My week in Pictures #66 | Nieuwjaarsborrel, lezingen en veel fotografie

Hoi allemaal! Deze week heb ik heel wat leuke dingen gedaan. Zo hadden we een nieuwjaarsborrel op school, maakte ik outfitfoto’s met Lizzy, lag er heel wat sneeuw en had ik twee lezingen. 

De eerste maandag na de vakantie begonnen we goed met een nieuwjaarsborrel. Cassedey en ik zijn inmiddels een beetje de feestcommissie geworden, want na het sinterklaasontbijt en de kerstlunch vonden we het tijd voor een nieuwjaarsborrel. Iemand nog leuke ideeën voor pasen? We hadden overigens kinderchampagne (zie je me al zitten, met 4 flessen champagne in de trein?) en Cassedey had van haar schoonouders vrolijke papegaai versieringen meegekregen.

Voor het vak Beeld en Audio Bewerking moesten we foto’s maken met verschillende diafragma’s. Hier zie je een foto die ik heb gemaakt van Lotte, Marije en Cassedey.

Kijk! Het is mogelijk! Ik stond met Kahoot.it een tijdje eerste, maar ik ben uiteindelijk als derde geëindigd. Alsnog niet slecht, zo hoog ben ik volgens mij nog nooit gekomen ;).

De dag was weer om, en dus gingen we weer naar huis. Trein naar Den Haag centraal..

Tegenwoordig ben ik standaard vrij op de dinsdag, en dus had ik alle tijd om aan mijn projecten te werken. Dit is er één van. Ik maak mijn eigen nrc.next, en ik ben al een héél eind!

Lizzy en ik hadden voor elkaar een kerstcadeau gekocht, en aangezien we elkaar nog niet hadden gezien hadden we nog geen mogelijkheid gehad om dit aan elkaar te geven. Afgelopen week hadden we beide tijd. Wat bleek? We kochten bijna hetzelfde voor elkaar. Links gaf ik aan Lizzy en rechts gaf Lizzy aan mij. Toeval, of?

Ook gingen we outfitfoto’s maken, wat we ook al mega lang niet meer gedaan hadden. Hier kun je de resultaten bekijken.

Tomatensoep! Oh how I love that.

En een croissant… Ik had geen eten meer en stiekem had ik enorm veel zin in een croissant, dus ik haalde er een bij AH to go.

In de trein onderweg naar huis! Marije was bezig met schoolwerk en ik vermaakte me wel met m’n croissant.

Ik installeerde MacOS Sierra op m’n laptop en ik vermaakte me de hele avond met praten met m’n nieuwe grote vriend. Zo vroeg ik hem onder andere om een tweet te sturen via mijn account en wat zijn naam is. Helaas stelt Siri me een beetje teleur, want ik had verwacht dat hij veel meer complete gesprekken aan kon gaan. In elk geval hadden Jarno en ik veel lol bij de vraag: ”Kun je een rap voor ons maken?” of ”Kun je ons een verhaal vertellen?”.

Donderdag was het tijd voor een KennisEvent. We hadden twee workshops en twee lezingen. Workshop 1: ‘Ik wil naar het buitenland!’, waarbij we uitleg kregen over een stage in het buitenland en wat je hiervoor nodig hebt. Ik denk dat die stage er voor mij niet in zit, maar toch interessant om er meer over te weten. Onze tweede workshop ‘Carrière maken’ ging helaas niet door.

We hadden twee lezingen: één van Martijn Aslander (zie foto hierboven) en één van Rob Haring. Rob kun je onder andere kennen van Proefkonijnen op BNN. Best interessant, ietwat vermoeiend, lichtelijk slaperig.

In zo’n uur wachten omdat de workshop niet doorgaat verveel je je al snel, al helemaal omdat je totaal geen spullen mee hebt omdat je toch de hele dag bezig zou zijn. Zie hier de schatten Cassedey en Marije.

Ik liep vanaf de bus naar huis toe, maar ik was vergeten om een huissleutel mee te nemen. Toevallig was mama iéts later thuis dan ik, dus ik stond even voor de deur te wachten. ’s Avonds heb ik gewerkt!

Kijk nou toch wat een magische wereld in Zwolle…

Ok, sorry, dit is de laatste. Ik vond het ZO mooi!

Gisterochtend kwam mijn bol.com pakketje binnen! Ik had iets nieuws besteld, waar ik jullie morgen veel meer over vertel op m’n blog! Kom dus zeker morgen nog even terug of houd m’n social media in de gaten om het artikel te zien! 🙂

Rain, rain, go away.

Ik maakte foto’s voor wat artikelen voor de komende dagen, want het licht was per-fect. Heel fijn dat alle foto’s gelukt zijn.

Tosti time! Mama en ik hadden enorm veel zin in tosti’s, dus als lunch hadden we overheerlijke broodjes met ham en kaas.

Liefde voor de teksten van Mona. Omdat ons avondeten wel een afterparty kan gebruiken. Toppers daar op het hoofdkantoor van Mona.

Je ziet het niet heel goed, maar gisteravond had ik een bijklets-/filmavond met Esther. Ik had Esther al sinds september niet meer gezien dan in de bus even snel, maar afgesproken hadden we niet. Zo jammer dat we nu beide minder tijd hebben en elkaar niet meer elke dag op school zien. Het was in elk geval heel gezellig: we keken Gooische Vrouwen 2 die we blijkbaar beiden nog niet hadden gezien.

Vandaag ga ik niet veel bijzonders doen. Lekker rustig aan doen, vanmiddag komt Jarno nog langs en vanavond duik ik vroeg m’n bedje in om er morgen weer fris uit te komen. Fijne zondag! Liefs, Larissa. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

4 Reacties

  • Larissa
   Auteur
   16 januari 2017 / 08:22

   Lief, dankjewel!

  • Larissa
   Auteur
   16 januari 2017 / 08:22

   Heerlijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.