My week in Pictures #82 | FOAM Amsterdam en ziekenhuis Leiden

Hoi allemaal! Vandaag was ik in het mooie Leiden, en dus is het weekoverzicht iets later. Ondanks dat is hij er niet minder leuk op, want ik was deze week ook in Amsterdam te vinden en tussendoor deed ik ook een aantal toffe dingen. 

Maandagavond had ik weer een vergadering voor de Meerpaaldagen!

Dinsdag was ik te vinden in het mooie Amsterdam! Het was wel rotweer… 🙁

Wanneer Marije en ik in de Flying Tiger zijn moet er gespeeld worden met rotzooi…

Amsterdamse straatjes zijn mooi!

Marije en ik aten iets bij Bagels&Beans. Zie hier: de tosti bagel (Marije), en de carpaccio bagel (die van mij). Can I go back please?

De reden dat we in Amsterdam waren was omdat we bovenstaande tentoonstelling gingen bezoeken voor een schoolopdracht!

Zie hier: Larissa die poseert tussen de prachtige foto’s van William Eggleston.

Kan iemand mij vertellen wat dit is? Het is de titel van de tentoonstelling, maar ik weet niet wat het eigenlijk precies is.

Outfit! Wellicht dat ik deze nog deel komende week op mijn blog!

Woensdagavond moest ik werken op Urk bij de Albert Heijn, en om op tijd te zijn at ik in de trein en haalde Jarno mij op op het station. Smullers for life, haha.

Wij hebben een dartbord, maar in Urk doen ze aan tafelvoetballen, haha.

Sluiten! Leuk een keer, zo op Urk.

Op dodenherdenking hadden we de opdracht om Zwolle in te gaan en interviews op te nemen over hoe mensen herdenken op 4 mei. Dit deed ik samen met Gino en Marije!

We kwamen in een boekenwinkel in Zwolle en ik kwam deze twee boeken tegen. Need them!!! Ik heb ze meteen op m’n visuele wishlist gezet!

Aaaaaah Riverdale! Eindelijk weten we wie verantwoordelijk is voor de moord op Jason Blossom! Ik ga niks spoilen, maar ga het kijken!!

Tijd om te sporten op zaterdagochtend!

Gedoucht, opgefrist en met mama boodschappen doen!

Sinds deze week ben ik een beetje aan het oefenen met doodlen en ik vind het best leuk! Excuses voor de soms lelijke afbeeldingen, maar sommigen zijn best goed gelukt en ik vind het super leuk om te doen!

Crush. Niet te tippen aan de Starbucks die je vers haalt, maar wel lekker als tussendoortje.

Kijk ze nou liggen, lieve schatjes!

Vanochtend, onderweg naar Leiden met de trein!

We bezochten een familielid van mij in het ziekenhuis in Leiden, die daar sinds een week ligt. Nare sfeer vind ik dat altijd, in een ziekenhuis.

Eerlijk: Leiden Centraal is best een mooi station. Nadat we bij het ziekenhuis waren geweest gingen we nog even het centrum in, want we zijn nou eenmaal in Leiden en dan kunnen we er net zo goed wat leuks van maken.

Deze schoenen kwam in tegen in de Tamaris, en na het passen was ik helemaal verliefd. Deze wil ik ZO graag! Alleen nog even sparen, haha..

Terrasje pakken met mams!

Kijk Leiden mooi zijn! Leiden doet me heel erg denken aan Leeuwarden, vinden jullie niet?

Outfit! Ook hiervan komt nog een apart artikel online!

Ik kocht deze sokjes bij H&M, omdat al mijn sokken gaten beginnen te krijgen. Normaal heb ik alleen witte, zwarte en grijze sokken, maar ik wilde al heel erg lang meerdere andere kleuren en printjes. Hierbij mijn eerste paar! Verzamelen maar!

Dat was mijn weekje weer! Hoe was jullie weekend? Liefs, Larissa. 

Share:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.