maar wel het een en ander uit geprobeerd. Kan ik altijd wel van genieten, al die lippenstif testjes op je hand, haha.

Een iets betere Outfit Of The Day foto, want ik vond m’n outfit best leuk die dag. Ken je dat? Het een stuk fijner vinden als je outfit ook leuk is en je er veel moeite voor hebt gedaan?

Woensdag

Woensdagavond had ik een vergadering van de Meerpaaldagen. De Meerpaaldagen is een evenement bij ons in de gemeente, en dit jaar zit ik in de CREW. Best pittig, maar wel enorm leuk. Het is de 25e editie, dus er zijn mega veel leuke dingen en verrassingen. Oh, en ik hou een deel van de social media bij, dus wellicht zie je mijn tekstjes zo hier en daar voorbij komen ;).

Donderdag (2)

Uiteraard hoort bij een outfit voor je diploma uitreiking ook een paar mooie schoenen, en dus vond ik héle mooie hakken. Ik ga ze nog niet laten zien, maar ik zal ze snel met jullie delen! 🙂

Donderdag

Het tweede pakketje van Costes, met de andere outfit er in. Ik weet nog niet helemaal zeker welke van de twee ik nou aan ga doen, maar aanstaande zaterdag heb ik ook weer een feest, dus dan zal ik de ander wel aan doen. Luv it.

Vrijdag

Vrijdag vond ik het na 15,5 jaar eens tijd om gezond te eten (grapje), en dus maakte ik wat fruit klaar als snack. Best lekker en voor herhaling vatbaar, al zeg ik het zelf.

Zaterdag (1)

Het hele weekend was op het strand op de camping het NK Handbal, dus ’s avonds, toen het wat rustiger was, liep ik even langs het strand om te kijken en even te lopen.

Zaterdag (2)

Terwijl ik hier liep werd ik gebeld door Luc of ik die avond mee wou naar een feest, dus snel weer terug lopen om een avondje weg te gaan.

Zaterdag (3)

Hoi, dit is Melissa. Melissa was ook op het feest, en het was enorm gezellig. Eigenlijk duurde het tot 2 uur, maar om 12 uur vertrok ik weer. Een beetje jammer, maar alsnog was het heel leuk. 🙂

Zondag (2)

Zondag kwam vriendlief langs (ja, ik mag eindelijk zeggen dat ik een vriend heb, yes). Aangezien hij foto’s haat en hij (nog) niet in staat is om een selfie te maken, moest ik het houden bij onze voetjes. Enorm romantisch, wow.

Zondag

We gingen een behoorlijk stukje lopen, en ontdekten een ander strand, die behoorlijk onbewoond was. Na zo’n 3 uur (gokje) waren we uitgelopen en gingen we terug.

Vanavond heb ik mijn diploma uitreiking! De komende dagen zitten behoorlijk gevuld, dus verwacht zondag maar weer een flinke overdosis foto’s! Liefs.

Share:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.