My week in Pictures #42

Woensdag (2)

Hi all! Hoe is het met jullie? Zometeen ga ik gezellig naar m’n vriend toe, maar nu laat ik jullie eerst weer een weekoverzichtje zien! Lees snel verder om te kijken wat ik allemaal heb gedaan afgelopen week.

20160724_125718

Maandagmiddag gingen we eerst boodschappen doen, voor diezelfde avond. Allemaal gezond eten, zie je het?

Maandag

Maandagavond hadden we een soort van barbeque (op de bakplaat noemen we ook maar even barbeque), en we hadden oma en m’n vriend uitgenodigd te komen eten. Gesjellag!

Woensdag (1)

Woensdag gingen we met een hele grote groep naar het Ketelmeer om een middagje van de zon en het verkoelende water te genieten, want man, wat was dat heet! Was wel een lekker dagje en ben behoorlijk bijgekleurd!

Woensdag (2)

Uitzichtje, niet verkeerd.

Unknown (1)

Sinds Esther laatst een ‘sandwich’- achtige lunch maakte en deze deelde op Snapchat, werd ik ook weer herinnerd aan de soort van gezonde ontbijtjes. Tuurlijk is het niet méga gezond, maar het is beter dan een bak Nutella op je brood. Inmiddels ben ik hier verslaafd aan en eet ik dit ‘broodje gezond’ minstens 1 keer per dag.

Unknown (3)

Maskertje! Ik ben enorm fan van de maskers van DR. van der Hoog en heb een klein voorraadje ingeslagen, zodat ik het wat vaker kan doen. Oh, en excuses voor de troep op de grond.

Donderdag (3)

Donderdagochtend énorm romantsich een Pokémondate met vriendlief. Ja, echt. We gingen samen de straat op om Pokémons te vangen. Het is toch wat met 2016..

Donderdag (1)

In de avond ging ik naar Esther voor een gezellig meidenavondje, wat we echt al té lang niet meer hadden gedaan.

Donderdag (6)

We maakten smo(a)re’s, wat ik nog nooit eerder had gedaan. Geloof me: ZO LEKKER! En voor de oplettende onder ons: het klopt inderdaad dat er normaal nog een koekje boven op moet, maar dat deden wij bewust niet. Stukken lekkerder zo.

Donderdag (2)

#fromwhereistand #OOTD #watmoetjemetdiehashtags.

Donderdag (4)

”Een OBEY shirt uit 1800 en een kampvuur omdat het nog niet warm genoeg was vandaag.” – Aldus mijn Instagram post. En geen woord gelogen. (Wie draagt er nog meer OBEY shirts???).

Donderdag (5)

Met lieve Esther. Fun fact: er zijn zo’n 30 foto’s, 4 verschillende hoeken en 20 rondjes draaien aan een goede foto vooraf gegaan. Maar écht.

Wat gaan jullie op deze niet al te regenachtige zondag doen?

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.