My week in pictures #71 | Twee keer uit eten, Fifty Shades Darker en Valentijnsdag

Hi allemaal! De afgelopen week was lekker druk en gezellig! Zo ben ik twee keer (!) uit eten geweest, ging ik naar de film Fifty Shades Darker en nog veel meer. Kijk je mee?

Maandag om vier uur wisten we alle vier hoe laat het was: tijd om uit eten te gaan! Dinsdags zijn we vrij (binnenkort niet meer), en dus kunnen we het maandagavond altijd laat maken.

We gingen gezellig uit eten. Ik had een pasta bolognese, die MEGA lekker was.

’s Avonds gingen we naar Pathé in Zwolle om de film Fifty Shades Darker te bewonderen. De Pathé in Zwolle is recent verplaatst en uitgebreid, en KIJK hoe mooi het is geworden! Wat. Een. Luxe. Wauw. Er was zelfs een zelfbediening Starbucks. Oh-my.

De film begint! Fifty Shades deel twee..

Allereerst: excuses voor die vinger voor de lens. Ik kwam er later pas achter en toen had ik – uiteraard – al gesnoept van de chocoladereep. Vorige week beloofde ik jullie dat ik zou vertellen wat ik van de smaak witte chocolade – frambozen en knettersuiker vond. Hierbij: super lekker, maar heel apart. In het begin proef je enkel de chocolade en framboos, maar zodra je het hebt doorgeslikt komt ineens heel veel knettersuiker naar boven drijven. WOW! Apart, maar lekker.

Spiegelselfie! M’n haar zat – al zeg ik het zelf – goed toen ik m’n bed uit kwam. Ik had er hier niks aan gedaan. Love it.

Mijn eerste Valentijnsdag met een Valentijn! Ik kreeg chocola en een kaart die precies Jarno is: ‘Jij bent mijn favo-rietje’, haha. Ik kreeg met mijn verjaardag ook een ‘Verlaardag’ (want: Larissa = laar). Schat is het ook.

#fromwherewestand. Lotte en Cassedey sliepen bij mij thuis omdat we woensdagochtend vroeg in Emmeloord moesten zijn. We gingen naar een drukkerij voor school. Het was super lekker en zonnig weer, heel fijn!

We waren enkel twee uurtjes bij de drukkerij waarna we met het openbaar vervoer naar Zwolle gingen. We hadden toch een middagje vrij en gratis studenten OV helpt daar een hele hoop bij.

Wandelen door Zwolle! Zwolle is mooi, ik geniet er van met het zonnetje er bij.

Mijn outfit! Ik geniet nu weer bij het zien van deze foto.

En jawel: McDonald’s. Ik kom niet heel vaak bij de McDonald’s, maar ik kan altijd wel genieten van hun eten.

Aangezien we alsnog best vroeg thuis waren en het ik-kan-zonder-jas-lopen-weer was, ging ik naar buiten om outfitfoto’s te maken.

Hierbij één van de foto’s die ik maakte! Check hier de gehele outfit, en klik hier om wat close-ups te zien!

Het was weer zo ver, de treinen reden niet. Toen we op het station aankwamen was het een grote chaos, en het zag er niet naar uit dat dat voorlopig opgelost zou zijn. En dat terwijl ik snel naar huis moest om te werken..

Gelukkig kon Marije haar moeder ons een lift naar huis geven, wat me een héél stuk eerder op mijn werk bracht en waar ik echt heel blij mee was. Marije, als je dit leest, bedank je mams nog maar een keertje.

Leren, leren, leren. Autotheorie for the weekend.

We hadden deze heerlijke taart gehaald omdat mijn familie zaterdagmiddag langs kwam. Kijk nou hoe lekker deze er uit ziet!

’s Avonds ging ik met mijn familie en Jarno uit eten bij de Huijskamer: een eettentje in ons dorp. We komen er inmiddels geregeld en het blijft er mega lekker.

Zometeen ga ik mijn oma ‘computercursus’ geven en leer ik haar wat handige dingen, haha. Daarna fiets ik door naar Jarno en vanavond ga ik rustig op de bank hangen. Liefs, Larissa. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.