My week in Pictures #65 | Nachtje hotel, sneeuw en veel werken

De eerste My week in Pictures van 2017! Of nouja, niet helemaal natuurlijk, maar feitelijk gezien begint de week die ik jullie nu ga laten zien op één januari, nieuwjaarsdag! Deze week had ik nog vakantie en deed ik een hele hoop dingen, zoals onder andere een nachtje weg, en een hele hoop werken. 

Op nieuwjaarsdag gaan we traditiegetrouw naar mijn overgrootoma om haar een gelukkig nieuwjaar te wensen, en Jarno ging ook gezellig mee. Hier zijn we de soesjestoren aan het bouwen, die je dit jaar met kerst bij de Albert Heijn kon kopen. Zó leuk.

Kijk nou toch, met m’n soesjestoren!

Kijk, hier zie je hem misschien beter. Laatste, hoor ;). Helaas was iemand zo hongerig geweest om het bovenste soesje er al af te eten, maar dat maakt het niet minder mooi. Appie, ik zeg: volgend jaar weer!

Op 2 januari waren we onderweg naar Utrecht omdat mijn neef 18 jaar werd!

Aangezien het huiswerk en de deadlines steeds dichter bij begonnen te komen, ging ik in de auto aan de slag met wat stagebrieven, motivaties en sollicitaties. Weer wat af!

Regenboog! Je ziet het op de foto niet zo heel goed, maar de regenboog was enorm fel en duidelijk te zien. MOOI!

’s Avonds sliepen we in het Fletcher Hotel in Nieuwegein. Inmiddels al de derde of vierde keer dat we hier zijn geweest, en het blijft een top hotel. Love it.

We hadden de vorige keren geen ontbijtje er bij genomen, en dit keer besloten we dat een keer wel te doen voor het gemak. Ik vond het zeker geen slecht ontbijt!

’s Middags gingen we met mijn tante en nicht naar het tuincentrum. Ze hebben daar altijd zo’n restaurant in zitten met mega lekkere broodjes. Dit keer ging ik voor dit overheerlijke broodje carpaccio. Fun fact: de tomaat viel op de grond na deze foto. Oeps.

Kijk! Een Riverdale hoekje! Ik hou van Riverdale, alles is zo schattig.

Ik hielp mama nog even met wat foto’s maken van kleding wat we willen verkopen. Zie hier: Larissa staande op een rollende stoel met haar softbox in de aanslag.

Donderdag leerde ik kassa draaien! Ik vul inmiddels al zo’n anderhalf jaar de schappen in de supermarkt, en het leek mij leuk om ook kassa te kunnen. Gelukkig waren mijn teamleiders het daar mee eens, en dus leerde ik voor het eerst kassa draaien. Ik maakte meteen een behoorlijk aantal uren. Dit is vrijdag, in mijn avondpauze. Ik had donderdag de hele middag gewerkt en vrijdag de hele middag + avond. Overigens: deze mozzarella salade is ZO lekker!

Zaterdagochtend werden Jarno en ik wakker met DIT! ♥︎♥︎♥︎ Ik HOU van sneeuw!

Maarrrrr dat betekende wel dat het door de regen glad was geworden, en ik lopend naar huis toe kon. Ach, heb ik ook weer even van de buitenlucht en de hondenpootjes in de sneeuw mogen genieten.

Love love love. Houden jullie ook zo van sneeuw?

En zaterdagmiddag werkte ik ook! Aangezien het niet zo heel veel zin had om te gaan fietsen, besloot ik te lopen. Een klein half uurtje later kwam ik aan op werk, ik had het niet eens zo heel koud en ik voelde me sportief. Zo doen we dat!

Nu Soof2 uit is en mama en ik daar dolgraag heen willen, werd het tijd voor m’n moeder om het eerste deel te bekijken. Achteraf bleek dat ze de film al een keer gezien had, maar dat wisten we niet meer. Avondje bankhangen en film kijken, dus ;).

Ach ja, daar hebben we Brandon en Hennie. Kijken jullie ook My First Holiday? Ik heb me kapot gelachen. Samen met Cassedey citeren we zo’n beetje elke zin die gezegd word met een leuke of awkward situatie er bij. We kwamen niet meer bij.

En jawel: vandaag was ik ENORM productief. Ik stond voor de verandering een keer vroeg op (ja, echt) en zat om negen uur aan mijn huiswerk. Ik had een mega to-do lijstje, maar om half twaalf had ik het meeste al af. Pfoe. Het is lang geleden dat ik zo veel nuttige en productieve dingen heb gedaan.

Ik vond het tijd voor een pauze en dus dekte ik de tafel mooi voor een brunch. Gezellig!

Na nog wat uurtjes huiswerk maakte ik nog snel wat foto’s voor het artikel voor morgen, en deze hele middag was Jarno er. Zometeen ga ik nog heel rap aan de slag voor de laatste puntjes op mijn to-do lijst, en dan kan ik vanavond met een gerust hart m’n bed in.

Hoe was jullie week? Hadden jullie nog vakantie of begon het harde werken alweer? Morgen ga ik weer naar school toe! Wat gaat het schooljaar snel, hè. Nog maar een paar maanden tot de zomervakantie! Liefs, Larissa.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.