My week in Pictures #44 | Veel werken, paspoort en Europride

06 Za (1)

Hoi zonnestraaltjes! Hoe is het? We zijn weer een week verder en dus is het weer tijd voor een nieuwe #MWIP! Kijk je mee?

01 Ma

Maandag was het tijd om te werken! Lekker in het zonnetje naar het werk fietsen.

01 bewerkt

Boodschapjes doen met mama!

02 bewerkt

Bus pakken naar Dronten. Gezellig in de regen op de bus wachten, heer-lijk.

03 bewerkt

In Dronten moest ik pasfoto’s laten maken voor – jawel – mijn eigen paspoort! Eindelijk kan ik een eigen paspoort aanvragen en dit deden we dan ook meteen. Haat aan pasfoto’s? Neuh. De eerste en tweede keer mislukte het, maar deze vond ik zelf nog best oké.

05 Vrij (1)

Onderweg naar het werk. De afgelopen week werd ik lekker veel ingepland dus dat was prima.

06 Za (1)

Súper lekker ontbijtje. Deze limited edition van Quacker is zó lekker. Ik had aardbeienvla met deze cruesli en één kiwi. Méga lekker!

06 Za (2)

Ik keek gister eventjes live mee met de Canal Parade. Voorgaande jaren vond ik het niet heel bijzonder en besteedde ik er niet veel aandacht aan, maar sinds dit jaar spreekt het me wel aan, dus ik keek een stukje op Metro via Facebook.

06 Za (6)

Bij de Deen vonden we deze über grote pot om drinken uit te tappen. Ik zag ze al voorbij komen bij de Hema, Xenos en ga zo maar door, maar had hem nooit echt gekocht. Nu m’n verjaardag er aan komt vonden we het tijd er eentje aan te schaffen, want met verjaardagen ziet dat er altijd heel leuk uit. Luv it.

06 Za (3)

Gisteravond hadden we een vrijwilligers barbecue van de Meerpaaldagen. Aankomende week zijn de Meerpaaldagen en dus was het tijd om elkaar te ontmoeten, bij te kletsen voor degene die elkaar al kenden én er was een barbecue.

06 Za (4)

Helaas at ik niet mee met de barbecue maar heb ik wel veel mensen ontmoet. Ik heb er zin in! Onderweg naar huis!

06 Za (5)

’s Avonds keek ik nog een stuk van de Canal Parade terug bij de herhaling. Vind het dit jaar echt leuk, maar dat komt wellicht ook omdat het dit jaar de Europride is. Wellicht dat ik volgend jaar Amsterdam wel op zoek als de Gay Pride is.

Vandaag zijn mijn oma’s er gezellig en vanavond gaan we met z’n alle eten. Gezellig!

Hebben jullie de Europride gevolgd?

 

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.