My week in Pictures #43 | Amsterdam, Scheveningen en pokémons

01Maandag (5)

Hallo daar! Ben ik weer! Na een weekje rust heb ik weer een My week in Pictures voor jullie! Aan de statistieken te zien zijn een hele hoop van jullie druk en/of op vakantie. Hopelijk heb je tussendoor nog wel even tijd om te lezen wat ik de afgelopen week allemaal heb gedaan. Kijk snel verder! :). 

01Maandag (1)

Maandagochtend stonden Jarno en ik al heel vroeg op het station voor een gezellig dagje Amsterdam.

01Maandag (2)

We liepen wat rond, zochten de Bagels & Beans en lunchten daar wat. Ik vind Amsterdam altijd zo belachelijk mooi en kan oprecht genieten van de grachten en alle gezelligheid die Amsterdam met zich mee brengt.

01Maandag (3)

We gingen een uurtje mee met een rondvaartboot waardoor we nóg meer van Amsterdam te zien kregen. Zelf had ik dit al een keer eerder gedaan, maar een tweede keer was absoluut geen straf. Altijd wel leuk, een extra rondje door de hoofdstad.

01Maandag (4)

Foto kon niet groter, vandaar dat ‘ie wat kleiner is!

… En stiekem nog wat Pokéstops mee pikken. En de waterpokémons vangen. En de eitjes uit laten komen (want: rondvaartboot gaat niet zo snel). Oeps.

01Maandag (5)

Huh? Ineens zijn we in Scheveningen. We pakten de trein richting Den Haag waarna we met de tram naar Scheveningen gingen. Het laatste half jaar kom ik daar opeens best vaak en het blijft leuk, al helemaal nu het zomerse weer ook nog is mee zit (zat, inmiddels is het weer bagger).

01Maandag (7)

We liepen wat over het strand heen (ach, wat romantisch) en aten bij ’t Pannenkoekenhuisje. Guess what we ate? 😉

01Maandag (6)

Ennn, weer terug met de trein! Maar uiteraard eerst de Pokéstops vóór het station leeghalen. Uiteraard.

02 Dinsdag (1)

Dinsdags was mijn oma jarig en dus tijd voor feest en heel veel lekker eten!

02 Dinsdag (2)

En jahoor: komen de pokémons weer. Jarno was op de fiets naar m’n oma gekomen, dus we liepen terug naar mijn huis in de avond. En het was absoluut geen straf om een rondje extra te lopen, puur om even wat Pokéballs in te slaan. Verslaafd? Neuh.

03 Woensdag

Hey, hebben we onze voetjes weer. Sorry, meer dan dit krijg ik van ‘m niet op de foto. Maar: woensdags gingen we naar Dronten. Vooral veel rond gelopen, ons lichtelijk verveeld en alle Pokéstops zo’n 3 keer af gegaan. M’n moeder was met wat collega’s even wat drinken, dus toen zij klaar was regelden we snel wat dingen zoals mijn paspoort en een kapotte bril, waarna we weer naar huis toe gingen.

04 Donderdag

Wat een bagger weer. Zo is het zonnetje lekker aanwezig, en zo is ‘ie nergens meer te bekennen. Donderdagmiddag ging het er wel héél hard aan toe.

05 Vrijdag (1)

Vrijdag sprak ik weer met Jarno af en je zult het vast al wel raden: we gingen weer op Pokédate. In het bos, lekker in het zonnetje. Niks mis mee, toch?

06 Zaterdag (1)

Zaterdag was het weer tijd voor een maskertje! Deze hebben jullie vast al eerder voorbij zien komen. ZO fijn deze!

06 Zaterdag (3)

Geloof me of niet: ik maakte voor het eerst zelf tosti’s. Of nouja: vroeger toen ik klein was zal ik ze vást wel een keer gemaakt hebben, maar de afgelopen 4 jaar op z’n minst al niet meer. Echt niet. *ashamed* Toch deed ik het, omdat we het tosti ijzer terug vonden en ik heel veel zin had in tosti’s. Hm, I’m in luf.

07 Zondag (2)

Gisteravond bleef Jarno eten, en we aten wraps. Als je het mij vraagt een van de beste gerechten (of recepten, uh?) op aarde. Méga lekker.

07 Zondag (1)

’s Avonds gingen we nog even naar Jarno z’n huis toe, en de lucht was op de fiets best mooi. Foto’tje waard!

Hoe is jullie vakantie? Ook op Pokémonjacht? 

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.