My week in Pictures #79 | Pasen, véél fotografie en kittens

Hoi Paaskuikens! Hebben jullie je al misselijk gegeten met chocolade na de Paasbrunch? Ik in elk geval wel, haha. Omdat het gisteren Eerste Paasdag was, besloot ik het weekoverzicht een dag later online te zetten. Kijken jullie mee?

Maandagavond had ik een keer niks te doen, en dus dook ik de sportschool in.

Ik dacht dat de meeste bloesems zich alweer terug getrokken hadden, maar blijkbaar staat er nog een prachtige boom op de hoek van de straat. Pretty!

Ik sprak na een immens lange tijd weer met Esther af om flink bij te kletsen, en hoe kan dat nou beter als met een Hema lunch? Overigens lieve Hema: ik ben lichtelijk boos omdat jullie de broodjes zalm uit de lunchrooms hebben gehaald. WHY?! 🙁

Deze lieve lieve lieve kittens zijn van Youri: een klasgenoot van mij. We waren bij hem thuis om een interview met zijn moeder af te leggen, en om van de gelegenheid gebruik te maken sprintte ik naar de kittens waarvan ik wist dat ze nog geen week oud waren. ZO LIEF. Ik heb een uur met ze geknuffeld terwijl de jongens aan het praten waren, haha.

Het was ook weer tijd voor een vergadering! De Meerpaaldagen komen steeds dichterbij, en omdat er nieuwe commissieleden bij waren gekomen hadden we een voorstelronde. Gezellig!

Donderdagmiddag direct toen ik thuis kwam ging ik samen met een vriendin van m’n moeder en haar dochter naar buiten om portretten van ze te schieten. Ze hadden mij gevraagd deze voor hen te maken voor een cadeau, en dat vind ik natuurlijk ontzettend leuk! En eerlijk is eerlijk: ik ben best trots op de eindresultaten.

We maakten onder andere foto’s in dit prachtige tulpenveld, gewoon in ons dorp! Dat gebeurt nou ook niet vaak.

Spreekt voor zich, inmiddels. Ik vermaak me wel, daar.

Vrijdagochtend had ik tot mijn grote spijt een afspraak bij de huisarts om een aantal klachten te laten checken, en mijn huisarts stuurde me meteen door naar het bloedprikken. Ik heb een intense hekel aan prikken, en de eerste en laatste keer dat ik moest bloedprikken heb ik er geen fijne ervaringen aan over gehouden. Gelukkig ging alles deze keer een heel stuk beter en was ik er zo van af. Over twee weken krijg ik de uitslag!

In een mum van tijd maakte ik nog snel wat flatlay foto’s voor mijn blog tussen alle rommel in. Ik maak niet vaak flatlay’s, maar op die ik deze keer maakte ben ik best trots. Iets verderop laat ik er een zien.

Ook maakte ik deze foto voor het artikel van afgelopen vrijdag. Het was nog een hele klus, omdat ik de foto zelf moest maken én ik beide handen in de foto moest hebben. Gelukkig is het me gelukt, haha.

Fun fact: zo’n maand geleden kreeg ik deze VOGUE issue, en vorige week vertelde een vriendin dat er blijkbaar een kleine flacon van Chanel N˚5 in zit, wat ik dus helemaal niet wist, haha! Gelukkig had ik het omhulsel van het tijdschrift nog niet weggegooid, anders had ik dit prachtkindje ook zomaar weggedaan…

Timehop vertelde mij dat ik een jaar geleden in Parijs zat! Alle leuke herinneringen kwamen weer naar boven. Wat was het daar ontzettend mooi! I want back :(.

Ik kocht het tijdschrift JAN voor het eerst. Normaliter vind ik hem te duur, maar omdat hij dit keer goedkoper was wilde ik er wel een keer een lezen. Hij ligt alleen nog dicht op de kast, want ik neem hem binnenkort mee op vakantie zodat ik genoeg te lezen heb, haha.

Die vrijdagmiddag kwam Myrthe langs. Ik had haar sinds september (!!) niet meer gezien, dus het werd tijd dat we weer een keer afspraken. Rechts doet Myrthe een eenhoorn na met een stukje bamboe wat we vonden bij een meer. :’)

-Ik lakte mijn nagels groen, omdat het bijna Pasen was!

Framblij! De laatste tijd kan ik echt ontzettend genieten van deze fruitsoort.

Zonsondergang… Altijd zo mooi.

Kijk! Daar is ‘ie! Mijn eigen gemaakte flatlay! Ik moet er natuurlijk nog enorm mee oefenen, maar voor een even-snel-een-foto-schieten-foto vind ik hem best goed gelukt! Fijne Pasen!

Ok, als er iets is waar je me altijd wakker voor mag maken zijn het macarons. Omdat ze zo ontiegelijk duur zijn, kopen we ze nooit, maar voor de speciale gelegenheid genaamd Pasen kochten we ze voor één keer. LOVE.

Wat hebben jullie dit paasweekend allemaal gedaan? De komende week staat er iets heel spannends op de planning, waardoor er aanstaande zondag geen weekoverzicht online komt. Die week daarna wél weer, dus later meer over de komende week! Liefs, Larissa. 

Volg mij op social media: Instagram ★ Twitter ★ Facebook ★ Pinterest ★ Bloglovin‘.

Share:

2 Reacties

 1. 18 april 2017 / 18:32

  Leuke foto’s! Ah die bloesem overal, daar word ik zo vrolijk van!

  • Larissa
   Auteur
   19 april 2017 / 08:38

   Ik ook! Zo fijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.