My week in pictures #46 | Zon, outfitfoto’s en uit eten

04 Do (3)

Nederland, wat doe je? De hele week was het – redelijk – lekker weer en nu komt de regen met bakken uit de lucht. Anyhow, benieuwd wat ik de afgelopen week allemaal heb gedaan? Lees dan snel verder :).

01 Ma

Ik begon de week met een súper fijn masker van Dr. van de Hoog. Ik zag deze in een vlog van Jiami en vond het de moeite waard hem te testen. Het zijn twee maskers voor maar €1,95 (Etos) en my god: aanrader!! Ruikt naar macarons en het is een peel-off masker. I freakin’ like.

02 Di

Dinsdagavond werken, altijd leuk.

03 Woe (1)

Verklaar me voor gek dat ik hier in wintersokken en een lange broek lig te zonnen. Geloof me als ik zeg dat ik een paar minuten later mijn bikini aan trok en in een klein half uurtje best ben bij gebruind.

03 Woe (2)

Zon zon zon.

04 Do (1)

Nog meer zon zon zon. Onder het outfitfoto’s maken :).

04 Do (2)

#fromwhereistand

04 Do (3)

Outfitfoto setting. #goodtoknow

05 Vrij (1)

Lekker buiten met blote beentjes en dikke sokken aan want dat is namelijk de perfecte combo. Ja, echt.

05 Vrij (2)

’s Avonds kwam Jarno ein-de-lijk terug van vakantie (bijna 3 weken, my god) en spraken we meteen af. ’s Avonds gingen we buiten een rondje lopen en jawel: pokémons vangen. Tussendoor nog even bij Lizzy gestopt om daar de laatste 4 minuten van Hockey te kijken. Hoe random kan je zijn.

06 Za (2)

Zaterdag werd ik wakker met bizarre pijn in m’n schouder, en deed liggen, zitten, staan allemaal pijn. Ik nestelde mezelf met een pittenzak op de bank en ging films en series kijken, waaronder ‘De gelukkige huisvrouw’.

06 Za (3)

06 Za (1)

’s Avonds gingen mama en ik uit eten in de Huijskamer, een kroeg/restaurant in ons dorp. Was echt méga lekker en gezellig :).

07 Zo

Vanochtend begon ik met een super lekker ontbijtje. Aardbeienkwark met Cruesli (limited edition van Quaker) en banaan. Veel lekkerder dan gedacht en het vult ook heel goed. Nice.

Liefs.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.