My week in Pictures #76 | Ziek zijn, bloesems fotograferen en eerste samenwerking

Hoi allemaal! De afgelopen week verliep iets anders dan verwacht, maar ondanks dat heb ik toch nog een aantal foto’s die ik jullie kan laten zien.

Vorige week kreeg ik een wel heel leuk pakketje binnen: ik had namelijk mijn eerste samenwerking! Ik was het vorige week vergeten te vertellen, dus vandaar dat ik het jullie nu vertel. De oorbellen die ik hierboven in heb kwamen binnen! Morgen komt er een uitgebreid artikel over online, dus stay tuned..

Maandagmiddag was het een groot drama met de NS. Er was een brandmelding in de tunnel waar wij met de trein doorheen reizen, en dus was er urenlang een storing. Voor Marije en mij was het de snelste route om via Kampen-Zuid en Genemuiden (?) naar huis toe te gaan. Uiteindelijk waren we mega laat pas thuis nadat we van benauwde bus in de kou stonden, en weer een benauwde bus in gingen.

En dit is hoe ik er die avond bij lag.. Niet heel charmant, maar het hoort erbij! Ik voel me opeens helemaal niet goed en dus belandde ik met enorme hoofdpijn en misselijkheid in bed. Waarschijnlijk was mijn lichaam het niet zo eens met de afwisseling tussen benauwde bus, hete auto en koude regen. De volgende dag bleef ik daarom ook thuis, en omdat ik al een aantal keer had overgegeven maar wel trek in iets had, probeerde ik wat lichts te eten. Ik maakte voor mezelf een bizar lekkere salade waar ik weer zin in heb bij het zien ervan.

Donderdag voelde ik me alweer een stuk beter en ging ik voor het wekelijkse rondje sportschool! Altijd fijn, met zo’n lekker zonnetje erbij.

Die middag had ik zin om me een beetje op te maken na al dat ziek zijn en dus was ik weer helemaal fris en wel. Gelukkig had de zon er behoorlijk zin in die dag.

Gisterochtend voelde ik me weer even wat minder fit, maar dat weerhield mij niet om even te sporten. Gelukkig deed ik dat redelijk vroeg, zodat ik de hele dag nog had om te genieten van het mooie weer.

Want oh, wat was het PRACHTIG gisteren! Kijk nou! Daar word je toch spontaan blij van. Even wat vitamine D opsnuiven in de buitenlucht, dus.

Ik heb een uur lang mijn lens richting bloesems gehouden en ik ben best wel heel erg trots op een aantal resultaten.

Dit is er één! Bekijk alle resultaten hier!

Mama had afgelopen week bloemen gekregen van mijn oom, en met de zon erbij straalden ze helemaal. Ik zette ze toch maar even op de foto voor jullie, haha.

En vandaag heb ik afgesproken met m’n vriendje om een dagje lekker te luieren in een veel te grote sweater en dikke sokken aan. Happy sunday!

Hebben jullie de afgelopen week ook zo genoten van de temperatuur? Het schijnt aankomende week nog beter te worden, dus ik ben heel benieuwd. En oh: volgende week wordt héél druk en leuk. Ik heb daarom ook geen tijd om te bloggen, maar gelukkig heb ik al het een en ander voor jullie ingepland. Wat ik allemaal doe de komende dagen, zien jullie volgende week! Liefs, Larissa. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

5 Reacties

 1. 26 maart 2017 / 18:03

  Leuk dat je je eerste perspakketje hebt mogen ontvangen! Zou ik mogen vragen bij welk persbureau je staat ingeschreven? Zelf werk ik nooit samen op die manier, eigenlijk alleen maar via de webshops zelf. En ik had de resultaten van je foto’s van de bloesem gezien ja, supermooi!

  • Larissa
   Auteur
   26 maart 2017 / 19:53

   Hoi Eva! Mijn excuses, ik bedoelde niet dat ik sta ingeschreven bij een persbureau, dat sta ik namelijk (nog) niet. Ik had mijn eerste samenwerking, wat ik heb gezien als een perspakketje. Niet helemaal waar, dus. En bedankt voor je compliment over de foto’s van de bloesems! Lief!

   • 27 maart 2017 / 06:56

    Oh, vandaar! Wel superleuk dat je nu voor het eerst samenwerkt! 🙂

    • Larissa
     Auteur
     27 maart 2017 / 11:06

     Ontzettend leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.