My week in Pictures #45 | Oppashonden, verjaardag Lizzy en Meerpaaldagen

05 - Vrij (2)

Happy Monday! Deze week had ik het enórm druk! Ik had oppashondjes, de verjaardag van lieve Lizzy (die we inmiddels allemaal wel kennen) en Mark (ook Mark was jarig), en de Meerpaaldagen! Kijk snel verder om te zien wat ik allemaal heb gedaan :).

01 - Ma (1)

Maandagochtend begon vroeg omdat ik de hondjes uit moest laten. Best lekker, zo ’s ochtends vroeg als de lucht nog fris en schoon is. Herkenbaar voor iemand? Vind dat echt fijn, zo wakker worden.

01 - Ma (2)

Op Videoland volg ik nu de serie ‘Benched’. Hij leek me best interessant en ik keek maandagmiddag zo’n 6 afleveringen achter elkaar. Niet de beste serie, maar hij is leuk voor als je je verveelt.

01 - Ma (3)

’s Avonds had ik een informatieavond met alle vrijwilligers van de Meerpaaldagen. Bioscoopzaaltje, filmpje en wat gepraat. Best leuk.

01 - Ma (4)

Mooie lucht onderweg naar huis.

02 - Di

Dinsdagochtend weer vroeg uit bed om de honden uit te laten en omdat ik moest werken. Van 09:00 tot 13:00 lekker gewerkt. Veel te vroeg maar goed, het was te doen.

03 - Woe (1)

En woensdagochtend weer: vroeg opstaan voor werk. Dus terug naar huis fietsende scheen het zonnetje lekker en was het veel te warm voor de winterjas die ik die ochtend nodig had.

03 - Woe (2)

Kiwi kiwi kiwi.

04 - Do

Een uitgebreid verslag met foto’s van de Meerpaaldagen komt nog apart op m’n blog, maar ik deel wel wat foto’s die ik tussendoor maakte, zoals deze met Frank en Lizzy. Lizzy werd om 00:00 uur 16, en dus stonden we allemaal klaar om haar te feliciteren en voor d’r te zingen in de tent.

Vrijdag

De volgende dag proostten we op haar verjaardag met z’n vieren én jawel: 0.0% alcohol.

05 - Vrij (2)

Credits naar de mams van Lizzy. V.l.n.r.: Ik, Michel, Lizzy, Mark, Megan en Benthe. Cheers to Lizzy en Mark die beiden jarig waren. Lizzy werd 16 en Mark 19. Lekker in het zonnetje buiten gezeten.

06 - Za

En ’s nachts kwam ik Lizzy weer tegen in de tent op de Meerpaaldagen. Gesjellag.

07 - Zo

Gisteravond reden we rond kwart over 8 terug naar huis. Alles zit er op en ik was en ben dood- en doodmoe. Maar daar vertel ik jullie snel meer over!

Wat hebben jullie gedaan afgelopen week? 

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.