My week in Pictures #83 | Moederdag, songfestival, crematie en een ziek huisdier

Hey hallo lezers! Heel wat later dan normaal heb ik hier voor jullie een lekker vol weekoverzicht! Er komen nog drukkere weken aan, maar afgelopen week kon er ook wat van! 

Ik startte de ochtend met heerlijke aardbeitjes!

Gaan we weer met al dat eten… Onderweg naar Almere, na schooltijd, at ik chocoladebroodjes van de HEMA bij gebrek aan ander eten. Ze waren overigens wel heel lekker.

Mijn dagelijkse uitzicht… Als het zonnetje er nou nog eens bij scheen, haha.

Die middag had ik een afspraak bij een bedrijf waarvan ik nog niet kan zeggen wat het is. Een geheim project, kun je wel zeggen. Over een tijdje horen jullie er meer over, beloofd! Spannend!

Eenmaal thuis gekomen lag dit op de deurmat, wat ik totaal niet had verwacht! Ik had van de Vriendenloterij een abonnement op VOGUE gekregen voor 4 maanden, maar dat was het wel. Ik had niet verwacht ook echt mee te mogen doen aan alle abonnementsvoorwaarden o.i.d., zo tof! Dat word een leuke outfit stylen… Het begon meteen te kriebelen, haha.

Ik kocht een schrift en zwarte fineliners bij de HEMA. Sinds een week ben ik bezig met doodlen (wat ik vorige week ook vertelde), en om niet telkens op losse A4’tjes rond te blijven kleuren, kocht ik een schrift zonder lijntjes of hokjes en heel wat zwarte fineliners. Ik heb me vermaakt en ik ga me de komende tijd nog heel wat uren vermaken, haha. Binnenkort laat ik wel wat zien!

Witte schoenen hebben ook zo nu en dan een voorjaarsschoonmaak nodig… Veters er uit, in de was gestopt, schoenen geschrobd en een nacht laten weken en ze zijn weer klaar voor gebruik! Maar hoe deed je die veters er ook al weer in…

Ochtendselfie + #fromwhereistand. Ik was héél blij met de outfit die ik die ochtend uitkoos toen ik voor de kledingkast stond, en dat gaan jullie nú merken.

Ha, daar hebben we outfitfoto nummero 1. Mijn favoriet. Bekijk de gehele outfit met mijn #VogueTee hier.

In de middagpauze fotografeerde Lotte mijn outfit, en Cassedey liep rondjes om Lotte en mij om te fotograferen hoe Lotte mij fotografeert. Snap je hem nog? Een soort van Behind The Scenes dus, haha. Zie op links hoe de foto die ik hiervoor deelde werd gemaakt. 😉

Na school snelde ik als een gek naar de binnenstad van Zwolle om bij de H&M punten in te wisselen voor mijn Club Membership. Later die dag vroeg ik me af waarom ik al die moeite deed voor een paar punten, maar toen was ik er al geweest. Ach, klein rondje van de zaak.

Thuisgekomen bleek er ópnieuw een verrassing door de brievenbus te zijn gekomen, namelijk het nieuwe boek van Suzanne Vermeer! Wie mij kent weet dat ik dól ben op haar boeken en ze allemaal heb gelezen, en dus was ik heel blij dat we deze thuisgestuurd kregen van de Vriendenloterij. Goh, wat een prijzen de afgelopen weken, haha.

Vrijdag had ik een crematie van een bijzondere vrouw die geheel onverwachts begin deze week overleed. Samen met mijn overgrootoma (het was haar beste vriendin!), mijn oma en mijn moeder ben ik naar de crematie geweest, die opeens heel hard aan kwam bij mij. Ik heb eerder crematies gehad, van mensen die enorm dicht bij me stonden, maar ik heb het nog nooit zo ervaren als deze. Heel apart!

Na de crematie in m’n nette kleding meteen door naar school, omdat ik niet veel wilde missen. Hakken uit, gympen aan en gaan!

Klaar van school… Wat een heftige dag was dit.

Zaterdag kon ik niet naar de sportschool en dus trok ik m’n sportschoenen aan en ging ik hardlopen. He-le-maal niks voor mij: ik haat hardlopen. Maar deze keer vond ik het wel fijn. Ik heb ook nog aardig ver gerend (of liever gezegd: gesnelwandeld). Het kan beter, maar we komen ergens!

Onderweg kwam ik dit veld tegen met allemaal zonnebloempjes! Super mooi!

Ik rende ook nog even langs de haven. Op de een of andere manier fascineert dit beeld mij altijd weer.

’s Avonds was het – uiteraard – tijd voor het Songfestival en wat deed O’G3NE het goed! Ik had verwacht dat ze hoger zouden eindigen, maar een elfde plek is ook zeker niet verkeerd en ze mogen heel trots zijn op wat ze neergezet hebben! Ik zeg: volgend jaar Maan!

Vandaag is het moederdag, en ondanks dat ik mijn moeder dit jaar niet zo verwend heb als andere jaren door alle hectiek hou ik wel ontzettend veel van haar ♡

Met moederdag hebben we de traditie om taart te eten, zo ook dit jaar.

We hoopten op het voorspelde mooie weer, maar helaas liet de zon zich niet zo vaak zien als gehoopt… Bah, die regen! Ik ben er nou wel een beetje klaar mee.

Toen we thuis kwamen bleek dat het niet goed ging met één van mijn katten, die hoogstwaarschijnlijk de ochtend niet meer gaat halen. Ze is al oud, heeft suikerziekte en haar lichaam is gewoon op. Ik maakte van de gelegenheid gebruik om heel veel foto’s van haar te maken nu ze nog leeft, want veel goede hoop hebben we niet meer. Keep you updated!

De komende week word ontzettend leuk! Morgen ga ik naar RTL! Aaah, zo gaaf! Dinsdag heb ik mijn allereerste rijles, en donderdag meteen mijn tweede! En komend weekend ga ik iets heel leuks doen met Jarno. Ontzettend veel leuke en spannende dingen in het vooruitzicht dus! Liefs, Larissa. 

Share:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.