My week in Pictures #84 | Eerste rijles, vloggen bij RTL en ’s Hertogenbosch

Deze week zat ik in een klein blogdipje, waardoor er wat minder online is gekomen dan dat jullie van mij gewend zijn. Wél was ik super druk en ging ik onder andere naar RTL (aaah!), had ik mijn eerste twee rijlessen, at ik bij Hans & Grietje en ging ik samen met Jarno naar ’s Hertogenbosch. 

Van de Vriendenloterij (zijn ze weer) heb ik een kookboek gekregen, maar ik kook nooit. Toch leuk voor later, eventueel.

Maandag ging ik – zoals inmiddels bekend – naar het Mediapark in Hilversum! In het overheerlijke zonnetje wachtte ik hier op mijn overstap.  

Wat ik precies bij RTL deed vertel ik jullie komende week in een apart artikel, maar ik kan jullie wel vertellen dat het ontzettend leuk was en ik een top dag heb gehad!

Toen ik thuis kwam van RTL stond mij slecht nieuws te wachten: Minoes, de zieke kat waar ik jullie vorige week over vertelde, is ingeslapen. Elf jaar was ze mijn lieve huisdiertje, en stiekem mis ik haar wel een beetje… 🙁

Sta je dan, op je eerste rijles te doen alsof je al tien jaar je rijbewijs hebt. Grapje, even een kiekje om te laten weten dat ik ben begonnen natuurlijk!

Dit is hoe wij op Landstede tegenwoordig onze lessen doorbrengen. Op de grond, zonder tafels, tegen de muur. Ook wel eens lekker.

Toen ik vrijdagavond terugkwam van werk zag ik dit. Liefde.

Weekendje met Jarno weg en gisteren vermaakten we ons de gehele dag in, jawel, ’s Hertogenbosch! Deze aardbeien kochten we op de markt en hebben we ’s avonds gebruikt bij de chocolade fondue die INTENS lekker was. Jarno en ik zijn een soort van aan het cityhoppen, en deze stad hadden we nog niet gehad! Tevens geldt hiervoor ook: komende week alle foto’s in een Toerist in eigen Land!

Vandaag hebben Jarno en ik een twee-uurs wandeling gedaan door het Harderbos, wat oprecht een stuk mooier en rustgevender was dan ik van te voren had verwacht! Een ontzettend mooi bos waar je wilde dieren rustig op het voetpad tegen komt.

We kwamen een trekvlot tegen, en wij als avonturiers gingen daar natuurlijk even mee spelen. Van voor naar achter, beetje chillen op het vlot en weer door lopen!

We lunchten vanmiddag bij pannenkoekenhuis Hans en Grietje, iets waar ik al járenlang kom. Ze hebben daar de beste pannenkoeken en ik heb elke keer weer de Houthakker. Try it once.

Na onze lunch, die tot kwart over drie duurde, reden we weer door naar huis. Jarno heeft sinds een paar maanden zijn rijbewijs, dus we kunnen ons een stuk makkelijker vervoeren met z’n tweeën, haha.

De komende week ben ik wederom enorm druk, maar daarna lijkt de rust weer terug te keren! Maar eerst een spannende week voor de boeg! Fijne zondagavond! Liefs, Larissa. 

Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.