My week in Pictures #68 | Girlmore girls, #nietwatjijdenkt en personeelsfeest

Goeiemorgen allemaal! De afgelopen week was het vrij rustig op mijn blog, maar dat betekent niet dat het dat daarbuiten ook was. Deze hele week ben ik druk geweest. Ik heb onder andere een heel gezellig personeelsfeest gehad, een hele uitbundige sportdag, HEMA-date, ik ging naar mijn oude middelbare school en nog veel meer. Kijken jullie mee?

Deze foto is nog van zondag, want ik maakte ‘m nadat de My week in Pictures al online was gekomen. Ik maakte weer eens een smoothie! Vaak doe ik dat in de zomer, maar ik vond het tijd om de vitamientjes eens in de winter uit de diepvries te halen. Love voor het diepvriesfruit van de Albert Heijn.

Dit, jongens en meisjes, is buslijn 8 in Zwolle. Ik kon nog zitten, dus deze keer viel het mee. Vaak sta ik tussen die mensenmassa in gepropt en had je me nu waarschijnlijk niet kunnen zien.

We begonnen de week met een sportdag! My god, een sportdag. Ik schreef er een stukje over op mijn schoolblog, dus mocht je benieuwd zijn hoe de sportdag er zo’n beetje aan toe ging, lees die dan zeker even.

Na de sportdag gingen Cassedey en ik nog hard werken op school voor de deadline die er volgende week toch echt aan zit te komen. Zie hier: InDesign, het programma wat ik zo onderhand wel kan dromen.

Na de sportdag stapten Lotte, Cassedey en ik in de bus richting Apeldoorn. Deze bus! Ik zit altijd in simpele Connexxion bussen, maar deze harmonicabus is zo cool, haha. Er gaat een wereld voor me open.

We hadden in Apeldoorn – waar Lotte woont – een sleepover! Dit was het tuinhuisje wat Lotte helemaal had omgetoverd tot een schattig paradijs. Zo lief.

Bij een sleepover hoort natuurlijk een film, en dus keken we de film Fifty Shades of Grey. We willen heel graag naar de nieuwe film Fifty Shades Darker, maar aangezien ik dit eerste deel nog niet had gezien moesten we die natuurlijk eerst kijken.

Dinsdag ging ik vroeg vanuit Apeldoorn terug naar huis, want ik moest om 12 uur weer in Dronten staan om langs te gaan bij mijn oude middelbare school! Een aantal vriendinnen van mij zitten daar nog op school, dus gezellig is het altijd. Ik wilde mijn examentekening ophalen (ik was geslaagd in beeldende vakken, jawel), maar mijn docent heeft ‘m weggegooid. Uh? Daar baalde ik enorm van, maar ik vond wel nog een aantal andere tekeningen terug zoals deze twee! We hebben ook nog een tijdje gepraat met wat docenten, dus het was weer even leuk om terug te zijn, haha.

Meteen daarna ging ik samen met Lizzy lunchen in het dorp, dat hadden we veel te lang niet meer gedaan. Nu ik in Zwolle studeer is het voor mij heel lastig om met vriendinnen af te spreken, maar nu ik op dinsdag standaard vrij ben gaat het wat makkelijker. Gezellig met Lizzy aan de chocomelk en koffie.

Deze tekening, damn! Dit was dinsdag, waar de tekening nog maar net een stukje ingekleurd was. Inmiddels heb ik hem bijna af (!) en het ziet er zo tof en draaierig tegelijk uit. Ik deel hem volgende week met jullie, beloofd!

Ik downloadde een proefversie van InDesign omdat ik anders mijn project niet af ga krijgen. Man, wat is het duur om daar een abonnement op te nemen.. Dan maar een proefversie van een week, wat betekent: opschieten dus!

Sinds vorige week heb ik Netflix (YES!) en dus heb ik een hele hoop in te halen. Ik hoorde veel goede verhalen over de serie Girlmore Girls, dus daar ben ik als eerste mee begonnen. Me-ga leuke serie, aaah!

Woensdagavond was het tijd voor ons personeelsfeestje! Er was een Ik-Hou-Van-Holland-spel georganiseerd, waarbij we in vier teams precies deden wat ze op televisie ook altijd doen. Wij als team werden derde (van de vier, dus, oeps), maar gezellig was het zeker!

Ik zat ’s ochtends richting school een keer voor in de bus (of eigenlijk stond ik), en kijk wat een uitzicht over de hele weg, haha. Dat zie je niet als je in een menigte in het midden staat, hoor. 😉 Goed, ik was onderweg naar school, dus.

Donderdag kwam het boek links binnen, en vrijdag het boek rechts! Ik lees niet extreem veel boeken, maar literaire thrillers en autobiografieën zijn mijn favoriet! Het linkerboek, winterzon, kreeg ik van de Vriendenloterij. Lief! En het rechterboek, #nietwatjijdenkt, is een boek die ik al wekenlang gekocht had en die eindelijk uit kwam. Ik volg Jiami al ontiegelijk lang en vind het enorm bijzonder om zulke verhalen te lezen. Wellicht dat ik er nog een aparte blogpost over maak.

Kijk deze deur! Een aantal klasgenoten beplakten de deur met allerlei nieuws-gerelateerde foto’s voor de open dag. Gelukkig blijft deze deur zoals ‘ie nu is, en is het niet enkel voor de open dag opgeplakt, want het ziet er zo gaaf uit! Hier zie je Naomi en Floor er nog mee bezig, maar inmiddels is ‘ie helemaal af. Tof!

Gistermiddag ging ik langs bij Jarno die ik na anderhalve week eindelijk weer zag. Hij was een week op kamp geweest, en dus zag ik hem even niet. Hier kijken we de serie Humans, die we inmiddels al een paar weken trouw kijken. Het is een combi van lichtelijke thriller, een beetje comedy en in een huiselijke sfeer (vind ik). Aanrader!

Vandaag ga ik druk bezig met het project dat volgende week af moet zijn en vanmiddag ga ik wederom weer iets heel leuks doen waar ik jullie ooit nog meer over vertel. Wat gaan jullie vandaag allemaal doen? Liefs, Larissa. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

4 Reacties

 1. 29 januari 2017 / 18:30

  Ik ben ONWIJS benieuwd naar het boek van Jiami; echt heel veel mensen hebben ‘m al gelezen (of een groot deel ervan) en ik heb nog geen slechte dingen erover gezien. Ben ook benieuwd naar jouw blogpost erover; wie weet zet ik ‘m op mijn wish list!

  • Larissa
   Auteur
   30 januari 2017 / 08:00

   Het is oprecht een onwijs leuk, mooi en eerlijk boek. Heb ‘m in twee dagen uitgelezen. Ik zal proberen ‘m deze week te schrijven ;).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.