My week in Pictures #67

Hoi allemaal! Hoe was jullie week? Die van mij was heel rustig en gezellig. We hebben prachtige foto’s gemaakt in de sneeuw, en heel hard aan projecten gewerkt. Kijken jullie mee?

We begonnen de maandag met een lesje Beeld en Audio bewerking, waarin we de straat op werden gestuurd om foto’s te maken. Je kunt hier de resultaten van die fotosessie bekijken!

Maandag was het tevens ook Blue Monday, maar ik merkte er niks van. Op de linker foto zie je Marije. Ik had een prima dagje.

Dinsdag was ik een dagje vrij, en dus heb ik geen foto’s gemaakt. Ik ging naar de tandarts, de fysio en ik maakte wat huiswerk. Woensdag daarentegen gingen we met de meiden (en Daan) foto’s maken in de prachtige sneeuw. We leenden een camera van de camera uitleen op school en hielden in de pauze een fotoshoot. Enorm koud (ik had wederom mijn jas weer uit) maar de foto’s zijn super mooi geworden!

Dit is één van de foto’s die Lotte van mij maakte. Alle resultaten deel ik aankomende week nog met jullie, maar hier alvast een voorproefje! 😉

Jesse en ik stapten de bus uit, en ondanks dat we stiekem al te laat waren voor de les maakten we even vijf minuten vrij om zo mooi mogelijk deze sneeuwvlokken op de foto te krijgen. Ach, het sneeuwt zelden, dus we maken er maar gebruik van ook.

Dit was de zonsopgang van afgelopen donderdag! Wat een prachtige zon, zo! Minimaal de helft van mijn klas heeft een foto gemaakt op deze plek en deze gedeeld op Instagram, dus iedereen wist gelukkig wat voor een prachtig uitzicht wij hadden vanuit de gang op school. Love. It.

Marije en ik hadden nét onze trein gemist. Hij vertrok om 7 over, en wij kwamen om 7 over aan op het station waardoor we hem net misten. Balen! Dit is overigens een andere trein, mocht je het je afvragen.

Donderdagavond had ik een vergadering voor de Meerpaaldagen 2017! Ik heb er geen foto’s gemaakt, maar deze foto maakte ik buiten snel toen ik aan het wachten was. Het was wel een hele fijne vergadering!

En vrijdag werkten we aan ons grote project op school. Ik zit samen met twee klasgenoten in de eindredactie, en dus hebben we een belangrijke taak en zijn we de hele dag druk bezig. Dit is dan ook de enige foto die ik heb gemaakt. Aangezien dit project voor het eerst gepubliceerd gaat worden (onze andere projecten waren intern), kan ik ook geen foto’s maken van wat we aan het doen zijn omdat het nog geheim is! Zodra het gepubliceerd is zal ik jullie er meer over vertellen.

Gisteren heb ik iets mega leuks gedaan, waar ik momenteel nog steeds laaiend enthousiast over ben. Hier kan ik jullie voor nu en voorlopig niks over vertellen, aangezien dat risico’s met zich mee brengt, maar ik beloof jullie dat ik het ooit zal delen. Vandaag ga ik huiswerk maken, want er zijn nog wat andere grote opdrachten die afgemaakt moeten worden. Aankomende week heb ik een drukke planning, dus dan heb ik weer veel dingen om foto’s van te maken. Liefs, Larissa.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.