My week in Pictures #73 | Leeuwarden, uit eten en krullen

Hoi allemaal! De afgelopen week begon rustig, maar werd steeds drukker. Ik heb een paar hele gezellige dingen met de meiden gedaan, en nog veel meer leuke dingen. Kijken jullie mee?

Vorige week had ik jullie beloofd om te laten zien hoe het resultaat met mijn krullen er uit zag. Kijk! Bij deze! Ik heb het hier opgestoken, maar wanneer ik het los deed voelde ik me net een schaap. Persoonlijk vind ik krullen mij een stuk mooier staan en zit ik er stiekem aan te denken om m’n haren permanent te krullen. Wat denken jullie?

Ons project: een krant maken voor de evenementen van Buro Ruis, was officieel afgerond. Zelf zat ik in de eindredactie en ik ben mega trots op hoe het is geworden. Maandag was het tijd om alles te verspreiden door heel Zwolle heen, en het was de taak van mij en een paar anderen om naar het Windesheim te hupsen en daar rondjes te lopen.

Woensdagavond gingen we ter gelegenheid van Marije haar verjaardag met z’n alle uit eten bij de Vier Jaargetijden in Zwolle. Super leuk restaurantje die ik jullie zeker aanraadt. Links zie je ons voorgerecht: uienringen en nacho’s. Beide had ik het nog nooit gehad, en ik ben over allebei te spreken, maar die uienringen zijn ZO lekker!! Love it.

Donderdag waren we onverwachts een dagje vrij en als wij het woord vrij horen hoeven we elkaar enkel aan te kijken en we weten al wat we gaan doen: een dagje weg! Samen met Lotte, Marije en Cassedey sprong ik wederom in de trein.

Eindbestemming: Leeuwarden! Het was even twijfelen tussen Leiden en Leeuwarden, maar uiteindelijk kozen we voor de noordelijkste stad. Benieuwd naar hoe ik het heb gehad en wil je meer foto’s zien? Lees (en bekijk!) dan zeker even dit artikel.

Spiegelselfie in de ZARA. Haha, alweer (net als in Amersfoort twee weken terug). Man, wat zit die ZARA vol met spiegels…

Kijk dit mega schattige hoekje in de boekenwinkel! De naam van de winkel is me even ontschoten, maar we hebben ons ruim een uur vermaakt. Zo. Veel. Verschillende. Boeken. Aaaah.

Donderdagavond ging ik voor een rondje sportschool. Dit was de eerste keer dat ik het zelfstandig deed en het volledige programma afmaakte, en het beviel me behoorlijk goed!

Zoals ik al eerder zei was Marije – om precies te zijn: gisteren – jarig, en aangezien er op zaterdag geen school is werd de verrassing op vrijdag gegeven: een taart! Zelf heb ik niet meegeholpen met bakken, maar Cassedey, Lotte en Daan hebben deze taart in elkaar gezet. Hij was mega lekker maar ontzettend machtig!

Ik wil niet weten hoe lang het geleden is dat ik op zaterdag ochtend zo vroeg ben op gestaan, maar jawel: ik stond zaterdagochtend om kwart over negen in de sportschool. Ik kwam spontaan een vriendin van mij tegen, terwijl ik helemaal niet wist dat zij ook sportte. Mega gezellig en we gaan vanaf nu vaker samen op zaterdag sporten!

Nadat ik me thuis had opgefrist was het tijd om de bus naar Dronten te pakken! Ik vind de bus altijd een stuk fijner als het rustig is (ja, wie niet?), dus ik vond het helemaal niet erg.

In Dronten had ik een vergadering voor de komende Meerpaaldagen! Ook dit jaar doe ik weer mee, en aangezien we sinds een paar maanden iemand missen die onverwachts is opgestapt, is het even puzzelen hoe we alles gaan regelen. Maar het komt wel goed en ik heb er weer zin in!

Aaaaaah nooooo! Aanschouw links mijn (veel te lange) nagel die al drie weken lang ingescheurd was en rechts de nagel die ik inmiddels wel móest afknippen omdat het anders te gevaarlijk was met werken. De reden dat ik hem niet eerder af kon knippen was omdat de scheur óp mijn vinger zelf zat, wat zou betekenen dat mijn hele vinger open zou liggen als ik ‘m er af zou halen (als je snapt wat ik bedoel). Heel vervelend en een les voor de volgende keer: afknippen voordat er een scheurtje in komt!

Gisteravond deed ik traditiegetrouw weer mee met Weet Ik Veel, en hoe leuk ik het ook vind om m’n kennis bij te spijkeren frustreert het me elke zaterdagavond weer dat ik maar geen 6 of hoger kan halen. Vorige week behaalde ik een 5,6, en deze week en 4,8! Ik zou me er bijna voor schamen, maar ach, je leert er alleen maar weer van en ik vind het ontzettend leuk om te doen!

En ik weet niet hoe het met jullie zit, maar het begint bij mij inmiddels een gewoonte te worden om meneer Rutte wat eten te geven voor het slapen gaan. Eerst had ik Thierry, maar aangezien ik telkens vergat dat Thierry in leven wilde blijven ging hij na één dag dood. Nu heb ik Mark, en Mark leeft nog! Erg spannend vind ik het spel niet en het vreet je batterij leeg als een malle, maar ach: leuk is het voor nu wel even.

Hoe was jullie week? Gaan jullie nog wat leuks doen vanmiddag? Volgende week heb ik niet heel veel interessante dingen op de planning, maar ik zal zo veel mogelijk leuke foto’s voor jullie proberen te maken! Liefs, Larissa.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.