My week in Pictures #74 | Interview in Deventer, een vlucht boeken en VOGUE special issue

Hoi lieve lezers! De afgelopen week zat boordevol leuke dingen, en ik deel deze graag met jullie. De 74e alweer, wat gaat dat snel! Klik snel verder om meer te zien van de afgelopen week. 

Mijn werkrooster voor deze week! Dit is voor mij redelijk veel: normaliter werk ik enkel de dinsdag en vrijdag, maar deze week kon ik wat extra werken en invallen, en dat is zeker nooit verkeerd.

Wat er maandag toch gebeurde op school… Cassedey voelde zich niet lekker en viel flauw. Onze docent vertrouwde het toch niet helemaal, en belde voor de zekerheid de ambulance. Uiteindelijk mocht ze weer naar huis toe, maar even schrikken was het wel..

Ik begin ochtenden altijd heel fris en fruitig: de glazen overleven het niet. Ook goeiemorgen!

Dinsdag boekten Jarno de vlucht voor ons tweeën aankomende zomer. Super veel zin in! Tegen de tijd dat het zo ver is (augustus), zal ik jullie er wat meer over vertellen, maar in elk geval ben ik mega excited voor de vakantie die we tegemoet gaan!

Woensdag ging ik op pad voor een schoolopdracht met deze Tascam. Voor de niet-journalistieke of radio gerelateerde geïnteresseerde noobs onder ons: dit is een apparaat wat geluid opneemt, zoals dat van een interview. Mega handig en super tof. Alleen hoort er nog een dode cavia op. Zie je zo wel.

Ik had een interview in dit groene gebouw. Ergens in Deventer.

Kijk, hierzo. Op het Saxion. Saxion Hogescholen (HBO en Universitair). Ik interviewde Renee, en was een hele dag op deze school!

Hierbij de dode cavia. Deze cavia is beter voor het geluid en maakt dat het niet zo schel en hard wordt. Ofzo. (Ik leer nog). Ik mocht wat audio opnames maken in de les waar Renee in zat voor in het interview.

Stukje Deventer vanaf het station! Ik kan niet veel zeggen over deze stad (heb alleen dit stuk gezien), maar dit ziet er wel aardig uit, toch? Al moet ik zeggen dat ik het vanaf het station gezien niet bepaald mooi vind.

This happens when you ask for a Starbucks. Zo kan het inderdaad ook.

De gehele donderdag was ik vrij, en dus was het donderdagochtend  tijd om te werken. Aangezien ik na mijn werk alleen thuis was haalde ik wat eten voor de lunch. Love voor keizersbroodjes met filet american.

Doordat ik vrij was had ik de hele dag de tijd om te doen waar ik zin in had, en dus ging ik om vier uur naar de sportschool. Heerlijk, met het zonnetje zo naar binnen schijnend. Lovvvvve.

Kijk nou! Gemaakt vanaf het station! Ik voel de zonsopgang foto’s weer aankomen…

Lieve lieve lieve Syntus, zouden jullie – op z’n liefst gezegd – wellicht iets kunnen doen aan bus 8 in mijn studentenstadje? 🙁

Vrijdag was het tijd om de hele dag het interview met Renee te monteren. Aangezien ik nog geen ervaring had met monteren had ik het een en ander te leren, maar toen ik het eenmaal onder de knie had ging het vrij snel. Het interview is inmiddels gemonteerd en wordt volgende week gelanceerd! (Linkje komt volgende week in het weekoverzicht!)

Wat heb ik de laatste tijd een hekel aan selfies die niet door een spiegel zijn gemaakt. De camera van mijn mobiel zelf misvormt alles doordat ‘ie beter denkt te weten hoe een gezicht er uit moet zien (not), en Snapchat heeft niet de beste kwaliteit. Maar ok, zo eens in de vijf maanden moet het kunnen. Omdat de zon scheen en we zonder jas konden lopen. En ik het weekend tegemoet ging.

Een trainster bij de sportschool is deze week mama geworden, en dus was er beschuit met muisjes te vinden! Deze trainster heeft mij toen ik kleiner was dansles gegeven en dus ken ik haar al behoorlijk lang. Mega leuk!

Op zaterdagochtend sport ik met Rian en hierbij het bewijs dat we goed ons best hebben gedaan op de fitnessapparaten. Pfoe, wat vind ik dat leuk tegenwoordig.

Kijk! Gistermiddag ging ik weer werken, en toen ik terug kwam uit werk zag ik dit! De narcissen komen uit! Laat die lente nou maar komen…

Ik kreeg de nieuwste VOGUE thuis en oh-my wat is dit een gaaf (en dik!) nummer! Overigens heb ik deze dure prijs (10EU!!!) niet zelf betaalt, maar kreeg ik deze van de Vriendenloterij (dacht ik. Of de postcodeloterij. Ik weet het niet meer). Mega lief en heel tof!!!

Vandaag kwam m’n broer nog langs en hebben we iets heel tofs op m’n kamer gedaan, maar ook dat laat ik jullie volgende week zien! Allemaal alvast een fijne week toegewenst en geniet lekker van het zonnetje! Liefs. 

Share:

4 Reacties

 1. 13 maart 2017 / 14:22

  Wat tof dat je dat tijdschrift kreeg, toppertje! ♥

 2. 13 maart 2017 / 14:22

  Wat tof dat je dat tijdschrift kreeg, toppertje! ♥

  • Larissa
   Auteur
   13 maart 2017 / 17:28

   Heel tof!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.