My week in Pictures #78 | Alweer ziek, sprookje schrijven en ZON!

Hoi bruinbakkers! En? Wie van jullie is er al verbrand? Ik heb vandaag snel mijn zonnebrandcrème erbij gepakt toen ik wat rode vlekjes kreeg, maar inmiddels ben ik een aantal tinten bruiner. Kijk je weer mee naar een weekoverzicht?

Maandag gingen de meiden en ik naar de McDonald’s, zo’n tien minuten lopen vanaf onze school. We hadden een lange pauze en allemaal een enorme zin in snacks.

Diezelfde middag werd ik (opnieuw) ziek, en besloot ik de volgende dag toch nog maar even met m’n bakkes in de zon te liggen. Een kwartiertje maar, maar dat deed me wel goed. En laten we het niet hebben over de combinatie van sokken en broek.

Ik was er een beetje klaar mee om de hele tijd series te kijken, en dus ging ik creatief bezig. Het huis kon nog wel wat lente accessoires gebruiken, en dus aan de verf.

Ik heb thuis spuitverf en zo nu en dan ga ik daar eens mee aan de gang, wat altijd resulteert in vieze vingers… Oh, oh.

Ok, na deze houd ik er over op (alle sociale media kanalen hebben ‘m al gezien), maar DEZE INNOCENT! Ik had een vieze combinatie van broccoli, sla en kleurstoffen verwacht maar dit was zó mega lekker. Enorme aanrader. #nospon

Ik stuurde NS een tweet met de vraag of ik zo’n leuk OV-kaart hoesje mocht hebben, en twee dagen later had ik er al een in huis! En jawel: gratis en met de groeten van ^BR. ZO TOF!

Deze lucht! De zon gaat altijd zo mooi onder in deze tijd van het jaar. En overigens vind ik de camera van Instagram (en alle filters, kleurtjes en mogelijkheden) zo fijn.

Ik schreef mijn eigen sprookje voor een schoolopdracht, wat nog al een hele klus was. Het idee was er, maar het moest nog helemaal uitgeschreven worden. Twee uur en heel wat warme voetjes later (want: verwarming tegenover me), was het hele sprookje AF en is het nu nog enkel de puntjes op de ‘i’ zetten. Best tof, zo’n opdracht.

Omdat we op de camping álles waren vergeten, en ik dus ook niks te lezen mee had, kocht ik bij de campingwinkel dit boek. Later meer.

Ook haalden mama en ik kroketten, want ook aan eten ontbrak er nog het een en ander. Dus: kroketje op brood. He-le-maal niet verkeerd.

Vandaag kwam Jarno en waren we eventjes heerlijk op het strand. Het was ZO heet, maar ZO lekker. Op het strand stond de wind precies goed en dus was het niet continu mega warm.

Ok, dit boek dus. Normaliter lees ik literaire thrillers of autobiografieën, maar dit is een roman. De achterkant sprak me alleen al heel erg aan en dus waagde ik mezelf aan het verhaal. Ik ben inmiddels een paar hoofdstukken verder, maar ik vind het echt een aanrader.

Misschien kun je het op de foto niet heel goed zien, maar dit is hoeveel bruiner ik ben geworden. Op naar nog meer zonnige dagen en bruinere tinten!

Ik hoop dat jullie vandaag intens hebben genoten van de zonnestralen en dat iedereen vannacht plezier heeft van de verbrandde schouders (grapje). Ik hoop daarbij ook dat ik aankomende week niet alweer ziek word, want dan is het lichtelijk zorgwekkend. Ach, we zien het wel. Fijne zondagavond! Liefs, Larissa. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.