My week in Pictures #75 | Hoge temperaturen, lancering Zwolse Stemmen en mama’s trouwjurk

Hoi allemaal! Deze week heb ik niet mega veel spannende dingen gedaan, maar heb ik mij wel prima vermaakt. Kijk je mee?

Zondagavond had mama krullen in m’n haren gemaakt, dus maandag bij het wakker worden was ik een schaapje! Liefde voor krullen. Hoe zouden jullie het vinden als ik permanent m’n haren zou krullen?

Op school hadden we een politieke voorlichting van een kamerlid die tevens ook een toffe DJ én advocaat is. Haha. Door deze voorlichting snapte ik opeens veel meer van politiek en wist ik veel beter hoe alles in elkaar stak. Best tof.

Zon zon zon! Toen ik naar de bus liep zag ik DIT. Liefde voor deze warme zon!

#fromwhereistand. Bij de bushalte, onderweg naar school!

Ieeehhh ongezond! Lizzy en ik hadden zin in patat en dus vonden we het tijd voor een snackbar-date vlak voor werk. Gezellig!

Woensdagochtend lanceerden we met de klas ons project genaamd Zwolse Stemmen! Hiervoor was ik vorige week ook al op pad geweest naar Deventer voor een interview, en het werd eindelijk gelanceerd!

Donderdag was ik opnieuw vrij dus ik had ’s ochtends de tijd om te sporten! In de ochtend vind ik dat vaak toch wat fijner dan ’s middags of ’s avonds.

Ik lakte mijn nagels in een wel héél vrolijk kleurtje. Het is alvast pasen bij mij, haha.

Outfitfoto’s maken op de vrije middag! Op deze plek maakte ik mooie foto’s.

En ongeveer zo ziet dat er dan uit. Het was opeens honden-uitlaat-uurtje dus ik moest de hele tijd opzij om niet heel awkward over te komen op iedereen die langs liep, haha.

Selfie of the day! In de auto met mama naar vrienden van ons die een nieuwe puppy hebben. ZO lief!

Voor een schoolopdracht moest ik een radio uitzending terugluisteren. Laat ik eens gek doen, dacht ik. Ik luisterde de aflevering van Giel terug die uitgezonden was op mijn vorige verjaardag! Best leuk, haha.

Vrijdag was Pieter (onze docent) jarig, en dus nam hij taart mee en regelden wij de slingers en een cadeau! Mega leuk en lekker, haha.

Zaterdagochtend ging ik sporten waarna ik aan de eerste frambozen van het jaar ging. Liefde voor frambozen, ik eet er zo een paar bakjes van leeg als het zou kunnen.

Omdat mama haar trouwjurk gaat verkopen moest ik even model staan voor wat foto’s! Wellicht dat ik alle andere foto’s nog deel de komende week. Hoe vinden jullie dat het mij staat?

Vandaag ga ik met Jarno een filmmarathon houden en misschien nog wat bakken. Fijne zondag! Liefs, Larissa.

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

www.womentoday.nl

Share:

2 Reacties

 1. 19 maart 2017 / 16:03

  Leuke foto’s! Dat gele kleurtje, heerlijk vrolijk en zomers!

  • Larissa
   Auteur
   20 maart 2017 / 11:02

   Dankjewel, Marleen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.