My week in Pictures #77 | Sophie in NL, debatteren en surprise party

Hoi allemaal! Het is inmiddels maandag, maar omdat ik énorm veel foto’s had van afgelopen week had ik geen tijd om ze gisteren met jullie te delen. Kijk je mee?

Maandagochtend scheen het zonnetje mega lekker!

Vorige week plaatste ik een artikel in samenwerking met Lana’s Sieraden: mijn allereerste samenwerking. Ze hadden mijn foto op hun Instagram en Twitter account gezet, super leuk! Even reporten.

#fromwhereistand. Leuke schoentjes, rokje en crop top. Super lekker warm, dus die jas was eigenlijk een beetje overbodig..

Dinsdag gingen we met de klas kijken bij de World Press Photo. Wij deden hier zelf aan mee en een aantal klasgenoten hingen in de Grote Kerk in Zwolle, vandaar dat we er met een les gingen kijken.

Onverwachts viel de daaropvolgende les uit, en dus zaten we om tien uur met een deel van de klas in het zonnetje in Zwolle. Heer-lijk. Liefde voor dit terrasjes weer!

Diezelfde middag zat ik ópnieuw op het terras, Sophie was namelijk na langer dan een half jaar eindelijk weer in Nederland! Ze verhuisde in juli naar Florida, en sindsdien had ik haar niet meer gezien.

’s Avonds gingen we samen pizza bakken. Drie jaar geleden deden we dit ook al, en omdat het ons toen zo goed beviel deden we het nog een keer.

We maakten nog wat polaroid foto’s voordat Sophie weer vertrok.

Woensdagochtend had ik geen tijd gehad om uitgebreid te lunchen, en dus kocht ik dit mega lekkere broodje bij de AH To Go op het station. LIEFDE voor deze!

Het hele grasveld staat vol met bloemen! Zo ontzettend mooi!

Donderdagavond moest ik werken. Dit maakt de perfectionist in mij los. Het staat zo recht. My-god.

Vrijdag was het tijd om te gaan debatteren! Voor de les politiek gingen we een ochtend naar het Stadhuis in Zwolle om te debatteren over vuurwerkvrije-zones.

We zagen er ontzettend netjes uit die dag. Cassedey, Marije en ik hadden zonder dat we het van elkaar wisten dezelfde kleding aangedaan.

Na het debat gingen we met z’n alle lunchen bij TostiWorld. Ik had er nog nooit gegeten maar de tosti’s zijn zó lekker!

Toen we na het lunchen terug kwamen op school was er gratis eten in de kantine, aangezien er te veel eten over was. Nooit verkeerd..

Voor een project van school maakten we buiten foto’s van wat klasgenoten. Hierbij: hoe ik fotografeer. Deel 1.

Cassedey schrijft altijd heel erg veel, al helemaal nu haar laptop kapot is en ze niet meer kan bloggen. Lotte hield een voorlees sessie met haar verhalen.

Mijn zaterdag! In de ochtend stond ik al vroeg in de sportschool, en ’s middags vermaakte ik me met Riverdale en 13 reasons why. Riverdale heb ik inmiddels helemaal gezien (op de afleveringen die nog niet uit zijn na), maar van 13 reasons why heb ik inmiddels vijf afleveringen gekeken en ik vind het ZO leuk! Aanrader!

Zaterdagavond had ik een surpriseparty van Sophie, waarbij ik ook gevraagd was om te fotograferen. Michiel vind het altijd leuk om foto’s te maken met mijn camera, maar als ik zelf bezig ben met de camera maakt hij inmiddels foto’s van míj, met de camera. Haha.

Links met Cynthia en rechts met Jens! Het was mega gezellig en de foto’s zijn goed gelukt. Houd ik van, feestjes met vrienden op zaterdagavond. Hartjes.

Zondag was het tijd om de tent weer op te zetten! Het campingseizoen is begonnen en dus moest ook het rotklusje weer gebeuren.. Gelukkig hielpen mijn broers en vriend dit jaar mee, waardoor het een stuk sneller ging.

Blauw luchtje, lekker zonnetje en nét niet verbrand! De tent staat weer en de jongens waren op tijd thuis voor Ajax-Feyenoord, haha.

Ieeeehhh, zo veel selfies op één dag. Wat heb ik daar een hekel aan, maar ik wilde deze toch even delen met jullie.

Sophie is inmiddels weer terug naar Amerika en ik zit weer op school, dus de drukte is weer aardig voorbij. Vanaf nu zullen we wat vaker op de camping zijn, en dus gaat het vaker voorkomen dat de My week in Pictures later online komt. Wat hebben jullie de afgelopen week gedaan? Liefs, Larissa. 

Share:

2 Reacties

 1. 3 april 2017 / 08:33

  Gezellig weekje! Die sandwich mozzarella en tomaat is echt goddelijk <3

  • Larissa
   Auteur
   5 april 2017 / 12:55

   Ja, héérlijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.