My week in Pictures #72 | Amersfoort, sportschool (!) en mama’s verjaardag

Hoi allemaal! De afgelopen week heb ik vakantie gevierd, en ondanks dat we maar een week de tijd hadden heb ik toch een aantal leuke en productieve dingen weten te doen. Zo ben ik naar Amersfoort geweest, maar heb ik ook veel taarten gebakken en m’n moeder een ontbijtje verzorgd. Kijk je mee?

Amersfoort voor de maandag! Samen met Cassedey, Lotte en Marije ging ik naar dit leuke en gezellige stadje toe.

Hier boven zie je onze lunch, die mega lekker was. We aten bij In den Kleinen Hap. Aanrader!

Aanschouw hier: Marije en ik in de ZARA, wachtende op Lotte die aan het passen is. (Love u (a) Lot). Als je meer wilt zien en lezen over Amersfoort, check dan even dit artikel.

Onderweg naar huis duurde mijn reis toch wat langer dan gepland, en had ik geen eten meer bij me. Thank god to Kiosks die op bijna elk station wel te vinden zijn.

Ik hielp een collega van mij met het maken van een blog en moest daarvoor wat tools van m’n eigen blog er bij pakken. Zie hier: de achterkant van mijn blog.

Dit is hoe ik thuis kwam van m’n werk dinsdag. Top 👍🏻. De laatste tijd zijn m’n nagels extreem lang, en met de koppigheid dat ik ze nog niet af wil knippen komt er her en der een scheurtje in bij het vakken vullen. Om een bloedzee te voorkomen (want scheurtje zit op de plek waar nagel nog op m’n vinger zit), doe ik er pleisters omheen. De pleisterbak in de supermarkt gaat wel snel leeg zo, haha..

Nog meer onhandigheid: dit is hoe ik brood rooster. Nee, grapje, deze was mislukt. Waarom gebeurt dit mij altijd?

In Amersfoort kocht ik dit kleurboek bij de Flying Tiger. De laatste tijd vermaak ik me dagelijks met het inkleuren van tekeningen en dit is weer een toevoeging aan mijn verzameling kleurboeken!

Het dilemma waar ik een jaar geleden voor stond: HAVO of MBO. Uiteindelijk (as you will know) heb ik gekozen voor MBO, en voor de geïnteresseerden: ik ben blij dat ik die keuze heb gemaakt! Maar ik ontken niet dat ik er weken over heb gedaan om die beslissing te nemen..

Deze Instagram foto is van Jennie (@jenniefromtheblog), maar kijk nou HOE lekker dat er uit ziet. En dan ook nog is in een ananas ‘kom’. My-god. Ik krijg meteen trek in fruit en kriebels naar de zomer bij het zien van deze foto.

Deze week maakte ik ook de lang overwogen keuze: ik moest en zou meer opslag in mijn mobiel krijgen. Mijn mobiel had standaard 32GB, maar ik merkte al snel dat ik daar niet genoeg aan had. Er kwam een nieuw kaartje in, waardoor ik nu het dubbele heb, en tadaaaa: ruimte! Heer-lijk om zo veel ruimte te hebben. Dat is meteen weer een last van je schouders.

Ik had een spontane ingeving om te bakken en dus was het tijd om deze chocolade babes te bereiden en in de oven te gooien.

Het resultaat! Ze zijn inmiddels (as you can guess) op. Het verbaasde me hoe makkelijk deze te maken waren!

Nou jongens, daar gaat ‘ie dan: ik ga vanaf nu naar de sportschool! Dit wil ik al super lang (want ik vind het oprecht leuk!), maar ik bleef het maar uitstellen. Afgelopen donderdag had ik een proefles en werden er wat testjes gedaan, dus ik kan gaan beginnen!

Vrijdag werkte ik bijna de hele dag. Middagpauze..

Ennnnnn avondpauze! Tip: deze Italiaanse salade is ZO. LEKKER! Ik heb het niet altijd op maaltijdsalades, maar deze vond ik toevallig mega mega mega lekker.

Hier smelt je toch van ♥

Ennnnnn tijd voor taart! Gisteren maakte ik een kwarktaart klaar, speciaal voor vandaag!

En ja: dit is hoe de ontbijttafel er uit ziet als je mijn moeder bent en een jaartje ouder wordt. Van croissants tot jus d’orange en van spek tot Martini.

Ik had ook rozen voor mama gekocht, en zette deze naast de Martini en kaarsjes die ik in een hartvorm had gelegd.

Dus zoals inmiddels wel duidelijk is mijn moeder vandaag jarig, en ga ik feest vieren, koffie en thee serveren en afwassen tot je erbij neer valt. Gisteravond heb ik nóg een taart gebakken, die ik zo nog even moet versieren met wat topping. Ik heb enorme krullen in vandaag, dus mocht ik tijd hebben dan fotografeer ik die nog voor jullie (want ik heb nog nooit krullen op m’n blog laten zien), zodat ik die volgende week nog kan laten zien aan jullie! Liefs, Larissa.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.