My week in pictures #40

06

Wat een méga drukke week was dit! Van het een naar het ander en elke dag wel iets op de planning. Kijk je mee naar deze ietwat langere My week in pictures? 

01 (2)

Maandags gingen we de tent afbreken. Dat betekent: schoonmaken, schoonmaken en nog meer schoonmaken. Gelukkig was het zonnetje in een goede bui vandaag waardoor we geen last hadden van ongewenste regenbuien.

01 (1)

Fijne aan die zon is dat je niks zelf droog hoeft te maken, want de zon doet alles. En inderdaad: er staat een lamp midden op het grasveld. Ja, echt.

02

Eenmaal thuis was het tijd om de vorige My week in pictures te schrijven!

03 (1)

Woensdags moest ik weer werken en dus was het bijna standaard menu van de dag pizza. Op zich alles behalve erg natuurlijk.

03 (3)

Vlak voor werk lakte ik mijn teennagels  nog even, zodat ik dat de dag er na niet meer hoefde te doen. Ik zou namelijk open hakken dragen naar de diploma uitreiking, dus ik móest wel wat leuks op m’n nagels knallen.

04 (5)

Donderdagochtend snel naar de winkels om bij de kapper het een en ander te overleggen voor die avond, dus een spiegelselfie was uiteraard noodzakelijk. Daarna meteen omkleden en hup, in de auto. Om half 11 zaten we onderweg naar Rotterdam voor een crematie. Een iets minder leuk uitje tussendoor deze week, maar zulke dingen horen er nou eenmaal ook bij.

04

Een #fromwhereistand. Ik had één van de outfits aan die ik ook voor de diploma uitreiking had uitgekozen, maar welke ik toch niet aan zou doen. Deze jumpsuit is van Costes en de hakken zijn van Tamaris. I’m in loveeee met deze outfit!

04 (1)

Na de crematie door naar de kapper, die mijn haren in een cornrow braid bij me maakte, want nee, dat kan ik niet zelf. Daarna snel gegeten en door naar de diploma uitreiking. Een beetje tegenstrijdig die dag, van een crematie naar een diploma uitreiking, maar het was niet anders. Ik heb nu eindelijk mijn diploma op zak!

04 (2)

Uiteraard werden buiten de meest aparte fotosessies gehouden met de meest ingewikkelde samenstellingen (Myrthe en Larissa, Jens en Larissa, Myrthe en Jens, etc.). Dit was één van de groepsfoto’s, met van links naar rechts: Myrthe, Joëlle, Yael, Marla en ik.

05 (3)

Vrijdagochtend was ik eerst met Jarno, waarna ik als een speer doorfietste naar m’n werk. Eigenlijk moest ik zoals gebruikelijk in de avond werken, maar ik kon het verplaatsen naar de middag omdat ik die avond een klassenbarbecue had, dus in de regen naar het werk toe!

05

Hier zie je hoe Rian een foto maakt van Jesse, een kat en mij. Oh, en credits naar Marleen.

05 (4)

Die avond had ik dus een barbecue met de klas, maar het was tegelijk ook de laatste keer dat ik lieve Sophie zou zien. Redenen genoeg om bizar veel foto’s te schieten en heel veel te knuffelen. Voor wie het niet weet: Soof gaat emigreren en is nu zo ongeveer vertrokken naar Amerika. Gonna  miss u babe <3

05 (1)

Dit was één van de vele selfies die werden geschoten. Dit is met Rian!

06 (1)

Geef met je klas een barbecue en leg een camera neer, en je bent zo 1000 foto’s verder. Geen grapje. Zaterdagochtend stond in het teken van héél veel foto’s versturen. Gelukkig gebruikte ik dit keer WeTransfer, zodat ik niet al die duizend foto’s op mijn mobiel kreeg. Maar man, wat duurde dat af en toe lang, om die Transfers te versturen.

06 (2)

Om half 12 zaten we alweer in de auto, dit keer richting Leiden! En hallo Lizzy, daar ben je weer!

06

Die avond gingen we met mijn familie naar Soldaat van Oranje! No words to describe hóe mooi dat was. Mijn tante en oom waren 25 jaar getrouwd, dus dit vierden we hier. Dit was een groepsfoto’tje van de ‘kinderen’. Het was een lange avond (van 6 tot 12), maar w-a-u-w, wat was dat mooi! Zonder te spoilen: als je nog niet bent geweest is het zeker de moeite waard om een keer te gaan!

07 (3)

Zondagochtend waren we nog steeds in Leiden, want we verbleven in een hotel daar. Aangezien het ontbijt in het hotel niet echt was wat we hoopten, pakten we de auto naar Noordwijk aan Zee! Ik ben echt verliefd op Noordwijk en al dat soort plekjes, dus ik kon hier m’n geluk niet op. Schoenen uit en het zand in, haha. En inderdaad: ik heb twee paar schoenen in m’n handen. Lizzy had wat handen vrij nodig voor de foto’s, dus ik droeg haar schoenen.

07 (2)

Soms zijn van die kleine borden zo schattig dat ik er wel een foto van moet maken. Ik ga jullie niet te veel laten zien, want er komt nog een aparte blogpost online, maar stay tuned!

07 (5)

Oké, eerlijk is eerlijk: ik heb nog nooit zo’n goed ontbijt gehad. Come one, dit als ontbijt! Dat mag van mij elke dag wel, hoor. We aren bij BLU BEACH, en het was goddelijk lekker. Maar écht, voor herhaling vatbaar.

07 (4)

In de middag reden we langs de andere kant van mijn familie, die ik ook al een tijdje niet meer had gezien. Op een gegeven moment kwam Mark (neef) ook nog even met zijn vriendin, maar Mark had ik het állerlangst niet meer gezien (zo’n 8 jaar, hadden we uitgerekend). En omdat ik weet dat ‘ie dit leest: ik vond het gezellig! Hahaha ;). Anyhow, dit was het eten op tafel, maar dat hadden jullie vast al wel door.

Dat was mijn bizar drukke weekje! Aankomende week is ietsjes rustiger, maar nog steeds staat er genoeg op de planning. Wat hebben jullie afgelopen week gedaan? 🙂

 

Share:

2 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.