My week in pictures #70 | Graffiti zoeken in Amsterdam en naar broers toe

Hoi allemaal! Deze week heb ik niet extreem veel leuke dingen gedaan, maar wel genoeg om weer een weekoverzicht voor jullie klaar te zetten! Benieuwd naar wat ik allemaal heb gedaan? Lees dan snel verder. 

In de trein leer ik tegenwoordig zo nu en dan mijn autotheorie, want daar ben ik sinds kort mee begonnen! Binnenkort zal ik er wat meer over vertellen in een apart artikel.

Onderweg naar Amsterdam CS! Geen tijd gehad om te ontbijten en dus was ik héél blij met de Appie TO GO. Even wat croissants naar binnen gewerkt.

Op de dam! Liefde voor deze stad, ondanks dat het regende. We moesten voor een schoolopdracht foto’s maken, en wij deden dat in Amsterdam!

In Amsterdam kwam ik Lotte tegen, die ook in de hoofdstad was om het schoolproject waarvoor we moesten fotograferen vast te leggen.

Haha, behind the scenes: we gebruikten simpele spuitverf van de Action als ‘graffiti spuitbus’ en zorgden dat de letters niet te zien waren.

We waren door de kou helemaal verkleumd en wilden even opwarmen bij de dichtsbijzijnde winkel (Leen Bakker). Een lieve verkoopmedewerkster bood ons koffie en thee aan en we mochten even lekker uitrusten. Zo lief!

Ik kwam dit betonblok tegen midden op straat. Ik vind het altijd leuk om zulk soort quotes random op straat te vinden, haha.

Fotosessies voor de graffiti-muur op het NDSM-werf!

Dit is één van de resultaten van onze foto’s. Ben je benieuwd naar waarom we dit moesten doen en alle andere resultaten? Ik schreef er over in dit artikel!

Onderweg terug naar huis. Ik had bijna niks gegeten doordat we heel druk bezig waren geweest met fotograferen, en doordat we de trein moesten halen haalde ik snel wat fruit bij de Albert Heijn TO GO. Ik heb nog nooit zo gezond gedaan, haha.

Over gezond gesproken… Ik had opeens immens veel zin in chocolade en dus haalde ik chocolade. Zo simpel is dat.

Alles klaarzetten voor de pitch! We waren met onze fotoserie die we in Amsterdam maakten door de voorselectie heen gekomen en dus was het tijd om alles voor een officiële jury te gaan pitchen!

Kijk! Mijn eerste pitch ooit! Ik presenteerde alle foto’s, vertelde het maatschappelijke probleem en maakte er een samenhangend verhaal van. Uiteindelijk hebben we niet gewonnen, maar het was wel leuk om te doen!

Kijk nou hoe leuk! De Albert Heijn in ons dorp heeft een hart gemaakt van Coca-Cola en een actie gemaakt, dat wanneer je er voor poseert en een foto maakt je kans maakt op een etentje voor Valentijnsdag. Hoe leuk bedacht?!

Ik weet niet of ik gek werd, maar deze Tony Chocolonely is volgens mij nieuw. In elk geval had ik hem nog nooit eerder gezien. Normaal geef ik nooit zo veel geld uit aan chocolade (Tony is niet altijd beter, vind ik), maar deze gekke combinatie wilde ik graag een kans geven! Ik heb hem nog niet geprobeerd, maar ik zal jullie volgende week vertellen wat ik er van vond.

Onderweg bij m’n broer in de auto naar Veenendaal!

Kijk dit! De wereldkaart die je ziet had ik al, maar m’n broer had geregeld dat een vriend van hem er een lijst om heen maakte en zelfs riemen als ‘ophangstuk’. Hij was mega zwaar dus hij staat nog bij m’n broer, maar zodra ik hem thuis heb opgehangen zal ik er een apart artikel over schrijven en jullie meer vertellen!

Kijk, dit zijn nou mijn broers. Broers, jij? Ja, echt. Ik ga er komende week een compleet artikel over schrijven, dus ben je benieuwd naar het mega bijzondere verhaal, hou dan m’n blog de komende week in de gaten!

Gezellig wat drinken bij Robert’s Pub! Ik bestelde een simpele warme chocolademelk en ik kreeg DIT! Hoe gaaf en super leuk!

Vandaag was lieve Jarno jarig (18!!) geworden. Van m’n moeder en mij kreeg hij vier boxers van het merk Happy Socks. Ik vind ze echt heel tof met al die kleurtjes, haha.

Hoe was jullie week? Vanavond ga ik lekker op de bank hangen en Moordvrouw kijken. Liefs, Larissa. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

3 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.