My week in pictures #41

006 ZA (3)

Hoi lieve lezers! Hoe gaat het met jullie? Deze week heb ik weer een My week in pictures voor jullie! Kijk snel verder om te zien wat ik allemaal heb gedaan deze week! 

Klein probleempje wat foto’s betreft: via Snapchat heb ik deze week heel wat foto’s opgeslagen. Helaas heeft Snapchat vorige week een nieuwe update geplaatst, waarbij de foto’s niet meer automatisch in je filmrol komen maar op Snapchat bij ‘herinneringen’. Ook niet erg, maar ik kan deze foto’s dus niet meer openen. Hoe dat kan? Geen idee, maar het lukt in elk geval niet. Daarom dit keer iets minder foto’s en we beginnen bij de woensdag! Enjoy :).

003 WOE (2)

Woensdag begon ik de dag in Dronten om het een en ander te regelen. M’n camera was stuk, bril moest gemaakt worden, etc.

003 WOE (1)

Op de terugweg ging Myrthe mee naar ons huis, en gingen we even naar het bos. Best leuk.

20160717_110843

We maakten, as always, outfitfoto’s en probeerden het een en ander uit met de app Boomerang. Heel tof en de resultaten zijn op zich best gaaf. Dit is het om te zien hoe ik foto’s maak vanaf het opzicht van de ander, haha.

004 DO (2)

De volgende dag meteen de foto’s verwerken in een outfitpost, die ergens volgende week nog online komt! Ik heb de afgelopen weken enorm veel ideeën en had dus al het een en ander ingepland staan, dus ik moet nog even kijken hoe en wanneer ik het ga uploaden, maar: het komt er aan!

004 DO (1)

Donderdag middag had ik een kleine vergadering wat de Meerpaaldagen betreft. Ik heb deze stickers er even over heen gelegd omdat er nog een aantal dingen ‘geheim’ zijn. Spannend..

005 VRIJ

Eerlijk is eerlijk: deze foto staat enorm lelijk tussen de andere foto’s, maar ik móet hem delen. Geloof het of niet: ik kan niet koken. Daar moet verandering in komen, en dus waagde ik me aan de macaroni. En met dit als resultaat.. My god. Ik werd dan ook dubbel en dwars uitgelachen door m’n vrienden die deze snap meteen ontvingen. Wat ik dus heb gedaan: ik wou de poeder in het zakje naar beneden hebben, en dus sloeg ik deze tegen de keuken aan. Geen rekening houdende met het handvat, die het zakje kapot scheurde. Deze dame keek naar rechts, en had dus ook niet door dat er inmiddels een halve Color Run ontstaan was in de keuken.. Oeps.

DSC_0161

Vrijdagmiddag gingen m’n moeder, Lizzy en ik (je zou haast zeggen dat Lizzy m’n biologische zus is, man man man) naar Utrecht. Mijn familie woont daar, en zij zijn op vakantie, dus wij pasten op hun huis. Gezien ook wij niet kunnen ontsnappen aan de Pokémon GO hype, gingen we ’s avonds op pad om de Pokéstops te zoeken. En ohja jongens, ik ben te koop. Bij deze.

DSC_0180

En uiteraard kwamen we mijn vrienden weer tegen en moesten we een knuffelsessie houden. Deze was zó schattig en lief, ik smolt.

DSC_0146

De lucht was mooi, dus vandaar: een foto van de lucht.

006 ZA (7)

Zaterdagochtend stonden Lizzy en ik al vroeg (het is maar wat je vroeg noemt, 11:00) bij de tramhalte om naar Utrecht CS te gaan! Het was lekker rustig, daar houden we van.

006 ZA (8)

En vervolgens op Utrecht CS, de trein richting Amsterdam Centraal!

006 ZA (2)

Kunnen we allemaal even een minuut stil zijn voor deze adembenemende huizen? Ja, echt, hier wil ik wonen later. ZO mooi!

006 ZA (3)

Een totale niet-cliché foto op het meest rustigste stukje van Amsterdam kon natuurlijk ook niet ontbreken.

DSC_0191

Nadat we een klein stukje door de Kalverstraat waren gewandeld, gingen we terug naar CS en namen we de bus naar het Nutella festival. Hoe dat was, lees je hier.

006 ZA (5)

Omdat het Nutella festival enorm tegen viel, waren we binnen de kortste keren weer terug op de Dam, dit keer om uitgebreid te shoppen.

006 ZA (9)

Geef mij thuis ook maar zo’n gouden glitter vloer thuis. Thanks to Monki for this beautiful #fromwhereistand. Top.

006 ZA (6)

En hoe kan het ook anders? Op het Station weer naar de Starbucks.. En daarna met de trein en tram terug naar het huis!

006 ZA (1)

In de avond keken we Ik hou van Holland, en ondertussen waren we wat bezig met het een en ander. Voor wie het niet heeft gezien: Jeroen moest een woord spellen, kwam er bij de 3e letter achter dat het ‘m niet meer ging worden en maakte er: ‘Geabrikozen’ van. Wat een held, hahaha.

Snapchat-9033666663899169620

Vanochtend was het heerlijk warm (nu overigens ook nog) en dus gingen Lizzy en ik buiten foto’s maken. Heel wat polaroids, outfitfoto’s en bloopers verder typ ik nu deze blogpost op de bank! Binnenkort zien jullie de outfit (met een nieuw shirt wat ik in Amsterdam kocht)!

Genieten jullie ook zo van dit enigszins lekkere weertje? 🙂

 

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.