My week in Pictures #69 | Don Diablo, extreme statistieken en nieuwe tas

Hoi allemaal! Happy sunday! Nieuwe zondag, nieuw weekoverzicht! De afgelopen week had ik het enorm druk met school, maar desalniettemin deed ik toch wat leuke dingen en gebeurde er iets heel bijzonders met mijn blog. Kijk je mee?

Vorige week had ik gezegd dat ik klaar was met deze immense tekening en hem vandaag met jullie zou delen. Bij deze! Word je er al duizelig van? Het heeft me HEEL veel tijd gekost, maar het resultaat is ZO tof! Wie van jullie kleurt ook wel eens in Kleurboeken voor Volwassenen?

Afgelopen maandag plaatste ik een recensie op m’n blog van Jiami haar boek. Ik zette het op Twitter, en doordat Jiami mij retweette stegen de statistieken opeens. Het is een klein aantal, maar hey, het is leuk! Wacht maar tot het einde van dit artikel..

Voor school moesten we deze week een eigen ‘krant’ maken. Vreselijke opdracht, maar het is me gelukt om het voor de deadline af te krijgen. Deze foto maakte ik dinsdag: ik was de hele dag vrij en werkte dus aan de opdracht.

En ondertussen genoot ik van de combinatie komkommer + snoeptomaatjes + slasaus. MUST TRY!

Ook kreeg ik eindelijk mijn nieuwe tas binnen! Hier zie je hem goed. Benieuwd voor welke spotprijs ik deze scoorde en hoe ik hem combineer? Check dan dit artikel even. (Sorry voor het lettertype, het lukt me niet om het aan te passen).

Redactiedag! De eindredacteur was ziek, en dus hadden wij als eindredactie de taak om haar op de hoogte te houden. Even bellen, dus.

Lopend vanaf de bushalte naar huis.. Dit was de outfit die ik donderdag droeg: mijn nieuwe A-line skirt! Ik heb nog niet de mogelijkheid gehad om er outfitfoto’s mee te maken, maar ik zal ‘m snel een keer beter aan jullie laten zien!

Aahhhh deze zon! Daar kan ik zo van genieten.

Ik had mijn opdracht ingeleverd, en diezelfde avond kreeg ik een appje van mijn docent. ”Larissa! Wauw!”. Zie hierboven de rest van het gesprek. ZO leuk om te horen! Uiteindelijk heb ik een 9 (!!!!) gekregen. Heel blij mee.

In de opdracht die ik inleverde had ik een Fokke en Sukke verwerkt. De enige echte cartoonist hiervan heeft er een voor mij persoonlijk gecustomized, ZO GAAF! Ik had ‘m op m’n blog gezet, gedeeld op Twitter en deze beste man had het voor mij geretweet. Hij heeft 73,3K volgers, dus alle statistieken stroomde als een malle binnen! Uiteindelijk stopte de teller op 1,040 bezoekers, maar de volgende dag ging het nog een stukje verder. Als je meer wilt weten over de cartoon, lees dan even dit artikel. En als je meer wilt weten over de hele opdracht (mijn eigen krant waar ik een 9 voor kreeg) en deze wilt inzien, check dan even dit artikel op mijn schoolblog. 

Vrijdagmiddag in de trein terug onderweg naar huis. WEEKEND! Ein-de-lijk.

Zaterdag liet het zonnetje zich even zien en dus sprintte ik naar buiten voor outfitfoto’s. Wat is dat toch de laatste tijd met de camera van mijn mobiel? Ik vind de foto’s persoonlijk helemaal niet meer mooi. Ik heb een Samsung Galaxy S7, hebben meerderen hier last van? Ik heb een filter over bovenstaande foto gegooid in de hoop dat hij er beter uit zou zien, maar hij was niet echt meer te redden, haha.

Resultaten van de outfitfoto’s! Heel blij met de foto’s die ik heb gemaakt. Bekijk de gehele outfitpost hier.

Lopend onderweg naar Lizzy haar huis. Doe vooral geen sjaal om en je jas niet dicht, Laris. Het is hartstikke warm buiten. (not)

In de auto onderweg naar Amsterdam! Met voorin Luuk (links) en Megan (rechts. Gezellig!

En achterin natuurlijk Lizzy: die kennen we inmiddels allemaal wel ;).

We gingen namelijk naar de show van Don Diablo bij Melkweg! Het was zo immens GAAF! Liefde voor zijn muziek en zijn persoonlijkheid.

Kijk al die lampjes! Wederom weer niet de beste foto (wat is dat toch met mijn mobiel?), maar jullie kunnen allemaal zien wat er op deze foto gebeurt. Magisch.

Vanochtend heb ik heelijk uitgeslapen, en voel ik m’n lichaam na al dat springen van gisteren wel, haha. Ik ga zo nog even wat artikelen voor de komende week schrijven, en vanmiddag samen met Jarno naar mijn oma’s toe, en daarna naar zijn oma’s. Fijne zondag! Liefs, Larissa. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.